I oni da ga puseplisek je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:10plave fekalije ti vode sve portale, mi primimo go na pripremema oni pisu 5 clanaka, sad na ovu nasu seriju nijedan clanak da izbace. Evo kod plave kurave prvi put veca vrijednost ekipe, odmah idu clanci na push notifikaciju. Znam svakog novinara od klixa do ss do faktora, sve i jedan je plava fekalija
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dok Musa ili neko sličan ne završi u invalidskim kolicima mrtve im hebemmosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:58Svaka cast svima, medjutim do kad ce se ovako moci gurati sa ovakm8m lakrdijama pitanje je, svakako cekaju da nas osakate i da unesu nemor da se pocne masovno pljuvat. Doslo je vrijeme da ih bude strah u Sarajevo da dodje, treba pocet koljena lomit.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Adem babuka fudbala.
Ma jednostavno si
opet potez Ljaljica za odlican pas i dobro pracenje Krdzalica i lijep gol.
Ali daleko je ovo od dobrog, mi smotek od zadnjih 5 minuta stisli i poceli stiskat ono pravo jer i Sloga je ostala bez snage, na kraju super pobjeda otisli smo Velezu 6 i prisli Zrinjskom na -8. Slijedeca Posusje i tu mora mnogo bolje d aizgleda.
Lijepo zvuci ova demagogija Maria o 22 igraca i svi treba da igraju, ali nama se ne smije vise ponovit Maroodza na lijevom beku, ne smije se ponovit da svaku utakmicu igra drugi vezni red, mora se znati sablon ovo stalno mijenjanje ce nas kostati sistema i uigranosti.
Ali daleko je ovo od dobrog, mi smotek od zadnjih 5 minuta stisli i poceli stiskat ono pravo jer i Sloga je ostala bez snage, na kraju super pobjeda otisli smo Velezu 6 i prisli Zrinjskom na -8. Slijedeca Posusje i tu mora mnogo bolje d aizgleda.
Lijepo zvuci ova demagogija Maria o 22 igraca i svi treba da igraju, ali nama se ne smije vise ponovit Maroodza na lijevom beku, ne smije se ponovit da svaku utakmicu igra drugi vezni red, mora se znati sablon ovo stalno mijenjanje ce nas kostati sistema i uigranosti.
Iako je Cvitanovic los trener, nakako je bilo smisla sta je uradio, ubacijo ovu djecu da izmore PODOJLIJE, al brate ova igra nece moci proci dugo.
Igra jeste bila losa, SPASIONAS JE BANIC, al UZAS JE KOJA NEOZBILJNOST I NESOLANCIJA DA BI IM JA LAGANO UZO sedmicna primanja svima sem BANICU
BRAVO KRDZALICU, uzo bi platu ademovu sedmicnu i dao tebi da kupis stan, taman dovoljno ti moze bit..
Btw; posle Benke jedino Adem je igrac koji zgrce lovu objema rukama al da to opravdava na terenu (posteno odradi)
Skim igramo sledecu
Igra jeste bila losa, SPASIONAS JE BANIC, al UZAS JE KOJA NEOZBILJNOST I NESOLANCIJA DA BI IM JA LAGANO UZO sedmicna primanja svima sem BANICU
BRAVO KRDZALICU, uzo bi platu ademovu sedmicnu i dao tebi da kupis stan, taman dovoljno ti moze bit..
Btw; posle Benke jedino Adem je igrac koji zgrce lovu objema rukama al da to opravdava na terenu (posteno odradi)
Skim igramo sledecu
Gdje je brat @Sazg
Evo Anesa evo ludila
Evo Anesa evo ludila
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nisam mislio, ali moram reci i ovo...CIMI
Kako je usao, doktorski odigrano, pas naprijed, kontrola lopte, smirenost...
Gojko, naklon do poda...
Kako je usao, doktorski odigrano, pas naprijed, kontrola lopte, smirenost...
Gojko, naklon do poda...
Upravo tako, bez obzira na pobjedu, ne treba zaboraviti ovo sto je radio Musa, katastrofalno suđenje, sreća pa nije imao priliku da izmisli neki penal il crveni, a vjerujem da bi i da je njemu najvise krivo. Zato treba podrzat ekipu, ne pljuvat kad ide losije, jer desava se, a pogotovo se desava kad ti ovakav neki debil ne da da igras, tesko je to psihicki.Anex je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:16Dok Musa ili neko sličan ne završi u invalidskim kolicima mrtve im hebemmosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:58Svaka cast svima, medjutim do kad ce se ovako moci gurati sa ovakm8m lakrdijama pitanje je, svakako cekaju da nas osakate i da unesu nemor da se pocne masovno pljuvat. Doslo je vrijeme da ih bude strah u Sarajevo da dodje, treba pocet koljena lomit.
Musa yebemo ti najmilije što hoda,volim te Sarajevo 

BRAVO momci...

Nismo blistali, ali pobjeda je bitna. Anes i Cimirot ubacili ekipu u trecu brzinu i na kraju nas nagradilo. Sudjenje je horor, ni Arsenal ne bi mogo puno vise kad je svaki kontakt njima sviran faul. Elezi danas dosta lose, sporo odluke donosio, Kupresak usao s puno zelje, ali mnogo losih pasova. Banic jos jednom odigrao gerenalski. Ristovski jos uvijek mahmuran, sta li... Na Adema ne treba puno trositi rijeci, jednostavno klasa za ovu ligu koja s pola snage i jednom nogom moze donijeti prevagu. Menalo je preorao onaj teren, indisponiran bio sudjenjem vidjelo se, osakatio mu je svaki trud Musa.
Drago mi je da Cimirot dize formu, pored napadaca je to sto nam je najvise trebalo.
Turkes i nije toliko hrdjavo odigrao, Musa je pustio da ga cupaju, tuku, nije nista svirao, nama je bar 5 faulova trebalo biti dosudjeno u prilici za centarsut/sut.
Drago mi je da Cimirot dize formu, pored napadaca je to sto nam je najvise trebalo.
Turkes i nije toliko hrdjavo odigrao, Musa je pustio da ga cupaju, tuku, nije nista svirao, nama je bar 5 faulova trebalo biti dosudjeno u prilici za centarsut/sut.
U novi boj...
Cvitanovic los? Mrs u pm klocu.Pitar6785 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:19Iako je Cvitanovic los trener, nakako je bilo smisla sta je uradio, ubacijo ovu djecu da izmore PODOJLIJE, al brate ova igra nece moci proci dugo.
Skim igramo sledecu
Cimi je majstor, bez njega izbi nabi pa sta bog da
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Cimirot mora igrati
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ova pobjeda je jako bitna, jer smo otvrdili 3 poziciju i mogu reci izvorili Evropu. Sad napast kup avim silama i sledece sezone titulu
Bez psovanja drug, svako ima pravo na svoje misljenje...Da li su ona ispravna, moze se raspravljati, ali psovanje preskocimo...071 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:26Cvitanovic los? Mrs u pm klocu.Pitar6785 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:19Iako je Cvitanovic los trener, nakako je bilo smisla sta je uradio, ubacijo ovu djecu da izmore PODOJLIJE, al brate ova igra nece moci proci dugo.
Skim igramo sledecu
Ljudi moji ovo nam je 7-ma utakmica za redom u kojoj nismo go primili. A koliko ih primiso samo na startu prvenstva.
Mario je doktorski zategao odbranu, i kad je igra losa kao danas nekako uvaljas taj jedan go. Tako zrinjski godinama igra protiv malih ekipa. Ne primaju golove i dadnu jedan i cao.
Samo nastaviti ovako, bice to sve bombona.
Mario je doktorski zategao odbranu, i kad je igra losa kao danas nekako uvaljas taj jedan go. Tako zrinjski godinama igra protiv malih ekipa. Ne primaju golove i dadnu jedan i cao.
Samo nastaviti ovako, bice to sve bombona.