Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Velizar
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Velizar » 15 feb 2026, 17:25

Sto se tice Mikulica, ne znam sta tu ima biti nejasno. Ako imao kvalitet igrat ce za hrbatsku, ako ne imao, eto ga majcici Bosni da se pokusa prodati. I njega bih cim prije istjerao na čistac (Liga nacija najvjerovatnije...ako naravno ostane prvotimac svog kluba) pa da odmah sasjecemo eventualne igrice... Tu bih dao maksimalnu podrsku trenerskom stafu/spahi, ako ih odmah prekrize za sva vremena. Sva sreca ima nekih stopera u najavi koji dosta obecavaju.

Isto vazi i za Pejcinovica, Licinu i ostale...Bujrum igrat u Ligi nacija, ko jednom odbije, nikad vise ga ne bih zvao

Usput receno...nadam se da ce neko pokrenuti probosanski forum pa da selim sa ove srbijansko-hrbatske splačine

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 15 feb 2026, 21:13

Goalgetter je napisao/la:
15 feb 2026, 20:15
Danas kad sam vidio da ovaj ulazi u igru bukv mi je rpva misao bila da ce od Dzeke traziti dres posle meceve, izgleda da imam sesto culo, da bar tako mogu tiket pogodit.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 15 feb 2026, 21:37

Velizar je napisao/la:
15 feb 2026, 17:17
Mozda nije toliko vazno, ali mali nije etnicki srbin (barem sa oceve strane) porijekom je ukrajinac ili slovak cini mi se.

Otac mu se zove Zoran Deket i bivsi je fudbaler Celika i Borca, majka mu se zove Darijana tako da ako gledamo prema njihovim imenima ocito je cistokrvni Srbin. Eh sad, druga je prica ko sh roditelji njegovih roditelja i malo dublje zalazenje u lozu, vjerovatno bi se i iskopalo nesto od ovoga sto pises s obzirom da vjerovatno svi na forumu prvi put cujemo za ovo prezime :mrgreen:

P.S.- evo jos jedna potvrda nakon onog sa sportskih da njegova zelja nije upitna
slika

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 feb 2026, 21:47

Deketa prije svega treba prebaciti u U21, kao sto je to bio slucaj i sa Kerimom, da "preskoci" jedan uzrast, ako vec bude igrao redovnije u Borcu.
Ovisno o tome kako bude igrao, sigurno da nece ni predugo cekati poziv u A-repku, i Vukovic je dobio poziv relativno rano na pocetku Barabrezovog mandata. Ako bude zasluzio bice sigurno tu.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 15 feb 2026, 22:27

Goalgetter je napisao/la:
15 feb 2026, 21:47
Deketa prije svega treba prebaciti u U21, kao sto je to bio slucaj i sa Kerimom, da "preskoci" jedan uzrast, ako vec bude igrao redovnije u Borcu.
Ovisno o tome kako bude igrao, sigurno da nece ni predugo cekati poziv u A-repku, i Vukovic je dobio poziv relativno rano na pocetku Barabrezovog mandata. Ako bude zasluzio bice sigurno tu.
On ako bude igrao za U21 i čekao poziv Barbareza dobit ce poziv Srbije... I naravno da će prihvatit čak i u slučaju ako to znaci da ce zavrsit kao Vladan Kovačević.
Mi moramo odmah uzimat igrače preko A tima... to jedini nacin da zadrzis neke igrace. Nemamo tu komociju da ih spremamo kroz mlađe selekcije...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 feb 2026, 22:34

Ne vidim razlog zasto ga u LN ne bi pozvali i uveli minut, dva na kraju. Svakako ce biti 4 meca u nekoliko dana.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 feb 2026, 22:37

DamirT je napisao/la:
15 feb 2026, 22:34
Ne vidim razlog zasto ga u LN ne bi pozvali i uveli minut, dva na kraju. Svakako ce biti 4 meca u nekoliko dana.
Slazem se on i golman Karic iz nase lige dva u21 igraca
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

hansbosna
Kontakt:

Post Postao/la hansbosna » 15 feb 2026, 23:24

Oni Ignatkov iz Sarajeva je ukrajnac, a ne Deket. Izgleda da ste ih zamjenili

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 16 feb 2026, 01:51

hansbosna je napisao/la:
15 feb 2026, 23:24
Oni Ignatkov iz Sarajeva je ukrajnac, a ne Deket. Izgleda da ste ih zamjenili
Nisam ih pomjesao. Deket je ukrajinsko prezime a kod nas ga ima samo u prnjavoru. 80 posto bh ukrajinaca su od tamo I 99 posto su grko-katolici.. gorana I zorana imas cak I muslimana tako da to nije indikacija bilo cega. Neko gore je napisao da mu se majka zove darijana a nikad nisam vidio to ime kod svetosavaca.

Po ovom sto vidim I kako momak prica, nema sanse da je cisti vlah. Mozda je mjesan Ali cist nije sigurno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GokuSSJG i 14 gostiju.