Zimske olimpijske igre - Milano Cortina 2026
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: Zimske olimpijske igre - Milano Cortina 2026
Elvedina skoro sekundu iza 30 mjesta ..sve jasno...mi smo 30 godina naučili samo reći ne valja sistem 90 % stanovništva nema pojma ni šta hoće reći kroz to ,pa gdje taj sistem hebem li ga ,da ga kupimo,prepravimo.Isto ko kad kažu "projektna dokumentacija",15 godina se ganja ta neka projektna dokumentacija,pa kad se izganja kažu pojela projektna dokumentacija 2 milijarde ...i mi svi ono da,da zahebana riječ pravo..sigurno je to opravdano..čuj sistem,prokektna dokumentacija ...a da sami sebi kažemo da smo teški neradnici,antitalenti za sve,da visimo po čitave dane po kafama,na telefonu,da volimo postavljati slike ćevapa,pečene jagnjadi,da smo šampioni zvezda granda i onda nam je svima sve jasno
Ne daj Bože da je bila duža staza ova Alić mi zaostala 5 minuta. Mislim da bi povrijeđena Vonn bolje odskijala od nje.
majstore Elvedina ne skija velelslaom, samo je upala jer je bilo dodatno mjesto i olimpijada je pa hajd.To je isto juce uradio Guliano Franzoni za talijaneaqarius je napisao/la: ↑15 feb 2026, 11:58Elvedina skoro sekundu iza 30 mjesta ..sve jasno...mi smo 30 godina naučili samo reći ne valja sistem 90 % stanovništva nema pojma ni šta hoće reći kroz to ,pa gdje taj sistem hebem li ga ,da ga kupimo,prepravimo.Isto ko kad kažu "projektna dokumentacija",15 godina se ganja ta neka projektna dokumentacija,pa kad se izganja kažu pojela projektna dokumentacija 2 milijarde ...i mi svi ono da,da zahebana riječ pravo..sigurno je to opravdano..čuj sistem,prokektna dokumentacija ...a da sami sebi kažemo da smo teški neradnici,antitalenti za sve,da visimo po čitave dane po kafama,na telefonu,da volimo postavljati slike ćevapa,pečene jagnjadi,da smo šampioni zvezda granda i onda nam je svima sve jasno
-
19vendetta87
- Kontakt:
Djevojka je izborila plasman na OI, nije joj ga niko poklonio, i treba da bude sretna.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Najveća tragedija u ovoj državi su komentari na društvenim mrežama. Dva klika te dijele da pogledaš šta je posrijedi i da spriječiš izljevanje ovog proljeva od mišljenja.aqarius je napisao/la: ↑15 feb 2026, 11:58Elvedina skoro sekundu iza 30 mjesta ..sve jasno...mi smo 30 godina naučili samo reći ne valja sistem 90 % stanovništva nema pojma ni šta hoće reći kroz to ,pa gdje taj sistem hebem li ga ,da ga kupimo,prepravimo.Isto ko kad kažu "projektna dokumentacija",15 godina se ganja ta neka projektna dokumentacija,pa kad se izganja kažu pojela projektna dokumentacija 2 milijarde ...i mi svi ono da,da zahebana riječ pravo..sigurno je to opravdano..čuj sistem,prokektna dokumentacija ...a da sami sebi kažemo da smo teški neradnici,antitalenti za sve,da visimo po čitave dane po kafama,na telefonu,da volimo postavljati slike ćevapa,pečene jagnjadi,da smo šampioni zvezda granda i onda nam je svima sve jasno
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kingsbury prekinuo susu Kanadjana i sa stilom se oprasta od OI 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Shiffrinka dosada veliki podbačaj na OI, vidjet ćemo je u 2.vožnji šta će biti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- branimir85
- Kontakt:
Jedna od najjači priča ZOI ,bravo Fede.
Hoolywood je sigurno imao već skriptu za pravljene filma o njihovoj, talijani će to na šarm bolje odraditi.
Hoolywood je sigurno imao već skriptu za pravljene filma o njihovoj, talijani će to na šarm bolje odraditi.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Sudzuka 7 s lagano
Kakva utrka Pursuit 10KM zene - Biathlon !!! Dugo nije bilo ovako interesantno i dobro!!
- branimir85
- Kontakt:
Slabo pratiš onda .
Prva medalja za Finsku od 1998 god. u biatlonu.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odlicna tekma Svice i Ceske, dosad najbolja na turniru, dva vrlo izjednacena tima, OT odlucio pobjednika
Klaebo izjednacio rekord po broju ukupnih zlata na OI
Klaebo izjednacio rekord po broju ukupnih zlata na OI
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
pih prva medalja za Finsku, plus zlato za Italiju u biatlonu - ja koliko znam nemaju nijedno zlato. Ako i imaju to je nesto prije mnogooo godina. U svakom slucaju utrka donijela mnogo iznenadjenjabranimir85 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:24Slabo pratiš onda .![]()
Prva medalja za Finsku od 1998 god. u biatlonu.
Domaćini rasturaju, idu medalje ko na traci 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
ova odijela u brzih klizačica su vrh!!!!!!!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kada opet nastupa ova Juta?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
evo sad upravo imaju takmicanje na 500m
Daj Juttu vise, da gledam hokej na miru 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gdje se moze gledat hokej?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.