FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sad tražio tvoje postove da ti kažem da ne bi puno zarastao sve i da si cekao.BegovicRamiz je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:30@Vanja i @Bjelave ovo rijesite
stavlja covjek hladnk moju sliku na forum to je kaznjivo
ove su najdraze
sudija krade mi onako i opet tri bobe
Ljubi te brat.
Pitar6785 po obicaju mlati gluposti ne znam sto ga na ignore ne stavite. Cvitanovic ima bolje vodjenje utakmice od Zekica. Konstantno nesto mijenja pokusava dici ekipu i pronaci nacin da ih razigra.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jesul li neki ovdje slijepi? Kakvo ba blistanje i lijepa igra ciste lopte u kontri nam svira aut, milion faulova oko naseg prostora jer zna da su ovi opasni,ajde izadjite na teren pa pokazite kako se igra kad te ubija u pojam svake 3 sekunde a ni jedan portal ni rijeci o tome, cak se i Cvitanovic iznervirao bio lik poludio.
- Shategabri
Posušje pobjediti sa što manje potrošnje, po mogučnosti nositelje igre ostaviti na klupi i čuvati za Velež, koji s druge strane ima kone u Vrapčićima i sigurno ce im igrati najjači tim.
Nisi ti ovako zarastao, ti si nedavno počeo sa štrajkom nešišanja.BegovicRamiz je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:30@Vanja i @Bjelave ovo rijesite
stavlja covjek hladnk moju sliku na forum to je kaznjivo
ove su najdraze
sudija krade mi onako i opet tri bobe
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma brate, onaj ko je duze ovdje zna o čemu prica ili mlati brat @PItar6785. Onaj ko ne zna, dobije opomenu kao ovaj maloprije i to je to.
Ljajic zadnjih 5 utakmica 5G/A
Ima 2 zuta, trebao je danas jedan dobiti, da li se racuna ako dobije zuti protiv Posusja da ga nema za Velez ili da dobije za Velez da ga nema za borac
Ima 2 zuta, trebao je danas jedan dobiti, da li se racuna ako dobije zuti protiv Posusja da ga nema za Velez ili da dobije za Velez da ga nema za borac
Bravo. Sad sa suprugom kafu s mirom popiti. Vazda konta jesam li lud kada igramo. Naklon sefu i jos uvjek cekam pravog Menala.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Kome???KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:05Aldinu se zahvaliti, ovome crnji isto tako danas ko na mrvama, napadac pod hitno jer ga nemamo cistu devetku sem renana.Shategabri je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:01Zadnjih 14, na 11 nismo primili gol.KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:57Ademe majstore nema dalje mi igru nismo imali nekakvu aman zaman, sto bi se reklo igri brisi, bodove pisi ukratko.
Za ubuduce puno bolje se mora igrati protiv ekipa sa dna iskreno !
Limvo te Rajvosa![]()
Valjda dođe na ljeto i neki pravi napadač, pa i naprijed bude bolje.
Iskreno toyalni promasaj sa njima dvojicom skupa u veznom. Nisu mogli loptu prenijet. Bez Cimija to ne moze. Ovaj experiment je bio los. Maroodza nije lijevi bek. Puno fula u pocetnom sastavu ali na kraju pobjedi se ne gleda u zube.
Ne možemo se vječno oslanjati samo na Ljajića. Moraju se i ostali uključiti. Napadački danas loše i anemično. Bekovi standardno ne daju nikakav doprinos u napadu.
Maroodza top igrač, zanimljiva priča od B ekipe do standardnog prvotimca. Ali, često pravi nelogične greške, koje srećom protivnici ne kažnjavaju. I ne mogu se greške koje pravi pravdati zamjenom pozicije ili nečim sličnim.
bgm brate kako vrijeme odmice ti sve gore i gore stavove imas, ne znam jel te zivot pregazio al u zadnjih par mjeseci ti je svaki post glup do zla boga. Cuj Cvitanovic los nismo gola primili 10 tekmi, uvezali niz nakon 2500 dana, sta mu fali? Sta po tebi nije uredu sa njim? Ko je za tebe dobar trener? Fakat nisam reagovao na tvoje postove toliko, al u zadnje vrijeme ko da si sizofren postao bgmPitar6785 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:19Iako je Cvitanovic los trener, nakako je bilo smisla sta je uradio, ubacijo ovu djecu da izmore PODOJLIJE, al brate ova igra nece moci proci dugo.
Igra jeste bila losa, SPASIONAS JE BANIC, al UZAS JE KOJA NEOZBILJNOST I NESOLANCIJA DA BI IM JA LAGANO UZO sedmicna primanja svima sem BANICU
BRAVO KRDZALICU, uzo bi platu ademovu sedmicnu i dao tebi da kupis stan, taman dovoljno ti moze bit..
Btw; posle Benke jedino Adem je igrac koji zgrce lovu objema rukama al da to opravdava na terenu (posteno odradi)
Skim igramo sledecu
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pukla guma u Nemiloj, pao na tribinama dok sam ulazio na stadion, slomio kišobran, pokiso ko miš, smrzo se, kao na Koševu davsam bio
al vrijedilo je, ne znam kako je to izgledalo na TV ali ovo je danas horor bio. Mogu slobodno reći gore nego kad smo pobjedili u Banja Luci i suđenja Jelića. Onaj Musa nam nije dao ništa napravit ubijao nas je prekršajima.
Volim te Sarajevo!
Krdžalić, samo nastavi majstore ja nisam odustao od tebe.
Volim te Sarajevo!
Krdžalić, samo nastavi majstore ja nisam odustao od tebe.
Napisao sam i prije utakmice da me strah sredine terena sa Ignatkovim i Telalovicem, jedan od njih ok, obojica je vec forsiranje.
A Cimirot ti pri tome usao u formu i kljucni igrac u vezi. Neshvatljiva odluka, sreca pa nije forsirao do kraja pa zamjenio na poluvremenu..
Da Cimirot mora igrati..
Telalovic > Ignatkov
Moraš negdje rizikovati da bi dobio ono što želiš. Mario je rizikovao sa Maroodzom na lijevom beku jer onda Sloga nije imala igrača na kojem će pozicionirati Vidića u duelu i tražiti odlaganje i drugu loptu, taj igrač da je manji vrlo brzo bi bio opterećen kartonom tako da smo kroz ovakvu postavku defanzivno isparirali Slogi jer je konstantno jak igrač bio u duelu sa Vidićem koji se do zadnjeg momenta morao boriti za loptu i nije imao prostora za razmišljati kojem od krila koji su usko uz njega odložiti.
Nemojte gledati samo nas gledaj i prednosti protivnika i šta si uspio neutralisati.

.png)