Druuze sta je sad,uvijek mene napadas,govorim kako mislim,a ovako govori i pola foruma iznadbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 feb 2026, 11:31Al tebe šizofrenija druže puca, nije sramota potražiti stručnu pomoć
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Znači ista priča godinama.AA23 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 23:34
Nemoj ni gledati, kad se meč lomio imao je samo da odigra dva dodavanja da postignemo gol i to nije uradio na vrijeme
Drugi put je poslao prejaku loptu, prvi put **** nije smio odma pas da pošalje
Igrač mu je usput pobjegao i dao gol glavom, nemam šta reći znaš i sam da otkako se ova **** vratila da ćemo titulu izgubiti
One godine kada je imao statistku tada sam ga krenuo pljuvati jer sam tvrdio da nikada neće biti wc igrač zbog nekih drugih stvari.
Sada kada nema ni asistencija ni golova ostaju nam samo njegove greške i ja ne vidim šta nam on donosi na terenu.
Havertz je trebao biti spas i preokret sezone ako je već uništio Ezea do kraja ali to se neće desiti jer se opet povrijedio.
Da se nije odnosio prema Nwaneriju kao i prema Ezeu sada bi mali dobio priliku koja bi mu vrlo vjerojatno okrenula karijeru.
Mi protiv Wigana sada opet moramo imati dosta prvotimaca jer nemamo dovoljno igrača koji nisu ozljeđeni.
Treba nekako napraviti da ne igraju ni Rice ni Zubimendi ali teško.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Saliba u startnoj postavi, Skelly u veznoj liniji, proba za buducnost na toj poziciji? Vjerovatno je bilo razgovora o tome i toliko mi je drago da ga vidim da pocinje tu igrati a ne na lijevom beku
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
U drugom dijelu malog Salmona neka igra ovo je rijeseno
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Saka, na kojoj poziciji lik danas igra? Koji klinac je ovom Arteti.
Pozicija klupegigglessmoke je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:04Saka, na kojoj poziciji lik danas igra? Koji klinac je ovom Arteti.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.