Ako nastavite ko danas, vrlo moguceThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:50
Stočari su među glavnim konkurentima za federalnu s obzirom na raspored

Ako nastavite ko danas, vrlo moguceThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:50
Stočari su među glavnim konkurentima za federalnu s obzirom na raspored

Najbolji i najposteniji scenario bi bio da vi i slavija zamijenite uloge.NoDi80 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:46Zasto Leotar, moze li Slavija uci u ligu, ipak oni su ispred LeotaraVorovus je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:39
Lupaš u prazno. Ne postoji sansa da klub iz PL opstane na racun toga sto prvak drugog ranga odustane.
Pravilnik to ne poznaje.
Leotar ima reflektore i dace im Elektrodistribucija i grad pare, odnosno tu finansijsku garanciju koja im treba za licencu.
Niste ni vi imali para, uslova, ambicija pa ste usli.
Cak naprotiv, Leotar je u boljoj poziciji jer vi niste imali ni reflektore.
Besmisleno je govoriti sa obje strane kako se "rivali" vjerno prate ispred TV-a. Jučer sam gledao tekmu, danas ŠB-Velež, pa nas a sutra ću njih gledati. Kao i većina forumaša. Kad sutra bacim neki komentar, nakačit će se na to kako Želju pratim više nego Sarajevo, kako sam bolestan i slično.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:12Proveli ovdje u lajvu utakmicu Sarajeva i onda smo mi iskompleksirani. Odlično. Nadrealisti.
Kažem ja izgubili dodir sa izgubljenim dodirom za realnost.
Svaka cast huligane sto ste im se ovako ponudili. Veliki plus za vas a minus za red armyKONTRASVIH je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:13Ako nastavite ko danas, vrlo moguceThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:50
Stočari su među glavnim konkurentima za federalnu s obzirom na raspored![]()
![]()
Kako ti volis da okreces cinjenicno stanje, sada ide ta halabuka kako se Zrinjski sklonio a ne da smo ih urnisali i satrali drugo polivrijeme i natrpalinim tri gola, kao vama 5. A sve sa ciljem da se kroz par dana stvori slika kao je to sve namjesteno… ccc mislim da vam to nece procigoGlobal je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:42Ne, nego se 'mutavo' sklonio, sto u prevodu znaci, nisu ni zapeli. Ipak vas veze isti smjer kretanja na sto ukazuje poslednjih 5 sezona jasno i decidno od nase tzv. korona titule nista vise se ne prepusta slucaju, ni kod vas ni kod lažnjaka iz Međugorja.MikiPirs je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:31Hoces da kazes, ako sam ja dobro razumio, da nas je Zrinjski juce pustio?goGlobal je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:59
Jeste kvalitetni, nije uopste upitno, vidjelo se protiv Zrinjskog koji vam se blago receno 'mutavo' sklonio, ipak slavite stotinu godina postojanja kluba a politicke prcije poput njihove i vase su pokazale unazad proteklih pet sezona kako i na koji nacin manipulisu samom ligom kroz politicki uticaj na raznim nivoima. Sacekajmo utakmicu u Boriku pa cemo poslije da aniziramo sve. Ja mislim da ce da bude vise X2 nego cista keca kako ovdje pises, ali sacekajmo ipak.![]()
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:18Milioni kamioni i 10 bodova iza Sarajeva koje "ne zna ni samo u kakvim je problemima,plate kasne..."
Stvarno smo heroji.
Musa jos jednom pokazao zasto je najgori sudija u historiji lige ali sreca prati hrabre i danas nas je Bog nagradio za sve silne lakrdije.
Maksimovicu zao mi je ako mislis da si vise zasluzio ali evo imas priliku vec naredno kolo da se iskupis i pokazes da ste danas nesretno izgubili.Siguran sam da ces dati sve od sebe i da ce tvoji igraci bacat se na glavu protiv trenutnog lidera kao motiv vise.
Što me nasmija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:18Milioni kamioni i 10 bodova iza Sarajeva koje "ne zna ni samo u kakvim je problemima,plate kasne..."
Stvarno smo heroji.
Musa jos jednom pokazao zasto je najgori sudija u historiji lige ali sreca prati hrabre i danas nas je Bog nagradio za sve silne lakrdije.
Maksimovicu zao mi je ako mislis da si vise zasluzio ali evo imas priliku vec naredno kolo da se iskupis i pokazes da ste danas nesretno izgubili.Siguran sam da ces dati sve od sebe i da ce tvoji igraci bacat se na glavu protiv trenutnog lidera kao motiv vise.
Prvaci priprema kalkulisu bodove za opstanak, trenutno na +6 ali mozda sutra i na +9, ko zna...
Brate nije smiješno, mi smo ispali iz lige Antalija pripremne tekme.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:26Prvaci priprema kalkulisu bodove za opstanak, trenutno na +6 ali mozda sutra i na +9, ko zna...
Željo ni prošle, a kako je krenulo ni ove godine neće igrati Evropu da nije nas, a kamo li se kvalifikovati za neko takmičenje.
Ne moze se oteti dojmu da su obrnute uloge,roman bi vec bio spreman za citanje u sarajevskim bibliotekama a sasvim moguce i dokumentarac u cinestaru pod nazivom "Podvig Sanina i plavi" feat.Suljo the killer and best set piece coach in EuropeRule_hz je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:20NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:18Milioni kamioni i 10 bodova iza Sarajeva koje "ne zna ni samo u kakvim je problemima,plate kasne..."
Stvarno smo heroji.
A bili u prednosti 9 onda je to -19 bodova![]()
Lujkaa je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:15Svaka cast huligane sto ste im se ovako ponudili. Veliki plus za vas a minus za red armyKONTRASVIH je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:13Ako nastavite ko danas, vrlo moguceThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:50
Stočari su među glavnim konkurentima za federalnu s obzirom na raspored![]()
![]()
Tako jebiljka99 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:29ronaldo99 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:24Naravno da mogu moguce samo da bi onda 9-ti razigravao sa prvim iz prve lige rs. Jel je prosle godine bilo ako 10-ti i 9-ti budu iz federacije ili rs-a onda prvi iz prve lige ne bi isao direktno vec razigravo sa 9-tim. Pa su posusje i stupcanica trebali jel igrati taj neki baraz medjutim onda se nastimalo posusju da jednostavno ostanu u ligi.
Posušju se nije naštimalo nego Stupčanica nema osnovne uvjete za najviši rang, shvatite to vi mali mozgovi više. Nisu ni imali ambicija, ali su namjerno digli buku.
Trenutno korisnika/ca: sakahuligana, Uprava i 24 gosta.