Premijer liga BiH - aktuelno
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odi,Garcia,Huskovic i Braheem.
Eto da ti se duska ne mora pohvaliti
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Raspad sistema sjebo se mc stojan
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 15 feb 2026, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Stimac zna 
- jurisicduska
- Kontakt:
Nemate veći budžet od Veleza i Sirokog ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:47Laž sve napisano.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:47
Vidi kralju, 3 lika ta sto su privatizovali profil grupe i zbog svojih sitnih interesa nešto žele, mene ne zanima. Ako živiš u ovom gradu znas sta se tu desavalo i ko su ti ljudi. Ne može 1000-2000 ljudi sjest za računat i napisat nešto.
Koliko god Konings ima to je vise od napadaca Veleza ili Sirokog ili juniora Sarajeva. Imate trenutno 40+ igraca na platnom spisku i garantujem životom da vam je budžet u rangu vodećih ekipa i na to sve ste 6. Za plate dajete 10 puta vise nego Široki i 5 puta vise nego Velež. I ispred vas su i jedni i drugi.
Zlonamjerna kao i svaka tvoja.
Pozdravi izvor iz Rajlovca.
Igraju dzaba ovih 40+ igraca ?
S obzirom na vasu priču u ulaganjima vi bi u najmanju ruku trebali biti drugi da se pobijete za prvo mjesto.
Al kita. Ne možete iznad 6. mjesta.
Ovo za trening sta ima veze zaiskrilo to je znak dobre atmosfere napete konkurencije. Ima ih hiljadu po poziciji moraju se borit.
Kaže onaj mi se kurcimo. Mi 5 zaredom dobili primili 0 golova u 11/12 posljednjih utakmica. Po formi najbolja ekipa lige u zadnjih 10 utakmica. Oni najgora pa se **** a smeta im sto se mi kurcimo. Kako Tito vas **** , imate li imalo obraza ?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 feb 2026, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Netačno ! Ima 50, provjereno.
Cetvorica igraca koji su odbili nositi majice “otadzbina” sa tri prsta su odstranjeni
Pa uvijek je veci broj obicnih navijaca nego grupe, nebitno hajde necemo o tome pisati ovdje, ali smijesni su argumenti koji iznosite bgm vezano za kup. Zivis u BiH moze se namjestiti sta god pozelis. Mislim znam da trolas za opstanak, ja sam realan losi smo sve to stoji, nece se nista promjeniti do kraja sezone, necemo tri pobjede uvezati, ali opstanak nikad nece doci u pitanje.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:40Vidi kralju, 3 lika ta sto su privatizovali profil grupe i zbog svojih sitnih interesa nešto žele, mene ne zanima. Ako živiš u ovom gradu znas sta se tu desavalo i ko su ti ljudi. Ne može 1000-2000 ljudi sjest za računat i napisat nešto.Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:34Dobar si momak.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:47
Ja ne znam sto ste vi optimistični mogli bi nikog ne uzet u ovim nabrojanim utakmicama. Sve ekipe jače od vas.
Jel temeljite optimizam na osnovu 9 zaredom bez pobjede ? Ili sto su vam najbolja dva igraca otišla ? Ili ima nešto da mi ne znamo ?
I naravno ekipe koje osvoje 15-20 bodova godišnje na poguranac mi nisu mjera. Sto bi bile. Ja o fudbalu pričam ne pričam o ko ima jaci utjecaj u savezu.
Slavis li trofeje kad se grupa oglasi o namjestanju utakmica svog tima? To je ok?
Da bi namjestili taj kup , morali smo poklopit 3 prejake ekipe u tom momentu, malo mi je to nerealno. To sam ti misljenje već rekao i nema potrebe da 20 puta pitaš.
Koliko god Konings ima to je vise od napadaca Veleza ili Sirokog ili juniora Sarajeva. Imate trenutno 40+ igraca na platnom spisku i garantujem životom da vam je budžet u rangu vodećih ekipa i na to sve ste 6. Za plate dajete 10 puta vise nego Široki i 5 puta vise nego Velež. I ispred vas su i jedni i drugi.
Ta priča o ulaganju ko da je sramota uložiti.
Da smo uložili 100 a neko 10 to je razlika. 12 i 10 ili 15 i 13 nije nikakva razlika. Uostalom kao sto rekoh ta ulaganja su nam donijela 7 trofeja. I evo nas u igri za još 2. Ove godine. U čemu je problem ?
Sta ste ono vi osvojili u tom periodu ? A ništa jbga.
Zamisli raspravu s Mancinijem ili nekim vukom s Otoke, jel tako da je smijesno. E pa vi ste u tom rangu.
A ne ulazemo ko vi borac i zrinja to je realnost, ne pikam ovo zadnjih mjesec dva. To znas i sam.
Fk Željezničar.
Vi @Pablito, sto ste ulozili za mjesec ko mi za godinu...Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:55Pa uvijek je veci broj obicnih navijaca nego grupe, nebitno hajde necemo o tome pisati ovdje, ali smijesni su argumenti koji iznosite bgm vezano za kup. Zivis u BiH moze se namjestiti sta god pozelis. Mislim znam da trolas za opstanak, ja sam realan losi smo sve to stoji, nece se nista promjeniti do kraja sezone, necemo tri pobjede uvezati, ali opstanak nikad nece doci u pitanje.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:40Vidi kralju, 3 lika ta sto su privatizovali profil grupe i zbog svojih sitnih interesa nešto žele, mene ne zanima. Ako živiš u ovom gradu znas sta se tu desavalo i ko su ti ljudi. Ne može 1000-2000 ljudi sjest za računat i napisat nešto.
Da bi namjestili taj kup , morali smo poklopit 3 prejake ekipe u tom momentu, malo mi je to nerealno. To sam ti misljenje već rekao i nema potrebe da 20 puta pitaš.
Da smo uložili 100 a neko 10 to je razlika. 12 i 10 ili 15 i 13 nije nikakva razlika. Uostalom kao sto rekoh ta ulaganja su nam donijela 7 trofeja. I evo nas u igri za još 2. Ove godine. U čemu je problem ?
Zamisli raspravu s Mancinijem ili nekim vukom s Otoke, jel tako da je smijesno. E pa vi ste u tom rangu.
A ne ulazemo ko vi borac i zrinja to je realnost, ne pikam ovo zadnjih mjesec dva. To znas i sam.
- svrakino1921
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Na čemu se temelji optimizam ?
Na 15 godina bez titule ?
Na punom krugu protiv svih ekipa bez pobjede ?
Na 3 postignuta gola u zadnjih 5 utakmica ?
Na 4 primljena pogotka na derbiju ?
Na dobroj atmosferi na treninzima , tučama ?
Na napadu Krpa Jagnje Raka Cveta Vini ?
Jedino da niste nadrogirani pa vam je ovo priča.
Pa Juričić sam dao golova ko vasa kompletna ekipa.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 feb 2026, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Od januara imamo možda veći budžet, ali 10x veće plate je klasična tvoja laž koju provuces kroz neku istinitu rečenicu.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:52Nemate veći budžet od Veleza i Sirokog ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:47Laž sve napisano.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:47
Vidi kralju, 3 lika ta sto su privatizovali profil grupe i zbog svojih sitnih interesa nešto žele, mene ne zanima. Ako živiš u ovom gradu znas sta se tu desavalo i ko su ti ljudi. Ne može 1000-2000 ljudi sjest za računat i napisat nešto.
Zlonamjerna kao i svaka tvoja.
Pozdravi izvor iz Rajlovca.
Igraju dzaba ovih 40+ igraca ?
S obzirom na vasu priču u ulaganjima vi bi u najmanju ruku trebali biti drugi da se pobijete za prvo mjesto.
Al kita. Ne možete iznad 6. mjesta.
Ovo za trening sta ima veze zaiskrilo to je znak dobre atmosfere napete konkurencije. Ima ih hiljadu po poziciji moraju se borit.
Ne igraju džaba logično.
Za 40 + igrača je također laž,imamo viska ali ne toliko da ih je preki 40 ukupno.
Također za platu Koningsa je laž.
Nama ovaj Dogan tražio 8k eura prije nego je otišao na posudbu u velež, nema ni dolje manje, o ostalim ciframa ne bih. Toliko.
I ti vjerujes ovom vehabiji, a zetonja mu jos pitar...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:58
Otvorio dušu
Štimac o najboljoj atmosferi u BiH: "Ne možeš ostati ravnodušan na Grbavici, čast mi je što sam tu bio"
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mozes im prikaciti sve, da su i ovakvi i onakvi, ali s njihovom atmosferom u BiH ne moze ama bas nitkoVanja8 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:03I ti vjerujes ovom vehabiji, a zetonja mu jos pitar...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:58
Otvorio dušu
Štimac o najboljoj atmosferi u BiH: "Ne možeš ostati ravnodušan na Grbavici, čast mi je što sam tu bio"![]()
![]()
![]()
Nikom nije lakše zamazat oči ko naivnom Bošnji...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:58
Otvorio dušu
Štimac o najboljoj atmosferi u BiH: "Ne možeš ostati ravnodušan na Grbavici, čast mi je što sam tu bio"
Ispljuv'o lik sve moguće pa se sad pokušava oprati jer treba doći i u Sarajevo igrat..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Na dobrom pusenju kite vici i dodikujurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:59Na čemu se temelji optimizam ?

Kaze Sanin da se isk.urci prvih par mjeseci pa ce zategnuti pipu.Vanja8 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:58Vi @Pablito, sto ste ulozili za mjesec ko mi za godinu...Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:55Pa uvijek je veci broj obicnih navijaca nego grupe, nebitno hajde necemo o tome pisati ovdje, ali smijesni su argumenti koji iznosite bgm vezano za kup. Zivis u BiH moze se namjestiti sta god pozelis. Mislim znam da trolas za opstanak, ja sam realan losi smo sve to stoji, nece se nista promjeniti do kraja sezone, necemo tri pobjede uvezati, ali opstanak nikad nece doci u pitanje.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:40
A ne ulazemo ko vi borac i zrinja to je realnost, ne pikam ovo zadnjih mjesec dva. To znas i sam.![]()
![]()
![]()
Duska ga priziva pa da pokaze snagu.
Fk Željezničar.
Ni prvi ni posljednji sto je pohvalio. Svaki trener u ovoj ligi naglasi Grbavicu kao emociju i sjajnu atmosferu.rishovski je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:07Nikom nije lakše zamazat oči ko naivnom Bošnji...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:58
Otvorio dušu
Ispljuv'o lik sve moguće pa se sad pokušava oprati jer treba doći i u Sarajevo igrat..
Fk Željezničar.