Možda bi pametnije bilo da se opstanak prvo obezbjedi, pa onda ganjati kupNoDi80 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:00Bitno je da se stoposto fokusiramo na kup i da ga osvojimoFerroviere1987 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:58Bojim se da cemo jako tesko preuzeti ako i uopce dodjemo u priliku da ukrademo trece mjesto.
Na sest utakmica smo do trofeja kupa, a trofej treba da nam bude glavni cilj. Opet kad sve sagledas, uvijek je bolji trofej nego trece mjesto.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
perodeformero
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Ako budemo imali suđenje ko danas sto je bilo, tesko se nama.
Ma da mislim da je Vico vec gurnuo Rudar niz vodu, da se sad mora iscupati Radnik i Sloga.
Ma da mislim da je Vico vec gurnuo Rudar niz vodu, da se sad mora iscupati Radnik i Sloga.
Sto se tice opstanka za nas je jos 48 bodova u igri, a kup samo cetiri utakmice do finalaperodeformero je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:15
Možda bi pametnije bilo da se opstanak prvo obezbjedi, pa onda ganjati kup
Ne sumnjam da ce opstanak biti upitan, a sa sutrasnjom pobjedom idemo, Jako bitno je da sutra pobjedimo, jer sljedece sedmice igramo s Velezom za cetvrto mjesto
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 feb 2026, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Neće nas na Grbavici zakidat sigurno, čak možda i sude u našu korist da nam izbiju argument iz ruke kad sude protiv nas.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:31Ako budemo imali suđenje ko danas sto je bilo, tesko se nama.
Njihova dva će sigurno ispast iz lige, a Posušje ostaje, takav je dogovor S i H komponente.
Brate ti si nepismen
Zadnja izmjena: Liceulice, dana/u 15 feb 2026, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
1921-1987
-
MisterBlue
- Kontakt:
Jeste li vi realni? Kakav opstanak, pa mi smo Željezničar!! Zar smo spali na to sad da pričamo o opstanku umjesto o duploj kruni?! Kakav je to luzerski mentalitet? Biće dobro ako ispadnu dva kluba iz rs-a jer ce borac imati 12 bodova manje naredne sezone. Svaku utakmicu do kraja ići na pobjedu i neću uopšte da razmišljam(o) o opstanku.
Sutra sve osim pobjede je katastrofa. U tom slucaju smo na 7 od Evrope, dostizno jer igramo sa svim tim ekipama.
Mi Evropu moramo uhvatiti ove godine.
Mi Evropu moramo uhvatiti ove godine.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Greska
Mislio sam napisati ne sumnjam da cemo opstati i biti u gornjem dijelu tabele
Mislim da su nametnuli pravilo da ne mogu ispasti dva kluba iz istog entitetaMisterBlue je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:37Jeste li vi realni? Kakav opstanak, pa mi smo Željezničar!! Zar smo spali na to sad da pričamo o opstanku umjesto o duploj kruni?! Kakav je to luzerski mentalitet? Biće dobro ako ispadnu dva kluba iz rs-a jer ce borac imati 12 bodova manje naredne sezone. Svaku utakmicu do kraja ići na pobjedu i neću uopšte da razmišljam(o) o opstanku.
Vjerujem da cemo izboriti europu, a dzelo je najavio jos pojacanja naredne sedmice
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Trebaju nam tri vezane pobjede u ligi da se prikljucimo u borbu za četvrto mjesto.
Slavisa mora pokazati zasto je doveden i ovo mora od sutra mnogo bolje, ili ode sve u tri lijepe.
Slavisa mora pokazati zasto je doveden i ovo mora od sutra mnogo bolje, ili ode sve u tri lijepe.
Trebamo Slaviju “preuzeti” pod svoje, blizu nam je tu i igraju ligu iz koje jedan mora uci u prvi rang
Mozemo preko njih privuci dosta talenata i svasta nesto
Znam da navijaci nikad nece biti dobri iz raznih razloga, ali ima sredina neka ljudi koji se bave striktno fudbalom
Bolje njih okrenuti prema Zelji, nego da su okrenuti prema nekom rivalu
Isto vazi za Gorazde,Romaniju, Stupcanicu i neke druge klubove, jer tako veliki klubovi stvaraju uticaj
O tom potom prvo ustabiliti na vrhu Zeljeznicar, a ostalo ce doci na red
Mozemo preko njih privuci dosta talenata i svasta nesto
Znam da navijaci nikad nece biti dobri iz raznih razloga, ali ima sredina neka ljudi koji se bave striktno fudbalom
Bolje njih okrenuti prema Zelji, nego da su okrenuti prema nekom rivalu
Isto vazi za Gorazde,Romaniju, Stupcanicu i neke druge klubove, jer tako veliki klubovi stvaraju uticaj
O tom potom prvo ustabiliti na vrhu Zeljeznicar, a ostalo ce doci na red
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Za Slaviju se slazem NoDi. Imamo 3 nasa omladinca tamo vec, mozda i 4
hajduk živi vječno
A sta ako sutra kiksamo ? Rudar dolazi nadigravat se,imaju one spance koji top igraju.. Sta onda ?
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Realno ako ne pocnemo da se takmicimo konacno i opstanak ce biti upitan.
Sa ovom igrom mozemo osvojtii kup samo ako budu svi Slavija. Ali nema vise Slavije.
Ako Sarajevo izbaci Veleza, cetvrto mjesto vodi u Evropu. Lijepo bi bilo dici kup i biti treci ali male veoma male su sanse za to.
Tako da cetvrto mjesto koje vodi u Evropu bi super bilo.
Sa ovom igrom mozemo osvojtii kup samo ako budu svi Slavija. Ali nema vise Slavije.
Ako Sarajevo izbaci Veleza, cetvrto mjesto vodi u Evropu. Lijepo bi bilo dici kup i biti treci ali male veoma male su sanse za to.
Tako da cetvrto mjesto koje vodi u Evropu bi super bilo.
- VibeTribeX
- Kontakt:
Iskreno ovo sutra nije zajebancija..Bjezali smo 12bodova ljudima,sada oni nama bjeze
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sloga ih nadigrala i bolja bila , al se real khurchi sta je ovo
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
A šta ako ne kiksamo?
Ovo je tema FK Željezničar, ne PLBiH aktuelno.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:26Sloga ih nadigrala i bolja bila , al se real khurchi sta je ovo
- dubioza144
- Kontakt:
Puno negativno veceras samo zato jer je sarajevo dobilo 3 boda u doboju, da su kiksali vec bi veceras upisali bodove protiv rudara i razmisljali kako cemo trehnut veleza u mostaru
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.