AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Cassano2024
- Kontakt:
Re: AS Roma
Weslwy ide ko alva na ljeto. Nismo mi taj klub koji zadržava najbolje.
Commando Ultrà Curva Sud
Nama je najbitnije da nekako sačuvamo svilara, koliko nas je puta čovjek spasio. Ali već vidim kako će on i Wesley otići isto ko Salah i alissonCassano2024 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 10:26Weslwy ide ko alva na ljeto. Nismo mi taj klub koji zadržava najbolje.
- Cassano2024
- Kontakt:
Mislim da je inicijalni plan i bio da De Rossi vodi Romu do 2027. godine, te da se tek tada uključimo u pravu borbu za titulu, ali eto od toga se odustalo. Ovih nekoliko narednih utakmica može presuditi u toj trci za Ligu Prvaka. Imam čak neku čudnu dozu optimizma i stvarno mislim da možemo dobiti Napoli.
U slučaju da se opet ne plasiramo u LP, slijedi rasprodaja i kupovina ovih baš mladih igrača, to će vjerovatno biti novi put kluba. Ipak, ako odemo u LP mislim da će i vlasnici odlučiti da maksimalno ulože i da probamo biti ravnopravni u prvenstvu. Iskreno u tom slučaju, mislim da će ta prodaja biti Ndicka, a da će ostatak "dobrih" ostati.
Idealno bi bilo riješiti se Dovbyka, Fergusona, Pellegrinija i Dybale.
U slučaju da se opet ne plasiramo u LP, slijedi rasprodaja i kupovina ovih baš mladih igrača, to će vjerovatno biti novi put kluba. Ipak, ako odemo u LP mislim da će i vlasnici odlučiti da maksimalno ulože i da probamo biti ravnopravni u prvenstvu. Iskreno u tom slučaju, mislim da će ta prodaja biti Ndicka, a da će ostatak "dobrih" ostati.
Idealno bi bilo riješiti se Dovbyka, Fergusona, Pellegrinija i Dybale.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Čeliku se nudilo oko 3 milke placu, odbio traži oko 4,5 do 5 milki... Naši ne daju toliko tako da je je na ljeto free agent... Da smo ozbiljan klub bio bi na tribinama ali mi ga budemo forsirali na beku a Wesly bude trunio na krivoj strani
Čuj to 5 milki, ovu sezonu malo nesto odigrao ali sve u svemu jako loše...
Rekao bi mu može 5 miliki ako do kraja sezone uputiš 5 točnih centarsuta
Čuj to 5 milki, ovu sezonu malo nesto odigrao ali sve u svemu jako loše...
Rekao bi mu može 5 miliki ako do kraja sezone uputiš 5 točnih centarsuta
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Odmah se sjetim one kontre neku veče kad nije ispoštovao nijednog igrača koji se otvorio u sprintu nego je stao i dodao čovjeku do sebe. Za takve poteze se puca u koljeno. Samo neka ide. Hvala mu za neke asistencije i golove, ali generalno puno grešaka.
Commando Ultrà Curva Sud
kakva su nam očekivanja?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Gasp ima bolje karte veceras, treba krenuti odmah i dati tempo, otvoriti utakmicu. Krenemo li lezerno i cekati gresku nista od pobjede. Pobjedom ih stizemo.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Oslabljeni oni, oslabljeni mi. Ni Dybale ni Soulea. Ni Konea. Nek nam je bog na pomoći. Jedino zabetonirano mjesto bogom dano je Pelegrini na lijevom krilu.
Commando Ultrà Curva Sud
Opet mrtvi Pelegrini pa puj, do kad....
Cristante i Pisili u vezi, dobro da nema njima Škota... Ali ne nadam se nicem ovdje.....
Cristante i Pisili u vezi, dobro da nema njima Škota... Ali ne nadam se nicem ovdje.....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Maleeeeeen zvjerko
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Koliko je Malen opasan u šesnaestercu, strašno.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Cim smo se povukli pade gol.Ne mozes dobiti derbi i dzaba.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Naravno da nam Spinazolla uvalja euro gol... Pa prima čovijek par sekundi loptu a 5 milki Čelik spava... Pelegrini je nekad barem znao ubacit ali bas beskoristan.. Malen zvijer ali usamljen naprijed, ne moze sam uvijek... Šteta bas ovo se može uzet....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Malen mi polako postaje omiljeni igrač. Lijepa akcija za gol.. Posle smo bili nedorečeni. Puno prekida. Pelegrini najlošiji redovno.
Hvala sudiji što nam nije dao dva crvena kartona. Jer kako sude ove godine hladno je mogao.
Hvala sudiji što nam nije dao dva crvena kartona. Jer kako sude ove godine hladno je mogao.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ElPrincipe, RobertHrkac555 i 6 gostiju.