RŠD Velež Mostar
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Nisam mogao gledati .. prvi utisci Salcin, Spahic .. hocel biti kakve koristi?
Od Salčina će i biti velike koristi, ali Spahicu treba malo više edukacije u pogledu šuta i bržeg kretanja po terenu. Ne znam koliko je Dogan spreman, mislim da bi on u zadnjoj akciji Veleža sigurno poentirao....džaba treba neki špic za završnicu. Karic odličan na golu, odbrana sa Antom i Šerbečicem odlična, dok je vezna linija tanka.MostarNeretva je napisao/la: ↑07 feb 2026, 21:30Nisam mogao gledati .. prvi utisci Salcin, Spahic .. hocel biti kakve koristi?
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
-
MostarNeretva
- Kontakt:
salmy je napisao/la: ↑08 feb 2026, 13:56Od Salčina će i biti velike koristi, ali Spahicu treba malo više edukacije u pogledu šuta i bržeg kretanja po terenu. Ne znam koliko je Dogan spreman, mislim da bi on u zadnjoj akciji Veleža sigurno poentirao....džaba treba neki špic za završnicu. Karic odličan na golu, odbrana sa Antom i Šerbečicem odlična, dok je vezna linija tanka.MostarNeretva je napisao/la: ↑07 feb 2026, 21:30Nisam mogao gledati .. prvi utisci Salcin, Spahic .. hocel biti kakve koristi?
Njegomirovicu stoko jedna nepismena, dabogda te bule polijevale, majmune jedan pokvareni 

Spahić 16x petom igrao, realno blijed posjed i loše izdanje bez obzira na sudijsku krađu
Slažem se, nisu nam igrali Pidro, Mešic i Nukic, ali iskreno trebao je svirat penal za nas kod faula nad Spahicem nakon što ga je golman Širokog srušio u 16 metara i drugi momenat kad je igrač Širokog igrao rukom u svom prostoru...Počešo se nije za pištaljkom da zaustavi igru, fuj Široki veze nema, trebala je biti podjela bodova.
Šteta je što kiksamo u ovakvim utakmica... Sa pozitivnim rezultatom u Širokom moglo se uci puno mirnije i hladnije glave protiv Želje.. ovako će opet biti svašta jer će opet doći da isprovociraju i igrače i publiku..salmy je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:36Slažem se, nisu nam igrali Pidro, Mešic i Nukic, ali iskreno trebao je svirat penal za nas kod faula nad Spahicem nakon što ga je golman Širokog srušio u 16 metara i drugi momenat kad je igrač Širokog igrao rukom u svom prostoru...Počešo se nije za pištaljkom da zaustavi igru, fuj Široki veze nema, trebala je biti podjela bodova.
Ali realno uz Pidru,Nukića i Mešića izgledamo puno bolje...a možda i Ignatov bude faktor iznenađenja na domaćem terenu.. Kako god treba biti pametan i strpljiv u narednoj tekmi..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Po stanju na terenu slažem se, neriješeno je realno bilo.salmy je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:36Slažem se, nisu nam igrali Pidro, Mešic i Nukic, ali iskreno trebao je svirat penal za nas kod faula nad Spahicem nakon što ga je golman Širokog srušio u 16 metara i drugi momenat kad je igrač Širokog igrao rukom u svom prostoru...Počešo se nije za pištaljkom da zaustavi igru, fuj Široki veze nema, trebala je biti podjela bodova.
Mislim da su igrači malo i zasićeni ovih duela sa Širokim.
A smeće od sudije ne vrijedi komentarisati
U subotu je u 15:00 sati utakmica protiv Želje, ljudi ne znaju jesu li pošli ili došli, tako da od Ibre i ekipe očekujemo maksimalan angažman i aBd sigurnu pobjedu. Valjda će nam i vrijeme ići na ruku, a od sudija samo korektno i ništa više. Forzaaa Rođeni...
Ma ja mislim da ce to opet biti teska utakmica kao i ona zadnji put u Mostaru... Samo ne treba ponovo ispast budala i dopustit sebi cirkus.. Hladne glave i strpljivo pa sta bude...salmy je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:23U subotu je u 15:00 sati utakmica protiv Želje, ljudi ne znaju jesu li pošli ili došli, tako da od Ibre i ekipe očekujemo maksimalan angažman i aBd sigurnu pobjedu. Valjda će nam i vrijeme ići na ruku, a od sudija samo korektno i ništa više. Forzaaa Rođeni...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Mislim da je njima jedina sansa Krpic od pocetka i na incident penal itd
Bogami, kako su neki dan fasovali tricu od Rudara, sumnjam da su u stanju bilo kakav incident napraviti...ponavljam, samo da sudija ne ukenja utakmicu glupim odlukama, a oni su svjesni da u Mostaru nemaju šta tražiti. Neka se "vade" u Kupu, to im je jedina šansa .MostarNeretva je napisao/la: ↑18 feb 2026, 03:13Mislim da je njima jedina sansa Krpic od pocetka i na incident penal itd
Tako se pričalo i na početku sezone, pa dva crvena, promašen penal i pušiona.
Nikad ne treba unaprijed upisati pobjedu.
Nikad ne treba unaprijed upisati pobjedu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Pozdrav momci, gdje sutra kupiti kartu? Hoce li biti na stadionu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Idemo!

Ibro vadi iz igre Spahica i Abdullaha, najlošiji su i ubaci Mešica i Dogana sa štakom jer će prije dati gol nego dvometraš. Trebali do sada 2 gola dati Selji, al džaba kad su pojedinci krampe.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Imas u ekipi dizel serbecic i stavis ispred njega dizel abdulaha .. zeljo nije znao niti mogao
Na kraju nas je ipak sreća poslužila, a kod situacije drugog penala, sudija je trebao pustiti prednost jer je Pidro već raspalio po lopti koja je ušla u gol. Željo se nije vidio 80 minuta i zaslužena pobjeda Rođenih. Forzaaaa.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 1 gost.