Kako ono rece Orden43 ili 44, kako je nastavio, mogao bi neko Adema odrobijati...TrofejiSuTu je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:21Zeljana
Zrinjski
Sloga
…
Trecinu lige je direktno vec poslao na aparate…
Hajmo sad da se ponovi gradivo jos jednom,svi u glas zajedno..
Kako se ono zove??
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Allan Sousa (29) krilo preko 150 utakmica u Danskoj i Belgijskog ligijurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:12I ovaj Allan Sousa će dzaba igrat.
A za Hodzica ste napisali vi sami svakako kad mu niste htjeli dat prvi put koliko je tražio za koliko igra.
Sa njima dvojicom već pricamo o najvećem budžetu u ligi ako nije i sad najveci. Jbga vidjet cemo rezultat tog.
Tako da pustite suplje.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 feb 2026, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ja to nigdje nisam porekao, nikad se to u BiH nece izvuci. Da je manje mahale to jeste, da ce nestati skroz nece. Pejic ti je primjer.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:24Ja konto nema vise mahale, izvini.Pablo11 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:22Nisu to nikakve vau info, ako se znaju 10 dana..jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:21
Pa evo napisao sam vam dva pojacanja sutra. Sta treba još da ti pišem ?
A ovo za posjetu ja sam realan imate najbolju posjetu. Ne znam kad sam ja to negirao. Ne ovoliku koliku pisete ali i dalje iznad drugih.
Fk Željezničar.
- feniksptica
- Kontakt:
Bojim se da smajli brigadi fali malo koncentracije za razumijevanje stvari. 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tako je Saleme.feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:21Pa jeste, i naveo sam razloge.
Da FKS ima takve uslofe na stadionu ista bi prica bila.
Za Zeljinu domacu utakamicu ce se iz Bihaca, Maglaja Gradacca zaputit dosta ljudi uvijek, nece gledat i kalkulisat kakvo je vrijeme.
Dok ovamo nazalost ima dosta raje sto prvo istrazi to pa onda krene na tekmu
Haj ti bolan na Grbavicu, nema lisica da ujedaju kao na Koševu. A tebe koliko vidim imaju za šta ujesti. Mašala.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- jurisicduska
- Kontakt:
Odličan (Y)NoDi80 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:28Allan Sousa (29) krilo preko 150 utakmica u Danskoj i Belgijskog ligijurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:12I ovaj Allan Sousa će dzaba igrat.
A za Hodzica ste napisali vi sami svakako kad mu niste htjeli dat prvi put koliko je tražio za koliko igra.
Sa njima dvojicom već pricamo o najvećem budžetu u ligi ako nije i sad najveci. Jbga vidjet cemo rezultat tog.
Tako da pustite suplje.
Preko 50 golova i preko 50 asistencija u karijerijurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:31Odličan (Y)NoDi80 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:28Allan Sousa (29) krilo preko 150 utakmica u Danskoj i Belgijskog ligijurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:12I ovaj Allan Sousa će dzaba igrat.
Tako da pustite suplje.
Zabijao je i asistirao protiv ekipa poput Anderlechta, Brugge, Coppenhagen, Brondby, Midtjylland…
Bio ie i kapiten Vejle u prvoj ligi Danske
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Zašto onda nema kluba?
- feniksptica
- Kontakt:
Ima hvala Bogu, nahranio Nijaz u svom prvom mandatu. Jos drzi.Samba71 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:29Tako je Saleme.feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:21Pa jeste, i naveo sam razloge.
Da FKS ima takve uslofe na stadionu ista bi prica bila.
Za Zeljinu domacu utakamicu ce se iz Bihaca, Maglaja Gradacca zaputit dosta ljudi uvijek, nece gledat i kalkulisat kakvo je vrijeme.
Dok ovamo nazalost ima dosta raje sto prvo istrazi to pa onda krene na tekmu
Haj ti bolan na Grbavicu, nema lisica da ujedaju kao na Koševu. A tebe koliko vidim imaju za šta ujesti. Mašala.![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Opet lupaš i lažeš.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:12I ovaj Allan Sousa će dzaba igrat.
Tako da pustite suplje.
Arminu smo dali 15k al u eurima, duplo od onog koliko je lupio u decembru.
Fali nam veznih i gori nam pored Prokopa,Denija,Samira, Pejica Erika i Oulada.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Zato što mu niko nije mogao dati love ko Željezničar
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sta je slagao ? Armin Hodzic vam sutra potpisuje.StrikeWarzone je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:40Opet lupaš i lažeš.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:12I ovaj Allan Sousa će dzaba igrat.
Tako da pustite suplje.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Covjek igrao za 2,5m€ godisnje, stvarno moras lud biti da u to povjerujes
- svrakino1921
- Kontakt:
rishovski je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:07Nikom nije lakše zamazat oči ko naivnom Bošnji...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:58
Otvorio dušu
Štimac o najboljoj atmosferi u BiH: "Ne možeš ostati ravnodušan na Grbavici, čast mi je što sam tu bio"
Ispljuv'o lik sve moguće pa se sad pokušava oprati jer treba doći i u Sarajevo igrat..
Štimac: U Sarajevu mi psuju majku, a ona im je u ratu vidala rane. To je život
Spominjao rat
"U Sarajevu su prozivali i psovali moju majku, a ona im je vidala rane kad je bio rat 90-ih godina u Domu zdravlja u Metkoviću. Tamo su dolazili ranjenici, a moj maloljetni brat ih je prenosio u Dom zdravlja. To je život", rekao je Štimac.
Evo nam i đipketove mlade.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Za uslove koje je lupio u decembru, ne potpisuje.guadalupe je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:44Sta je slagao ? Armin Hodzic vam sutra potpisuje.StrikeWarzone je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:40Opet lupaš i lažeš.jurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:12I ovaj Allan Sousa će dzaba igrat.
Tako da pustite suplje.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- jurisicduska
- Kontakt:
Konsultovao se tamo sa svojim dosao mu PP ne brukaj se. I promijeni plocu. Zar nemate viska veznih ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:01Za uslove koje je lupio u decembru, ne potpisuje.guadalupe je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:44Sta je slagao ? Armin Hodzic vam sutra potpisuje.StrikeWarzone je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:40
Opet lupaš i lažeš.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nitko niko ne potpisuje s nama ugovore
Naš statut još uvijek nije verificiran - odobren od Federalnog ministarstva
Za sve se pita jedan čovjek a keshira novac drugi čovjek - koji je ustvari prvi čovjek
Al je taj naš prvi čovjek zamoljen da ulaže u još jedan klub iz KS
Taj klub se bavi loptanjem ispod obruča
E sad naš drugi čovjek koji je prvi čovjek u dovođenju igrača zna isto tako da pored igrača moramo imati utjecaja i u Savezu i u sudačkoj - sudijskoj organizaciji da bih nešto osvojili u ovoj ligi - naš drugi čovjek je to prezentirao našem prvom čovjeku
Zaključak je sad zasad da izborimo opstanak a preko kupa uz enormna ulaganja u igrački kadar pokušamo uzet trofej kupa voljene nam Države
Vrijeme ce pokazati jesmo li opstali u ligi i jesmo li konačno trofej osvojili
Naš statut još uvijek nije verificiran - odobren od Federalnog ministarstva
Za sve se pita jedan čovjek a keshira novac drugi čovjek - koji je ustvari prvi čovjek
Al je taj naš prvi čovjek zamoljen da ulaže u još jedan klub iz KS
Taj klub se bavi loptanjem ispod obruča
E sad naš drugi čovjek koji je prvi čovjek u dovođenju igrača zna isto tako da pored igrača moramo imati utjecaja i u Savezu i u sudačkoj - sudijskoj organizaciji da bih nešto osvojili u ovoj ligi - naš drugi čovjek je to prezentirao našem prvom čovjeku
Zaključak je sad zasad da izborimo opstanak a preko kupa uz enormna ulaganja u igrački kadar pokušamo uzet trofej kupa voljene nam Države
Vrijeme ce pokazati jesmo li opstali u ligi i jesmo li konačno trofej osvojili
Nijaz babo, mogu mislit koliko je samo dobar na ovim igracimajurisicduska je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:04Zar nemate viska veznih ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.