Premijer liga BiH - aktuelno

StrikeWarzone
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la StrikeWarzone » 15 feb 2026, 22:09

jurisicduska je napisao/la:
15 feb 2026, 22:04
StrikeWarzone je napisao/la:
15 feb 2026, 22:01
guadalupe je napisao/la:
15 feb 2026, 21:44

Sta je slagao ? Armin Hodzic vam sutra potpisuje.
Za uslove koje je lupio u decembru, ne potpisuje.
Konsultovao se tamo sa svojim dosao mu PP ne brukaj se. I promijeni plocu. Zar nemate viska veznih ?
Ne konsultujem se ni s kim, to ti radiš s svojom brigadom.
I tebi sam replicirao da ne lupas i da nije dobio onoliko koliko je lupio na prvim pregovorima, jer kad mu nismo dali u decembru, sto bi sad kad smo popunjeni u sredini ?
Kraj prelaznog roka, svjestan je i on da se dobro precijenio
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 15 feb 2026, 22:09

tutankamon1905 je napisao/la:
15 feb 2026, 21:14
Rodjeni81 je napisao/la:
15 feb 2026, 20:15
tutankamon1905 je napisao/la:
15 feb 2026, 19:04

Ne pravi se glup kad nisi
Zbog cega? Nisam primjetio da si ikad ovim sto idu na mise prigovarao kad nabijaju na **** protivnika. A tu ste prvi da se iscudjavate kad vidite da neko klanja.
Jel ne mozes ili ne zelis shvatit da nije problem crkva, dzamija, misa, dzuma, klanjanje, nego vrijeme i mjesto istog i ponasanje nakon toga? Bola nismo ovce, zna se zasto se to radi, a posto nije prvi put postaje i malo ogavno. A jos su gori ovi sto ih brane..uh mi smo vjernici, sad je vrijeme za klanjanje, nema to nikakve veze sa provokacijom usred Sirokog..al pozurite, krece j.ebatanje uskoro pa da se prikljucite. Ali da kazem sad da sam se iznenadio, nisam uopce
A koga provociraju kad klanjaju kuci kad se igra?
Na svjetskim stadionima se prostorije prave za molitve upravo iz tih razloga. Sta te briga sta ljudi rade, ja ne obracam paznju na to uopste.
Jos jedno pitanje, sta predstavlja zastava Vatikana koju ste cesto nosali i sa njom u rukama psovali? Je li njoj mjesto na stadionu i jesi li se ikad pozalio zasto je nosaju? Sta vam predstavljaju krizevi na zastavama i grafitima? Normalno ti je to a nije ti normalno sto neko obavlja molitvu ?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 feb 2026, 22:12

Naprijed Zeljo

slika
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 feb 2026, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 feb 2026, 22:13

15 feb 2026, 22:09
15 feb 2026, 22:01

Za uslove koje je lupio u decembru, ne potpisuje.
Konsultovao se tamo sa svojim dosao mu PP ne brukaj se. I promijeni plocu. Zar nemate viska veznih ?
I tebi sam replicirao da ne lupas i da nije dobio onoliko koliko je lupio na prvim pregovorima, jer kad mu nismo dali u decembru, sto bi sad kad smo popunjeni u sredini ?
Ma ja vi uvijek najbolji scenario po vas.
Ne znam kako vam ne dosadi najavljivat 15 godina renesanse.
Od Hadzije, no1, kamiondžije 1 i 2, Cerica, Arapa do ovog sad. Fkt se brukate.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 15 feb 2026, 22:15

svrakino1921 je napisao/la:
15 feb 2026, 21:50
rishovski je napisao/la:
15 feb 2026, 21:07
svrakino1921 je napisao/la:
15 feb 2026, 20:58
slika

Otvorio dušu

Štimac o najboljoj atmosferi u BiH: "Ne možeš ostati ravnodušan na Grbavici, čast mi je što sam tu bio"
Nikom nije lakše zamazat oči ko naivnom Bošnji...
Ispljuv'o lik sve moguće pa se sad pokušava oprati jer treba doći i u Sarajevo igrat..

Štimac: U Sarajevu mi psuju majku, a ona im je u ratu vidala rane. To je život

Spominjao rat
"U Sarajevu su prozivali i psovali moju majku, a ona im je vidala rane kad je bio rat 90-ih godina u Domu zdravlja u Metkoviću. Tamo su dolazili ranjenici, a moj maloljetni brat ih je prenosio u Dom zdravlja. To je život", rekao je Štimac.
I kćerka mu se udala za muslimana,pa to ne mijenja cinjenicu da je ustasha i ****... Samo sto vi popušite foru oko Grbavice i atmosfere... A isti je ko i oni sto srušiše Stari most i zapališe Grbavicu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 feb 2026, 22:17

Oni bi i ko da imaju investitora ali da je to umjereno da je to sistem , strogi profesionalizam, da se to ne rasipa, da plaćaju igrače kikiriki , Nijaz dogovori za 200 maraka Prokopa. Ko i bi ko i ne bi da se priča da plaćaju. Jer ode im i taj argument.

Valja na svakih 100 BAM napravit 115 BAM.

Polako prvo dobijete ovaj derbi donjeg dijela tabele.
Da me ne bi ko ispravljao.

U ligi od 10 klubova , 6 je donji dio tabele.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 15 feb 2026, 22:20

Puno se uzdizu navijaci zelje ovde za nekoga ko zadnjih par godina su se vise borili za opstanak nego za titulu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 15 feb 2026, 22:26

15 feb 2026, 22:13

Ma vala, ja nista ne najavljujem.
Pa dobro hajd mi logički objasni, sto bi sad potpisali Armina za suludu cifru 15k, kad je kraj prelaznog roka, kad smo dobro popunjeni na njegovoj poziciji a to nismo uradili prije 2 mjeseca kad nam je gorilo ?
Da si rekao dali smo napadacu cifru, pa okej, gori nam i razumio bih.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 15 feb 2026, 22:28

Čitajući komentare mislio sam da je lakrdija od penala bila na Pecari ali nije tako. Po meni je ključni detalj što Vehabović rukom prati putanju lopte. Vidjet ćemo šta će reći sutra, bio/ne bio gotovo je sad.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 feb 2026, 22:30

15 feb 2026, 22:26

Pa dobro hajd mi logički objasni, sto bi sad potpisali Armina za suludu cifru 15k, kad je kraj prelaznog roka, kad smo dobro popunjeni na njegovoj poziciji a to nismo uradili prije 2 mjeseca kad nam je gorilo ?
Ko kaže da ste dobro popunjeni ? Ti ili struka ? Ili Radovac - Erik na otvaranju prvenstva ?

Može li od 100 puta da ne bude svih 100 puta sve najbolje po vas ? Može li eto 99 puta sve najbolje i samo 1 neki zakonom velikih brojeva slučaj gdje ste pogrešni ?

Ja vam dvije godine pišem da ima drugih interesa i da se potpisuju igraci za velike iznose. Vi ne slušate. Nisam vam ja kriv. Imat cete se kad uhvatiti za glavu.

Hajd ti meni objasni sto se ne bunite na cist penal nesviran za vas ? Da se održi mit o utjecaju nekog negdje ?

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 15 feb 2026, 22:36

15 feb 2026, 22:30

Ko kaže da ste dobro popunjeni ? Ti ili struka ? Ili Radovac - Erik na otvaranju prvenstva ?

Može li od 100 puta da ne bude svih 100 puta sve najbolje po vas ? Može li eto 99 puta sve najbolje i samo 1 neki zakonom velikih brojeva slučaj gdje ste pogrešni ?

Ja vam dvije godine pišem da ima drugih interesa i da se potpisuju igraci za velike iznose. Vi ne slušate. Nisam vam ja kriv. Imat cete se kad uhvatiti za glavu.

Hajd ti meni objasni sto se ne bunite na cist penal nesviran za vas ? Da se održi mit o utjecaju nekog negdje ?
Selam duška. Ostao sam uskraćen za tvoj odgovor pa ako možeš odgovoriti, pitam za komšiju. Trebao bi biti negdje u obavijestima.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 feb 2026, 22:43

Bersaga je napisao/la:
15 feb 2026, 22:36

Selam duška. Ostao sam uskraćen za tvoj odgovor pa ako možeš odgovoriti, pitam za komšiju. Trebao bi biti negdje u obavijestima.
Halali brate, ako možeš opet pitati ne mogu da nađem ništa fkt.

Edit : Nasao sam, Mirvic nije još nazalost otisao iz Sarajeva, ali ima naznaka da hoće uskoro.

zamirLaganini
Kontakt:

Post Postao/la zamirLaganini » 15 feb 2026, 22:45

nema sta sledece sezone uzima il zeljo il sarajevo, ispadaju dva srpska kluba ulaze nasi konacno cei i oni malo osjetiti zuluma

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 15 feb 2026, 22:47

Jet2Holiday je napisao/la:
15 feb 2026, 22:20
Puno se uzdizu navijaci zelje ovde za nekoga ko zadnjih par godina su se vise borili za opstanak nego za titulu.
A prijatelju ja ne znam gdje ti i šta čitaš, pa da vidiš da se neko uzdigao..
Koliko ja vidim po temi našoj, mi se sutra nadamo u pobjedu, ali ko će nam išta garantovati,kad ni samo ne znamo kako trenutno izgledamo, i kakav će sastav izvesti Slaviša.
Hoće li izvesti neki harakiri k'o u Posušju, ili neki normalniji kao protiv Slavije.
Samo se radujemo ovom prijelaznom roku,jer nisu baš dovedeni igrači,koji su se ranije dovodili. Prije si imao situaciju da od 10.dovedenih, znaš da su barem 7.fule, jer niti su u takmičarskom ritmu bili, a ako su i bili dovedeni su ih nižih liga.
Sad dovodeš Prokopa,Nastića,Pejića,Huskovića,Bičakčića,Galčeva,evo izgleda i Hodžića te Sousu.
Prokop se već pokazao da će za ovu trenutnu postavu biti pojačanje.
Nastić je doveden da igra u prvom timu, ali realno, nema šta tražiti pored najkonstantnijeg našeg igrača Alića. Za nekog za klupe odličan.. možda čak i za lijevog stopera u formaciji sa 3.nazad.
Pejić godinama igrao u jačim ligama od naših, bio i povremeni reprezentativac Srbije, u takmičarskom ritmu, i po meni najviše od njega i Galčeva očekujem od ovih što su do sad potpisali. Baca mi na tip Milana Ćuluma, takve igrače obožavam.
Za Huskovića nisam bio, pogotovo kad vidiš da nam baš na toj poziciji treba neka ubica, ali džaba, za nadati se da će se uspjeti vratiti na kolosijek kada je obećavao veliku karijeru. Nekad treba i rizikovati, da bi se na kraju isplatilo.
Za Bičakčića nisam bio, vjerovatno je preskup, a nije igrao više od pola godine. Taman da je John Terry, čim ti ne možeš naći tima za taj period, ti si prijatelju za penzije. Sa druge strane,marketinški, ovo je sjajna stvar. Dobro je što smo uopšte došli u situaciju, da sa takvim igračima uopšte možemo i pregovarati.. daj Bože da uspije i da bude lider ekipe u narednom periodu, ali čisto sumnjam.
Galčev je već ozbiljan igrač. Relativno mlad, jako brz i nije operisan od fudbala kao Odinaka, već ima odličan i centaršut i šut..zna se kretati. Igrao je sve moguće pozicije. Od desnog beka, desnog krila, lijevog beka, lijevog krila. Mislim da će biti najbolji bek u ligi, barem u top3.
Što se tiče Hodžića, i to je mačak u vreći. Da vrati dio forme, kao tek kada je potpisao za nas, bio bi opet među najboljim igračima lige. Nismo godinama doveli boljeg veznjaka,od njega tad. Ali i to je rizik posla,slično kao Husković, samo što smo u vezi puno bolje popunjeni,u odnosu na napad, pa se isplati rizikovati, ako je smanjio prvobitno tražene uslove plate.
Kada su spomenuli Brazila krilo, po transfermarktu,jedino sam se nadao da je to ovaj Sousa.. ozbiljna karijera u ligama jačim od naše. Nisam vjerovao da je to on, jer dolazi iz Saudije, gdje je sigurno imao ogromne pare. Ali eto, vidjet ćemo, na šta će to na kraju sve izaći.
Jedno je papir, a sasvim drugo je teren. Može na kraju ispasti samo da je Husković booom, a ostali flopovi.
Uglavnom,puno kvalitetnije smo tražili igrače u odnosu na prijašnju historiju dovođenja, a samo Bog zna na šta će to izaći.
Tek kad zaredamo koju pobjedu u ligi, kada se većina ovih igrača pokažu kao pojačajanja, a ne prinove, onda ćemo se kofrčiti.
Do tada, dovimo da ovo izdobri.
Lijep pozdrav.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 feb 2026, 23:06

:rol: :rol:
Ne bunimo se za cist penal, jer odrzavamo neke mitove :tokralju: genijalno.
On nama pise godinama, al mi ne slusamo. Ima vremena kad cemo se hvatiti za glavu :urnebes:

Dule polako postaje maskota sa ovim ludostima. Da ga nema, morali bi ga izmisliti :crazy:

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 15 feb 2026, 23:11

15 feb 2026, 20:59
Na čemu se temelji optimizam ?

Na 15 godina bez titule ?

Na punom krugu protiv svih ekipa bez pobjede ?

Na 3 postignuta gola u zadnjih 5 utakmica ?

Na 4 primljena pogotka na derbiju ?

Na dobroj atmosferi na treninzima , tučama ?

Na napadu Krpa Jagnje Raka Cveta Vini ?

Jedino da niste nadrogirani pa vam je ovo priča.

Pa Juričić sam dao golova ko vasa kompletna ekipa.
Ko temelji druze bilo sta.
Evo najiskrenije,evo zanemaricu par likova koji pisu svasta. Ja ne vidim da bilo ko sta najavljuje, bar ne u ovoj sezoni.
Cinjenica je da je Zeljo godinama unazad u zestokom problemu,lose vodjen,sto od uprave sto od sportskog segmenta.
Uhvatitw se za pisanjenpar ljudi i orkestrirano gurate neke price.
Duska bolan evo vec mjesecima vas 15 tak,pa i nasih par,pod parolom idemo furati one druge,nakacite se na neke price,cesto ih sami isforsirate,i onda samo jedan drugog podupirete. Pa evo bolan vas pitara koji ovo radite ima sigurno ali minimum 15 tak. Naravno da se onda tu nakaci i zajebancija i stvara neki narativ,stvaraju se price....
Ko normalan ima potrebu raspravljati se sa 15 likiva koji kontaju da furaju nekoga.
Ti bolan imas prenosa,ali ti bar i napises materijala za raspravu,ali evo hajde reci mi ko to normalan prica od navijaca Zelje moze reci da mu je predhodnih 10 godina bilo uspijesno,da preko noci ocekuje neki pomak....bilo sta od ovoga sto ti navodis.
Ja ne podrzavam nekoga ko pise o Nidalu Celiku,o transferima vaseg kluba,vi ste trenutno na svim nivoima jaci klub.
Sta ce biti u narednom periodu vidjecemo.
Ali majstore moram ti reci da ti je ova brigada sto ordinira po temi,na nivou mangupa iz gimnazije. Vjeruj mi.
Ako je vama referenca sto pise nodi i slicni njemu,onda zajebajite **** ga i trebate .
Zeljo ako izbori europu ove godine to ce biti uspijeh,nakon sezone koju smo sjebali totalno.
Ako si pratio sta pisem ,znas da sam pisao da je Zeljo do prije 2 mjeseca na terenu bio najlosija ekipa lige. Ali ako je tebi referenca ili jedna od eto primili ste 4 gola u derbiju. Jesmo jer smo **** od ekipe,a mozes zamisliti kakva ste vi **** bez Ljajica kad vas onakve karine 2 mjeseca prije toga razbiju 2-0. Sve je to relativno duska,puno je stvari za koje si upravu. Ali evo ja ti opet ponavljam,drzis predavanja par ljudi. Svako normalan nece ulaziti u polemike.
Mene samo jedna stvar nervira ali cesto obrisem post,lad ova vasa brigada pocne da siri i pise gluposti. Kako ste laki na stvaranju i plasiranju stvari kpje vama odgovaraju a kako brzo i vjesto krijete i zaboravljate istinu. Mogao bi ja do sutra sa vama,ali da li stvarno mislis da vrijedi. Ja bi razmislio o ovome sto sam ti rekao. Kad kazem tebi opet vise mislim na ove intelektualce.
Druze evo u sta god hocete,da znam vise o vasem klubu kroz historiju nego 80 posto vas sto vas pise na ovoj temi.
Da bi mogao srati o vama moram vas poznavati i postovati. Nemate bolan,bar vecina vas ni trunke postovanja prema drugima. Prednjacite u tome debelo na forumu. Ja zapamti ni jednog navijaca Zelje necu podrzati koji pise sranja i vrijedja svakog iskrenog i postenog navijaca bilo kog kluba. Razumijem kad te iznervira,ima papaka koji samo taj jezik razumiju. Jer sa papkom ne mozes drugacije.
Tako da duska uzivajte jer trenutno ste miljama ispred nas. Sta ce biti i sta je bilo zna se i vidjecemo. Znas ti dobro kako je stanje promjenjivo,danas jesi sutra nisi. Znas ti dobro koliko si postio moj duska. Znas dobro kako te drug Amar Osim u vjeru uveo.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 15 feb 2026, 23:34

Ukratko da smo htjeli Hodžića kao prioritetnu želju, došao bih u decembru, ovo ostalo je naglabanje i glupost.
O tebi i tvom pisanju nema potrebe.
Ti si zlonamjeran pod nekom krinkom realiste, bsr vezano za fkŽ.
Miksaš teme, lupiš laž, pa na nju dodaješ dodatne laži, nemaš ti šta kome otvarati oči.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 feb 2026, 23:54

Opet da ponovimo, jedina grupa koja se obradovala bratu od rivala da im klub vodi :rol: pa jel im moglo gore da sva svoja vanago pojedu od ovog scenarija.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 16 feb 2026, 00:01

NoDi80 je napisao/la:
15 feb 2026, 19:21
Tek jedna ligaska utakmica prosla od ulaska investitora
Stvarno mi nije jasno o cemu pricate?
Vama 10 godina investitori u klub i trebali bi do sad igrati grupnu fazu
Ti bi trebao da znas : zasto Huskan Muharem trenira odvojeno od ekipe ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 feb 2026, 00:05

Pa to ti ja i pričam barbarez jedini čovjek koji vas je mogao vratit blizu kluba kakav ste bili nije dobrodošao od strane sake ljudi i forumskih plaćenika.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mavi, nedimmmm1337 i 26 gostiju.