Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pokušaj ubistva Barelle hahahahaha 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bez obraza i srama baš kao Bastoni i Barela, štetaElPrincipe je napisao/la: ↑15 feb 2026, 18:10Bilo ih je vise na stetu intera dva ocigledna igranja rukom al boli nas tuki 3 2
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Inter ocigledno ima (znam ih licno, a ima ih i na ovom forumu) jednu manjinu izuzetno normalnih navijaca. Ali ostatak je tacno u ponasanju na nivou kako ove dvije uzdanice (barela i bastoni) se sinoc ponasale - sramotno.
Ako je to uzdanica ita repke, nije ni cudo sto 10 godina nisu ni vidjeli sp
Ako je to uzdanica ita repke, nije ni cudo sto 10 godina nisu ni vidjeli sp
Meni stvarno nine problem priznati gresku u korist kluba za koji navijam. Ono sinoc je stvarno sudija nasjeo kao zadnji levat na ciganiju Bastonija. Da se to desilo protiv Fiorentine, Genoe ili protiv bilo kova drugog, stvarno bi mi bilo krivo. Medjutim, protiv Juventusa, jedina bolja stvar od pobjede protiv njih je pobijediti ih uz sudijsku kradju. Davno nekad sam rekao da zivim za utakmicu protiv Juventusa gdje cemo ih pobijediti uz brutalnu sudijsku kradju, po mogucnosti 2 nepostojeca penala, gol iz ofsajda i jos da dobiju 2 crvena zbog prigovora. Ja gledam Inter od 96-te i nagledao sam se bruku kradja na stetu Intera. Nikad niko iz Juventusa nije rekao: ovako vise ne moze. E zato sad uzivam u ovom njihovom histerisanju, pogotovo onog klauna Chiellinija.
Fali jos brat Siamo aka oluja sa istoka da se javi, da bi mogli staviti tacku na ovu utakmicu i samozadovoljavanje krađom.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
obagol je napisao/la: ↑15 feb 2026, 19:29Meni stvarno nine problem priznati gresku u korist kluba za koji navijam. Ono sinoc je stvarno sudija nasjeo kao zadnji levat na ciganiju Bastonija. Da se to desilo protiv Fiorentine, Genoe ili protiv bilo kova drugog, stvarno bi mi bilo krivo. Medjutim, protiv Juventusa, jedina bolja stvar od pobjede protiv njih je pobijediti ih uz sudijsku kradju. Davno nekad sam rekao da zivim za utakmicu protiv Juventusa gdje cemo ih pobijediti uz brutalnu sudijsku kradju, po mogucnosti 2 nepostojeca penala, gol iz ofsajda i jos da dobiju 2 crvena zbog prigovora. Ja gledam Inter od 96-te i nagledao sam se bruku kradja na stetu Intera. Nikad niko iz Juventusa nije rekao: ovako vise ne moze. E zato sad uzivam u ovom njihovom histerisanju, pogotovo onog klauna Chiellinija.
Pošteno rečeno ono sto ste nekad prezirali sada ste to i postali .
Ja koliko sam upratio ovdje na forumu je većina Interista priznala grešku (logično da neće svi i nas ima svakakvih kao i svuda) a jesu li ikada Juventini i Milanisti tako postupili? I opet mi nenormalni i sramotni. Jbg druže daj malo realnosti. To što ćemo se naslađivati Juventinisimu i ostalim koji su nekada na naše žalbe na suđenje odgovarali sa "kme, kme", "shut up, go home and improve", "ko gubi ima pravo da se ljuti" i sl. Okrenulo se kolo sreće
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Daje Roma.
Konacno i ova Roma izgleda kao ozbiljan tim. Odlicno za kvalitet lige.
Konacno i ova Roma izgleda kao ozbiljan tim. Odlicno za kvalitet lige.
- Juventinisimo
- Kontakt:
@Biscione, opet lazes...likujete na kradju, ovdje se pravdate...likujte, radite sta hocete, to je vase pravo, ali makar prestanite lagani...100x ponovljenja laz, je i dalje laz...
Ovaj @elprincipe se treba izucavati..

Ima li barem jedan 5ektas da se sa njime moze normalno razgovarati...de posaljite makar jednog...
Ovaj @elprincipe se treba izucavati..
Mi svi budale, tek od jucer poceli gledati fudbal...kojih ovdje likova ima...ne razumijem kako Juventus može uopšte pomisliti da se proglasi žrtvom ako se jednom, kažem jednom, desi da Inter profitira od očigledne sudijske greške.
Ima li barem jedan 5ektas da se sa njime moze normalno razgovarati...de posaljite makar jednog...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Na stranu prepucavanje. inter trenutno igra najatraktivniji (uz Monzu i Romu) i najefikasniji fudbal na cizmi. Naravno i Juve i Milan kad su dominirali gledala se svaka sudijska greska i likovalo. Ali evo inter za sad odlicno stoji na svim frontovima i pitanje za interiste a i ostale forumase sta mislite hoce li inter ponoviti proslu sezonu gdje je na kraju bila pusiona i raspad na svim frontovima ili mislite da Chivu moze izdrzati pritisak i u debitanskoj sezoni uzeti jedan ili vise trofeja ? I sta mislite kolike su zasluge Chivu-a za ovaj inter vs Inzhagi ? Recimo Arne Slot je dominatan bio u prvoj sezoni s Lpoolom sad totalni raspad . Mislite li da ce ista sudbina snaci Chivua u narednoj ili nekoj skorijoj buducnosti ili ga vidite kao super talentovanog strucnjaka ?
Ko gubi ima pravo da se ljuti je najtacnija ikad. Kao sto se sad navijaci juventusa ljute na ono sto su gledali.Biscione je napisao/la: ↑15 feb 2026, 20:52Ja koliko sam upratio ovdje na forumu je većina Interista priznala grešku (logično da neće svi i nas ima svakakvih kao i svuda) a jesu li ikada Juventini i Milanisti tako postupili? I opet mi nenormalni i sramotni. Jbg druže daj malo realnosti. To što ćemo se naslađivati Juventinisimu i ostalim koji su nekada na naše žalbe na suđenje odgovarali sa "kme, kme", "shut up, go home and improve", "ko gubi ima pravo da se ljuti" i sl. Okrenulo se kolo sreće
Meni je poenta da se skine ta fama juventusu se stima i tako to i to je jedini al jedini razlog sto se upustam u ovakve rasprave. Cisto da se zna kakva je liga i o cemu se to stvarno ali stvarno radi.
Ja sam recimo vise kiman na mckenija kad mu se odbi ona lopta na 3 metra od gola , david pored njega, sami ko duhovi i on je nabi nesto preko ledja bezveze.
Ili kontre 4 na 3 koje su zavrsavale kontrama na drugoj strani.
Tu juventus mora da se popravi bez obzira na ponasanje barele i bastonija i divljanje i mahanje rukama protivnika kad god im dodje juventus u goste.
Ovi igraci juventusa nemaju jos to sto treba da imaju, da znaju da su oni juventus, a ostali su samo ostali.
To je skoro i onaj seljak ibrahimovic pricao u onom podcastu. I mnogi, mnogi drugi.
Ali daleko je ovaj juventus od tog juventusa.....
Jos cemo se nagledati barela i bastonija dok se juventus me vrati gdje mu mjesto (neminovno je da ce se to desiti) a kada se to desi...barele i bastoniji ce biti manji od makova zrna
Mislim da se neće ponoviti prošla sezona. Prošle godine je igrače iscijedio toliki broj utakmica i zadnjih mjesec-dva su glavni igrači bili fizički istrošeni i desili se rezultati kakvi su se desili. Chivu je shvatio u čemu je bio glavni problem i ljetos je promijenio kondicijskog trenera, doveden čovjek koji je ovdje radio 2010 kada je Mou osvojio tripletu i igrači sada djeluju fizički mnogo bolje (npr prošle sezone je Inzaghi Dimarca vadio iz igre u 60' gotovo svaku utakmicu jer navodno nije više mogao a sada Dimaš igra full 90' gotovo svaku), pored toga Chivu mnogo više rotira igrače pa će i to doprinijeti da se igrači manje troše. Što se tiče rotiranja Inzaghi je mogao to bolje radit ali npr u napadu nije ni imao koga ubacit (Arnautović, Correa i Taremi mu bili opcije a Chivu ima dvije mlade zvijeri). Osim ovoga ne očekujem da ćemo u CL otići toliko daleko kao prošle godine, Chivu nije toliko dobar taktičar kao Inzaghi da bi izbacio u CL ekipe poput Barce i Bayerna tako da očekujem da ćemo ispasti u osmini ili najdalje četvrt-finalu tako da ćemo kraj sezone u Seriji A dočekati max fokusirani na to takmičenje. Što se tiče zasluga velike zasluge idu naravno Inzaghiju koji je izgradio ovu mašineriju, Chivu je samo inteligentno shvatio da ne dira što fercera nego je samo uveo neka manja poboljšanja (npr. veći presing a i to je djelomično zbog bolje fizičke pripreme) , radi inteligentnije izmjene (kod Inzaghija su bile šablonske), mnogo više rotira pa su svi igrači uključeni i ono najvažnije ne zatvara utakmicu u 70' nakon što zabijemo nego gleda da zabijemo još koji. Chivu je još neiskusan ali bit če sigurno vrhunski trener jer razumuje fudbal, dosta je inteligentan i ima dobar odnos s igračima. Nadam se da če bit naš Ferguson. Ove sezone očekujem scudetto a nadam se i kupu, u CL kao što sam rekao nećemo daleko. Vidjet ćemo naredne sezone ako mu dovedu igrače koje traži da li će značajnije mijenjati formaciju i stil igre po svom ukusu.meepo je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:08Ali evo inter za sad odlicno stoji na svim frontovima i pitanje za interiste a i ostale forumase sta mislite hoce li inter ponoviti proslu sezonu gdje je na kraju bila pusiona i raspad na svim frontovima ili mislite da Chivu moze izdrzati pritisak i u debitanskoj sezoni uzeti jedan ili vise trofeja ? I sta mislite kolike su zasluge Chivu-a za ovaj inter vs Inzhagi ? Recimo Arne Slot je dominatan bio u prvoj sezoni s Lpoolom sad totalni raspad . Mislite li da ce ista sudbina snaci Chivua u narednoj ili nekoj skorijoj buducnosti ili ga vidite kao super talentovanog strucnjaka ?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zbog cega je dobio crveni psovka ili visoko dignuta noga
?
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sta kaze chivu aka moralista , nesmiju ruke biti visoke
Izgleda inda imaju neka novas pravila, ne smis nikako dodirnuti protivnickog igraca. Fasuje se odma zuti
Zadnja izmjena: J1897, dana/u 15 feb 2026, 23:01, ukupno mijenjano 2 puta.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Inda Opera 2026. Neki novi level. Evo nasli su sliku gdje je dodirno bastiona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.