FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jao što nas Štimac nahvali u ovom podkastu. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Niti je tada po svemu bilo realno da budemo +12 niti je sada realno da budemo -12, imali smo odličnu podlogu da sa 3 domaće utakmice imamo 9 bodova i da još nešto izvučemo sa 3 gostovanja, nažalost sve se "raspalo" pa smo iz svega toga izvukli samo 2 boda. Današnja utakmica na pecari je pokazala da će biti kikseva u borbi za Evropu a tu su i međusobni susreti. Primjer, ako sutra ostvarimo aBd pobjedu i pobjedu u vrapčićima mi smo četvrti. U sezoni 22/23 smo završili polusezonu iza širokog ispred pitara i pijačara, derbi u 31. kolu smo dočekali na petom mjestu iza sve tri ekipe i na kraju završili treći. Računica je jasna, mi imamo najmanje prava na kiks od svih u borbi za Evropu najviše zbog kraja prve polusezone i svega 3 od 21 boda. Ako se utakmica kao u posušju ponovi imat će i ova ekipa i ovaj stručni štab krivnje. Nama ostaje samo podrška i nada u dobre rezultate, kup je opet priča za sebe i sve je moguće. Osvajanjem kupa ova sva priča o ligaškoj poziciji koja ima veze sa Evropom nije važna.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Trebalo bi potpisat neke igrače da se razbije ova negativa 
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Jel ovaj Allan Sousa pojacanje sto duska pise?
Covjek je igrao za nevjerovatne pare u Saudiji..da nam je PSG seik strateski pa hajde..
Covjek je igrao za nevjerovatne pare u Saudiji..da nam je PSG seik strateski pa hajde..
- dubioza144
- Kontakt:
Jedan na jedan igraj Alene samo za nas ti daji golove a mi cemo slavit uz bubanj do zore i samo tebi pjevat pjesmicezeljovolimte je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:40Jel ovaj Allan Sousa pojacanje sto duska pise?
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Zaaaabij zabiiij zabij ga Sousa Aleeeneedubioza144 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:57Jedan na jedan igraj Alene samo za nas ti daji golove a mi cemo slavit uz bubanj do zore i samo tebi pjevat pjesmicezeljovolimte je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:40Jel ovaj Allan Sousa pojacanje sto duska pise?
Samo zvaničnu pratite..
Jeste.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:40Jel ovaj Allan Sousa pojacanje sto duska pise?
Fk Željezničar.
Polako ljudi, sve dok ne bude na zvanicnoj ne mozemo znati je li istina ili nije.
Ako jeste istina, ne znam za vas ali misljenja sam da je nama vezna linija pretrpana igracima i jos na to u slucaju dolaska Armina Hodzica.
A za ovog brazilca, zavidan CV ima i bio bi bomba samo mislim da je bas skup.
Ako jeste istina, ne znam za vas ali misljenja sam da je nama vezna linija pretrpana igracima i jos na to u slucaju dolaska Armina Hodzica.
Slazem seseha77 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:15Polako ljudi, sve dok ne bude na zvanicnoj ne mozemo znati je li istina ili nije.
Milosevic, Prokop, Pejic, Erick, Radovac, Dragovic, Gojak, MHand, plus povrijedjeni Sosic, Foco i sad jos Hodzic
Ko zna mozda imaju namjeru Radovca ili nekog otpisati
Sto se tice krila ono nam je bas nephodno
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Gradi se za sljedecu sezonu, neces dovesti 10 igraca na ljeto i uigravati.seha77 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:15Polako ljudi, sve dok ne bude na zvanicnoj ne mozemo znati je li istina ili nije.
Fk Željezničar.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Tu ja vidim samo cetri igraca Pejic, Milosevic i Prokop. Kakav Radovac i Erik za nivo koji nama treba.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma Hodza ako uhvati 70% forme od onoga što je igrao u prvoj polusezoni, tek kada je došao kod nas, onda je Slaviša baš na slatkim mukama..
I možda konačno ga i zabijemo iz nekog prekida u ligi.
Po meni naš najbolji veznjak u zadnjih desetak godina uz Amira i Mešu.
Nadam se da više Ericka nećemo vidjeti uopšte u sastavu.
I možda konačno ga i zabijemo iz nekog prekida u ligi.
Po meni naš najbolji veznjak u zadnjih desetak godina uz Amira i Mešu.
Nadam se da više Ericka nećemo vidjeti uopšte u sastavu.
Nije on nikad krio da ima simpatije prema nama. Nađi njegu izjavu pred prvu uakmicu na Grbavici.
"... u vrlo ozbiljnu utakmicu na jednom predivnom gostovanju kod nogometnih romantičara u Sarajevu. Bit će predivna atmosfera i radujemo se tom susretu"
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
perodeformero
- Kontakt:
Ima li đe kakve mlade vrhunske omladine, ovi souzi martinezi i lopezi mogu i na ljeto
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bilo bi, da ne rade svi u Megamixu jbgperodeformero je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:48Ima li đe kakve mlade vrhunske omladine, ovi souzi martinezi i lopezi mogu i na ljeto
Mozda opet bude igrao spica kao prvu polusezonu ionako je efikasniji tad bio nego ovi sadseha77 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:15Polako ljudi, sve dok ne bude na zvanicnoj ne mozemo znati je li istina ili nije.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Hodžić je u Hatayu igrao i poziciju lijevog štopera.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Sad predsjednik lično bira pojačanja preko youtube-a i čeka da mu igrači šalju prezentacije sa bitnim podacima. Slažem se da nam trebaju mladi igrači u ekipi npr. mladi igrači kao braća Modić. Čuo sam da je predsjednik tražio od Biče da mu napiše jedno kraće pismo kako mu se učinio sastanak sa njim i da li je očaran kako je tekla priča oko dolaska u Željezničar. Želi da spremi u administraciju da se ljudi ubuduće edukuju kako se nekad radilo u klubu.
Trpaj kurvu rajlovačkumuharemovicdzelo je napisao/la: ↑15 feb 2026, 23:23Sad predsjednik lično bira pojačanja preko youtube-a i čeka da mu igrači šalju prezentacije sa bitnim podacima. Slažem se da nam trebaju mladi igrači u ekipi npr. mladi igrači kao braća Modić. Čuo sam da je predsjednik tražio od Biče da mu napiše jedno kraće pismo kako mu se učinio sastanak sa njim i da li je očaran kako je tekla priča oko dolaska u Željezničar. Želi da spremi u administraciju da se ljudi ubuduće edukuju kako se nekad radilo u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Blank123, BosnianLevi, ELDIABLO20, Riziko i 47 gostiju.