NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 11 feb 2026, 08:19

Superbowl se igrao, a ovdje napisana stranica i po. :shock: Doduše i to je previše za ovaj užas.
Ovaj sport je otišao u kanal sa Manningom i Bradyem i to zasluženo ili smo mi ostarili.
Tek jučer sam stigao pogledat snimak, i to srećom imao mogućnost da ubrzam. Najbolja odluka mi je bila da idem spavat u nedjelju navečer i da ne gledam ovaj užas.

Na kraju manje lošiji pobijedio. Čiteri prošli čiterski i to je jedina pozitivna stvar. A kad RB dobije MVP jasno ti je šta se dešavalo.

Kako užasna sezona i playoff. Kad su 3 od 4 ekipe u polufinalu AFC Patsi, Broncosi i Texansi znaš da se nešto čudno dešava. QB-ovi koji su kombinovali petnaestak interceptionsa kroz playoff, a jedan od njih je morao u SB.

Nadam se da dogodine ovo vraća u normalu i da ćemo opet gledat klasike između Mahomesa, Allena, Burrowa i Lamara... I Jonesa :mrgreen:

Tipping ide konačna tabela danas, bilo je nekih tipova u pp, a prespavao sam da postavim na vakat :oops:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 11 feb 2026, 11:24

Evo kad je zavrsila sezona,ubrzo ce i free agency,pa sto mislite kakav ce biti,tko ce ici i gdje,sta ce biti sa tradeovima...?

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 11 feb 2026, 14:35

Edin TM87 je napisao/la:
11 feb 2026, 08:19
Superbowl se igrao, a ovdje napisana stranica i po. :shock: Doduše i to je previše za ovaj užas.
Ovaj sport je otišao u kanal sa Manningom i Bradyem i to zasluženo ili smo mi ostarili.
Tek jučer sam stigao pogledat snimak, i to srećom imao mogućnost da ubrzam. Najbolja odluka mi je bila da idem spavat u nedjelju navečer i da ne gledam ovaj užas.

Na kraju manje lošiji pobijedio. Čiteri prošli čiterski i to je jedina pozitivna stvar. A kad RB dobije MVP jasno ti je šta se dešavalo.

Kako užasna sezona i playoff. Kad su 3 od 4 ekipe u polufinalu AFC Patsi, Broncosi i Texansi znaš da se nešto čudno dešava. QB-ovi koji su kombinovali petnaestak interceptionsa kroz playoff, a jedan od njih je morao u SB.

Nadam se da dogodine ovo vraća u normalu i da ćemo opet gledat klasike između Mahomesa, Allena, Burrowa i Lamara... I Jonesa :mrgreen:

Tipping ide konačna tabela danas, bilo je nekih tipova u pp, a prespavao sam da postavim na vakat :oops:

A sta si ti ocekivao od dvije najbolje odbrane…kakav si superbowl ocekivao!?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 11 feb 2026, 15:45

sagitarius je napisao/la:
11 feb 2026, 14:35
Edin TM87 je napisao/la:
11 feb 2026, 08:19

A sta si ti ocekivao od dvije najbolje odbrane…kakav si superbowl ocekivao!?
Upravo ovakav kakav je bio. Zato sam i otišao na spavanac :wave:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 12 feb 2026, 21:05

danas u gradu u onoj novoj slastičarni/kafani gdje je bio manolo (nikako joj ne mogu upamtiti ime) sjedi frajer sa kačketom “seahawks - super bowl LX champions”
nije to mogao na puno mjesta kupiti

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 feb 2026, 10:03

slika

Evo da sve bude transparentno, jer sam zaspao prije SB pa nisam objavio :mrgreen:

Ide tabela :arrow:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 13 feb 2026, 11:37

Tabela nakon Superbowla:

Maestro -----------15 b :kralj:
jestamaji ---------15 b
:kralj:
muhamedhulk --- 14,5 b
FoxMulder --------13,5 b
Manuel ------------12,5 b
Mig_Mig -----------11,5 b
FKSzuti ----------- 11,5 b
Markinhio -------- 11,5 b
Slatinash --------- 11,5 b
phillies ------------10,5 b
plisek ------------- 10 b
EdinTM87 --------- 9 b
sljivo -------------- 9 b
sagitarius --------- 8,5 b
alemsa(expert)----6,5 b
frenki -------------- 5,5 b*
qaa18 -------------- 4 b

Maestro i jesta podijelili titulu zbog istog tiebreakera, svaka čast. :clap:
Maestro prva titula, a jesta već treća i uspio je 2x za redom biti na prvi :salut: Na fantasyu veze nema, ali ovdje dere nema šta :thumbup:
FoxMulder jedini pogodio razliku u poena, šteta što nije ub'o i MVP-a, jer bi mu to donijelo prvo mjesto.

U borbi za opstanak, naš expert je pokazao opet svoje znanje, kao i prošle godine :mrgreen:

All time list:

3x pobjednik - jestamaji (2022, 2025, 2026 podijelio titulu)
1x pobjednik - phillies (2023), EdinTM87, Mig mig (2024. podijeljena titula), Maestro (2026 - podijelio titulu)

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 13 feb 2026, 12:40

Cestitke za pobjednike,za mene je dobro i 6.mjesto za prvi put,a i igrai sam navijacki

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 13 feb 2026, 15:44

Tko je pobjednik bio u fantasy,prva i druga liga?

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 13 feb 2026, 20:17

Prvi se prijavljujem za eto tu drugu ligu ako se vec tako ulazi prvo druga pa prva

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 feb 2026, 07:59

Prva liga - tuzlak
Druga liga - muhamedhulk

Muhameda planiramo prebaciti u prvu naredne sezone, tako da će sigurno biti mjesta u drugoj, ali tek zaživi priča krajem augusta o tome.

Sad idemo na proljetnoljetni san što se ovog tiče :wave:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.