NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
bravo momci ,dobra igra,rasturili ste europsku slobodu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
Odavno bolje nismo odigrali i imali vise prilika za gol ,posebno me odusevile korner-akcije
I baš sad je Široki odigro najborbeniju i najbolju utakmicu ima 5 godina ,covjeku dođe da se zapita
KOME SMETA EVROPSKA SLOBODA

I baš sad je Široki odigro najborbeniju i najbolju utakmicu ima 5 godina ,covjeku dođe da se zapita
KOME SMETA EVROPSKA SLOBODA

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Da je bilo izbaciti onog brkatog retarda vec na polusezoni, Široki bi bar na drugom mjestu bio i bilo bi vremena uigrati ekipu i uci u finale kupa. No i ovako se dobivaju konture igre koja je nekad krasila ovu momcad. Samo obranu rijesiti i ekstra, tehnicki kvalitet na nivou.
...Život za Široki...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sretno sutra i da prestignete pitare što prije moguće, očekujte našu pomoć u subotu sljedeću 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
bravo Baka,vidi se tvoj rad naveliko,protiv Slobode je bila najbolja utakmica u zanji nekoliko godina a sad samo nastavit tako,pada i Drina (0-2 trenutno) iako Wagner ne igra. Sada lagano zagrijavanje za Velez
- Barney Stinson
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jos sada kad i Zeljo uzme barem bod na Kosevu eto Vas gore opasno. Neka i zasluzujete da budete gore.
Da je nama da uzmemo Celika veceras al tesko bit ce svega

Da je nama da uzmemo Celika veceras al tesko bit ce svega

dzaba ti sve pa i ovo pusenje ovim kamenjarcima jer ce BORAC BITI SAMPION a pripremi se za deranje guzova u uzvratnoj protiv celikaDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Jos sada kad i Zeljo uzme barem bod na Kosevu eto Vas gore opasno. Neka i zasluzujete da budete gore.
Da je nama da uzmemo Celika veceras al tesko bit ce svega![]()
![]()
-
- Kontakt:
FCS-FCS je napisao/la:dzaba ti sve pa i ovo pusenje ovim kamenjarcima jer ce BORAC BITI SAMPION a pripremi se za deranje guzova u uzvratnoj protiv celikaDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Jos sada kad i Zeljo uzme barem bod na Kosevu eto Vas gore opasno. Neka i zasluzujete da budete gore.
Da je nama da uzmemo Celika veceras al tesko bit ce svega![]()
![]()
Mnogo si smjesan

Evo nas opet u vrhu!!!Kako bih sad nasamarao one iz uprave,pa dovedu li ikada vise onog Ištuka treba im je... mater svima.Ja sam osobno mislio da nije problem u Istuku jer nije on sastavljao momcad ali sada vidim da je.Željo bi trebao pobjediti Sarajevo i eto nas na trecem mjestu.Glup mi termin ove utakmice,čet u 5 sati.Ovo se mora pobjediti.Ponovimo li igru kao protiv Slobode ne gine ovim iz Vrapćića 5 komada.Posebno me raduje dobra igra Jure i Dine.Posebno Jure koji je tek dolaskom Bake poceo igrati.Jos kad vratimo Zlomu i dovedemo nekog normalnog u obranu,vratimo igrače s posudbe,pa dogodine idemo na prvo mjesto!!!

srijeda 5 satiŠB.TRN je napisao/la:Evo nas opet u vrhu!!!Kako bih sad nasamarao one iz uprave,pa dovedu li ikada vise onog Ištuka treba im je... mater svima.Ja sam osobno mislio da nije problem u Istuku jer nije on sastavljao momcad ali sada vidim da je.Željo bi trebao pobjediti Sarajevo i eto nas na trecem mjestu.Glup mi termin ove utakmice,čet u 5 sati.Ovo se mora pobjediti.Ponovimo li igru kao protiv Slobode ne gine ovim iz Vrapćića 5 komada.Posebno me raduje dobra igra Jure i Dine.Posebno Jure koji je tek dolaskom Bake poceo igrati.Jos kad vratimo Zlomu i dovedemo nekog normalnog u obranu,vratimo igrače s posudbe,pa dogodine idemo na prvo mjesto!!!![]()
![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Bianconeri1988
- Kontakt:
28. kolo će za vas biti odlučujuće...
Ž '21!
U pravu si.Na ss.ba pise u cetvrtak a mislio sam da im je barem to tocno.I svaki put zanimljivo pogrijese satnicu Širokog!!!Kevin je napisao/la:srijeda 5 satiŠB.TRN je napisao/la:Evo nas opet u vrhu!!!Kako bih sad nasamarao one iz uprave,pa dovedu li ikada vise onog Ištuka treba im je... mater svima.Ja sam osobno mislio da nije problem u Istuku jer nije on sastavljao momcad ali sada vidim da je.Željo bi trebao pobjediti Sarajevo i eto nas na trecem mjestu.Glup mi termin ove utakmice,čet u 5 sati.Ovo se mora pobjediti.Ponovimo li igru kao protiv Slobode ne gine ovim iz Vrapćića 5 komada.Posebno me raduje dobra igra Jure i Dine.Posebno Jure koji je tek dolaskom Bake poceo igrati.Jos kad vratimo Zlomu i dovedemo nekog normalnog u obranu,vratimo igrače s posudbe,pa dogodine idemo na prvo mjesto!!!![]()
![]()
-
- Kontakt:
Cista Majorizacija !ŠB.TRN je napisao/la:U pravu si.Na ss.ba pise u cetvrtak a mislio sam da im je barem to tocno.I svaki put zanimljivo pogrijese satnicu Širokog!!!Kevin je napisao/la:srijeda 5 satiŠB.TRN je napisao/la:Evo nas opet u vrhu!!!Kako bih sad nasamarao one iz uprave,pa dovedu li ikada vise onog Ištuka treba im je... mater svima.Ja sam osobno mislio da nije problem u Istuku jer nije on sastavljao momcad ali sada vidim da je.Željo bi trebao pobjediti Sarajevo i eto nas na trecem mjestu.Glup mi termin ove utakmice,čet u 5 sati.Ovo se mora pobjediti.Ponovimo li igru kao protiv Slobode ne gine ovim iz Vrapćića 5 komada.Posebno me raduje dobra igra Jure i Dine.Posebno Jure koji je tek dolaskom Bake poceo igrati.Jos kad vratimo Zlomu i dovedemo nekog normalnog u obranu,vratimo igrače s posudbe,pa dogodine idemo na prvo mjesto!!!![]()
![]()
Sta je sa onim argentincom sto je potpisao za siroki ovaj prelazni rok ?
Mislim da djeci cvijeća jace kuca srce kad pomisle na Široki.Mislim da se nicega ne bojite kao te utakmice,znate da ne mozete pobjediti.Vasim igračima se odsjeku noge,kao i malim Torpedašima na sjeveru!!! 

- Crveni Barun
- Kontakt:
široki u srijedu sto posto uzima veleža preslab je velež za onako jak široki 

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
-
- Kontakt:
u srijedu najavljuju lijepo vrijeme ,teren se dosta natopio kisa pada cijeli dan
taman ce do srijede bit super za igru
PREKO ROĐENIH DO 6 UZASTOPNE POBIJEDE
http://www.skripari.poduzece.info/galer ... l20081.jpg

naprijed sirokifelix123 je napisao/la:u srijedu najavljuju lijepo vrijeme ,teren se dosta natopio kisa pada cijeli dan
![]()
![]()
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
-
- Kontakt:
ti koliko sam ja upratio vise navijas protiv Sarajeva nego sto navijas za zeljuBianconeri1988 je napisao/la:Sretno sutra i da prestignete pitare što prije moguće, očekujte našu pomoć u subotu sljedeću
Bianconeri1988 je napisao/la:Sretno sutra i da prestignete pitare što prije moguće, očekujte našu pomoć u subotu sljedeću
Fuj !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, Morpheus i 23 gosta.