Pozdravljam i tebe i sve ti ženske članove familije.Diadora je napisao/la: ↑16 feb 2026, 05:58Tinejdzeru, zlatan bajramovic je bio nas najbolji I kljucni igrac u kvalifikacijama za euro 2004 gdje nas je jedan gol dijelio od direktnog plasmana I sp 2006 gdje nam je trebala pobjeda u zadnjoj tekmi.njegova utakmica protiv belgije na bilinom kad smo pobjedili barbinim golom je vjerovatno najbolja utakmica jednog naseg igraca u historiji reprezentacije.Daduli je napisao/la: ↑08 feb 2026, 13:05Dijareja, ja govorim o utakmicama za reprezentaciju, u funkciji zadnjeg veznog Bajramović ni po čemu nije doprinosio više od tih koje nazivaš prosječnim igračima.
Ti Šunjića zoveš propalitetom, a on je igrao Championship, Bundesligu, osvojio titule u HNL-u i sad je kapiten Pafosa koji je prvak Kipra. A ti? Ti si još uvijek kapiten Facebook grupe 'FK Pampers'. Uzmi linex, vjerovatno će pomoći.
Onda su ga povrede kasapile imao je kostano oboljenje I to hronicno. pa I takav polusakat pod cirom u kvalifikacijama za sp 2010 kad God je igrao bio je kljucni igrac. Ti vjerovatno nisi bio ni rodzen tada pa nisi upucen. Pronadzi Malo po YouTube njegove igre I golove za repku.
Pa adnan zahirovic Koji je zavrsio u amaterskoj ligi prije 30ete je dao za repku vise igraca Koji je tu bukvalno od jucer.
Zlatan Bajramović je u reprezentaciji dao sve što je dao prema naprijed, defanzivno ni blizu kako je mogao/trebao.
Ahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zahirović Zaha hip hoper iz Crkvica. Samo malo bolja verzija Anela Hadžića.
Ti ćeš mi reći BIA boy... ja kad sam gledao utakmice mućkao si se u testisima. Otac ti nije znao za kondom ili ga volio pristavit negdje uz žbun?