Neka brate sto ga vise strucnjaci ovdje popljuju to ce bolji bitiRule_hz je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:47Opet nije ni zaigro pljuje se po igracu koji nije ni potpiso niti imamo napadaca niti ista pa opet da kukamo za 3 kola i polufinale finale kupa nema spica, koliko vidim momsk je u trenaznom procesu bio koliko toliko moze doprinijet nije zgoljsv znsci moze se hrvst sa ovim jablsnovima u ligi. A ne znam koga bi vi u spic stavili od ovih slobodnih igraca bas sam gledao nsjbolju ststistigu u tekucoj sezoni ima momsk i nije senican, kad skontas jacinu lige i sve nadat se najboljem
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
fera je napisao/la: ↑16 feb 2026, 13:21Neka brate sto ga vise strucnjaci ovdje popljuju to ce bolji bitiRule_hz je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:47Opet nije ni zaigro pljuje se po igracu koji nije ni potpiso niti imamo napadaca niti ista pa opet da kukamo za 3 kola i polufinale finale kupa nema spica, koliko vidim momsk je u trenaznom procesu bio koliko toliko moze doprinijet nije zgoljsv znsci moze se hrvst sa ovim jablsnovima u ligi. A ne znam koga bi vi u spic stavili od ovih slobodnih igraca bas sam gledao nsjbolju ststistigu u tekucoj sezoni ima momsk i nije senican, kad skontas jacinu lige i sve nadat se najboljem
Prekucat ce igricu ko da gledam ako Bog da.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Otkad ja to govorim.. Da je ovaj neki kapitalac i da ima "jače" prezime, sad bi ga drkkali ovdje. To se nikad neće iskorijeniti kod raje. Više volim vidjeti Telalovića, Hujbera, Ivaniševića, Drecu, Mehmedovića, Živkovića nego Ikandea, Vrančića, Sušića i slične.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 13:20Neka lijepo je citati pa kasnije vidjeti kako se sakriju u misije rupe. Na pocetku ide spika kako treba pustiti Mamice, neka kroje po svom. Ljudi kad krenu raditi, kad rasterete budzet, rijese se polovnjaka, dovedu mlade i perspektivne onda ne valja. Ja se mogu okladiti da ce Hujber istisnuti Beganovica iz prve postave, Telalovic da ce vremenom postati dio udarne postave, Ivanisevic da ce se vremenom ustaliti, Zivkovic isto. Pricalo se i za Cvitanovica pa covjek zasad radi odlican posao.fks74 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 13:09Sto puta dokazano, koga god popljujemo bude dobar igrač, zato se ja ne sekiram za ovog brazilca. Sretno mu bilo i da ga povrede zaobiđu.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 12:52
Ovakve najvise volim samo neka sumnjaju. Poprskace ih Mamic sve.
Nepojmiljivo mi je da se neko cudi sto dovodimo ovog Brazilca, a prijelazni rok prosao. Mi na jednom napadacu i to na fosni Turkesu. To je samo pokazatelj koliko ljudi slabo razumiju fudbal i koliko su operisani od realnosti.
Neka bude bolja verzija Butića u segmentu završnice, biće odlično. Po onome što sam vidio na Youtubeu, jedina mana je što je spor (bar tako djeluje).
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ja vise volim kad se igraca od starta pljuje nego kad ga odmah dignu u nebu i pocnu ocekivanja i planovi. Moze li me razocarati ako bude los,ne moze, nemam velika ocekivanja,tiho dosao,jos tise ce otici.
Znaci samo moze biti dobar i iznenaditi nas sve,dati nam dimenziju vise u napadu. Nemamo Dzeku u napadu pa da idemo s konja magarca. Napad kao napad ne moze losije funckionisati nego sad.
Znaci samo moze biti dobar i iznenaditi nas sve,dati nam dimenziju vise u napadu. Nemamo Dzeku u napadu pa da idemo s konja magarca. Napad kao napad ne moze losije funckionisati nego sad.
Identican tip igraca ko Dugancic, isti im klipovi 
Zadnju utakmicu za Guangdong GZ-Power je odigrao 8. novembra, kada je dao i zadnji, 13 gol za taj klub (odigrao 28 utakmica).Ta liga je svemirski brod za našu ligu, puna je kvalitetnih stranaca.Guangdong GZ-Power nije izborio plasman u njihovu Superligu, samo zbog lošijeg međusobnog od drugoplasiranog.Vjerujem da je nakon toga, individualno trenirao.
Bio je i najbolji strijelac druge portugalske kada je igrao za Akademiku, ali su tad ispali iz lige.Lucas je napisao/la: ↑16 feb 2026, 13:49Zadnju utakmicu za Guangdong GZ-Power je odigrao 8. novembra, kada je dao i zadnji, 13 gol za taj klub (odigrao 28 utakmica).Ta liga je svemirski brod za našu ligu, puna je kvalitetnih stranaca.Guangdong GZ-Power nije izborio plasman u njihovu Superligu, samo zbog lošijeg međusobnog od drugoplasiranog.Vjerujem da je nakon toga, individualno trenirao.
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Dobrodošao Carlose, 6 - 7 golova do kraja sezone u ligi biti će dosta
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
I Renan nam je došao na polusezoni 22/23, pa je dao 9 golova na 12-13 utakmica, onog proljeca kod Mirze.Nek ovaj da, što kažeš 6-7, bit ce superStriktnoZlo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:06Dobrodošao Carlose, 6 - 7 golova do kraja sezone u ligi biti će dosta
- Shategabri
- belosevic23
- Kontakt:
sa carlosom i zivkovicem vec mozemo nesto..solidno popunjen roster.
Treba pohvaliti Menala, lijevo-desno igra dobro, ne gubi glupe lopte, fine pasove daje..ja sam zadovoljniji za sad nego sa Gulishom koji je baš solirao u zadnje vrijeme
Treba pohvaliti Menala, lijevo-desno igra dobro, ne gubi glupe lopte, fine pasove daje..ja sam zadovoljniji za sad nego sa Gulishom koji je baš solirao u zadnje vrijeme
ne treba od brazilca ocekivati cuda, ali dobro je da je iskusan i nadat se da ce makar zicere zabijat, ima visine da nam popravi skok igru u napadu, jer evo Turkes izrazito visok a nemamo nista od toga.
Posto nije igrao od Novembra moguce da mu je fizika slaba, nadat se da se nece povrijediti nakon 3 kola
Posto nije igrao od Novembra moguce da mu je fizika slaba, nadat se da se nece povrijediti nakon 3 kola
Carlito nek isporuci 8-10 golova do kraja sezone, to je top ! Ni sa 6-8 ne bih bio nezadovoljan.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Banić
Ristovski - Bralić - Mujkić
Beganović - Cimirot - Telalović - Kuprešak
Elezi
Kyeremeh - Menalo
Maroodza ima dva kartona možda ga ostaviti za Banja Luku.
Ristovski - Bralić - Mujkić
Beganović - Cimirot - Telalović - Kuprešak
Elezi
Kyeremeh - Menalo
Maroodza ima dva kartona možda ga ostaviti za Banja Luku.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Izluđivao je goste prekidajući akcije, sjeckajući igru, pa mu je Bordo klub posvetio i objavu za kraj meča.
Uopćeno gledano, Musa i njegovi pomoćnici će dobiti prolaznu ocjenu, grubih grešaka nije bilo, ali tendecioznog suđenja itekako jeste. Čeferin se tako samo na licu mjesta mogao uvjeriti u odluke sudije iz Čitluka, a nikako vjerovati samo izvještajima kontrolora suđenja.
Ovo su nas fino ko kurbane servirali, uradili ustupke Slogi jer su se zalili na sudjenje protiv Zrinjskog pa da im se fino urade istupci kazu daj im.levate iz Sarajeva, nagrdi ih sudjenjem i to je to.
Uopćeno gledano, Musa i njegovi pomoćnici će dobiti prolaznu ocjenu, grubih grešaka nije bilo, ali tendecioznog suđenja itekako jeste. Čeferin se tako samo na licu mjesta mogao uvjeriti u odluke sudije iz Čitluka, a nikako vjerovati samo izvještajima kontrolora suđenja.
Ovo su nas fino ko kurbane servirali, uradili ustupke Slogi jer su se zalili na sudjenje protiv Zrinjskog pa da im se fino urade istupci kazu daj im.levate iz Sarajeva, nagrdi ih sudjenjem i to je to.
Lucas je napisao/la: ↑16 feb 2026, 13:49Zadnju utakmicu za Guangdong GZ-Power je odigrao 8. novembra, kada je dao i zadnji, 13 gol za taj klub (odigrao 28 utakmica).Ta liga je svemirski brod za našu ligu, puna je kvalitetnih stranaca.Guangdong GZ-Power nije izborio plasman u njihovu Superligu, samo zbog lošijeg međusobnog od drugoplasiranog.Vjerujem da je nakon toga, individualno trenirao.
Nije lijepo lagati. Ta avion liga,puna kvalitetnih stranaca vrijedi 36 miliona a losa BH liga je 58 miliona. Kineska druga je malo iznad federalne lige. A klub u kojem je igrao i nije imao mjesta je ,3,3 miliona ,u nasoj ligi bi bili najjeftiniji klub i ne bi opstali sigurno.
CV i karijera su mu grozni. Promijenio je bezbroj klubova,sto moze znaciti da ni u glavi nije sav svoj.
No,mozda ce mu prijati sarajevska voda i zrak,pa ce pokidati ! A ja sam danas uplatio loto,parcijalni listic,mozda sutra
dobijem 200 hiljada maraka
Podsjeca me na Jesiceve Brazilce.
Njega jedino malo koči što mora ponekad sačekat ove naše da se skontaju gdje je prazan prostor, pošto lopta ide tamo sigurno
U zenici je bilo jedno tri cetiri lopte na prvi sto je gurnuo naprijed, da je bio Benko bilo bi bar dva gola.