FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobro bi bilo nekog dovesti koje više napadački orijentisan, mislim za sad da je sredina pun pogodak i da će nam donijeti nešto novo.
Čekamo da vidimo dolazi li taj brazilac, ali i pored njega bi dobro došao još jedan.
Sve u svemu jako jako dobar posao za sada.
Veliki si Željezničare
Čekamo da vidimo dolazi li taj brazilac, ali i pored njega bi dobro došao još jedan.
Sve u svemu jako jako dobar posao za sada.
Veliki si Željezničare
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Što se tiče današnje utakmice ne očekujem praktično uopšte promjene.
Nekako mi najviše smisla ima postava: Muftić-Alić, Osmanović, Sedorf, Trouppe- Eric, Milošević, Prokop-Cvetanoski, Vini, Jaganjac. Najstandardnije mi ovo do sada izgleda. Također nadam se nekoj sigurnoj utakmici i sigurnom rezultatu da bi Pejić, Bičakčić i potencijalno Husković dobili minutažu da ih vidimo na terenu. Što se tiče tog "slučaja" Huskovića ako je istina, svakako sam za novčanu kaznu u kojoj Klub ne ispašta. Bilo je nekoliko slučajeva u zadnjih godinu i pol dana gdje se šiljio autoritet preko leđa Kluba i u dvije od tri situacije je rezultat izostao. Izostao je oba puta protiv zrinjskog na gostovanju i kada je Ćorić odstranio Šošića i kada je Adžem odstranio par igrača pred drugu utakmicu protiv zrinjskog ove sezone koju smo izgubili 2-1. Rezultat mora svima biti prioritet.
Što se Hodžića tiče svakako može biti pojačanje, moramo kroz ovu polusezonu uigrati neki kostur ekipe za ljeto, svakako je lakše uigrati 2-3 pojačanja na ljeto nego 5-6 novih igrača, pogotovo ako se izbori Evropa. Imamo sada baš širok izbor na sredini a povratkom Madžida ide na jedan nivo više. Možemo imati u nekim utakmicama dvije jake šestice u isto vrijeme Pejić-Hodžić i još puno kombinacija. Ovim dolaskom mislim da najviše gubi Fočo koji ako ostane u Klubu sigurno ima težak put do prve ekipe. Sretno nam danas i do 3 boda sa što manje stresa aBd.
Nekako mi najviše smisla ima postava: Muftić-Alić, Osmanović, Sedorf, Trouppe- Eric, Milošević, Prokop-Cvetanoski, Vini, Jaganjac. Najstandardnije mi ovo do sada izgleda. Također nadam se nekoj sigurnoj utakmici i sigurnom rezultatu da bi Pejić, Bičakčić i potencijalno Husković dobili minutažu da ih vidimo na terenu. Što se tiče tog "slučaja" Huskovića ako je istina, svakako sam za novčanu kaznu u kojoj Klub ne ispašta. Bilo je nekoliko slučajeva u zadnjih godinu i pol dana gdje se šiljio autoritet preko leđa Kluba i u dvije od tri situacije je rezultat izostao. Izostao je oba puta protiv zrinjskog na gostovanju i kada je Ćorić odstranio Šošića i kada je Adžem odstranio par igrača pred drugu utakmicu protiv zrinjskog ove sezone koju smo izgubili 2-1. Rezultat mora svima biti prioritet.
Što se Hodžića tiče svakako može biti pojačanje, moramo kroz ovu polusezonu uigrati neki kostur ekipe za ljeto, svakako je lakše uigrati 2-3 pojačanja na ljeto nego 5-6 novih igrača, pogotovo ako se izbori Evropa. Imamo sada baš širok izbor na sredini a povratkom Madžida ide na jedan nivo više. Možemo imati u nekim utakmicama dvije jake šestice u isto vrijeme Pejić-Hodžić i još puno kombinacija. Ovim dolaskom mislim da najviše gubi Fočo koji ako ostane u Klubu sigurno ima težak put do prve ekipe. Sretno nam danas i do 3 boda sa što manje stresa aBd.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
sanjinusto
- Kontakt:
Focu na posudbu kad se oporavi. Posudis ga u npr. Celik i neka se kali. Svakako ovi sto su sad na posudbama tesko da ce ostati pod ugovorima.AhmedNurudin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:13Što se Hodžića tiče svakako može biti pojačanje, moramo kroz ovu polusezonu uigrati neki kostur ekipe za ljeto, svakako je lakše uigrati 2-3 pojačanja na ljeto nego 5-6 novih igrača, pogotovo ako se izbori Evropa. Imamo sada baš širok izbor na sredini a povratkom Madžida ide na jedan nivo više. Možemo imati u nekim utakmicama dvije jake šestice u isto vrijeme Pejić-Hodžić i još puno kombinacija. Ovim dolaskom mislim da najviše gubi Fočo koji ako ostane u Klubu sigurno ima težak put do prve ekipe. Sretno nam danas i do 3 boda sa što manje stresa aBd.![]()
Bravo za Dragovica. Vrhunski potez
Gol za golom eto nove pobjede...!
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Jug, jug, jug, jug je samo jedan!
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
Jug, jug, jug, jug je samo jedan!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nodi ce poluditi
Zadnjih par poteza i potpisa opravdava frazu "možemo platiti"
Samo nastaviti
Samo nastaviti
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
sanjinusto
- Kontakt:
Cuj ugovor do 2030.
Svaka cast.
Jos jedan znak da se razmislja dugorocno, kako i treba.
Svaka cast.
Jos jedan znak da se razmislja dugorocno, kako i treba.
Mufta - Alić, Biča, Seedorf, Troupee - Erick, Deni, Prokop - Cveta, Vini, Rakić.
Ovako otprilike danas.
Btw. Dragović je buduća velika stvar aBd
Ovako otprilike danas.
Btw. Dragović je buduća velika stvar aBd
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Naravno imamo sada i slaviju ili ko god drugi bude za dvojne registracije, Fočo je po mom mišljenju pokazao solidne nastupe u onih par utakmica, povrijedio se u najgore moguće vrijeme i za sebe i za nas, na ovako loš izbor U21 igrača sigurno bi bio starter puno puta. Ovaj potez sa Dragovićem pokazuje ozbiljnost oko mladih igrača.sanjinusto je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:16Focu na posudbu kad se oporavi. Posudis ga u npr. Celik i neka se kali. Svakako ovi sto su sad na posudbama tesko da ce ostati pod ugovorima.AhmedNurudin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:13Što se Hodžića tiče svakako može biti pojačanje, moramo kroz ovu polusezonu uigrati neki kostur ekipe za ljeto, svakako je lakše uigrati 2-3 pojačanja na ljeto nego 5-6 novih igrača, pogotovo ako se izbori Evropa. Imamo sada baš širok izbor na sredini a povratkom Madžida ide na jedan nivo više. Možemo imati u nekim utakmicama dvije jake šestice u isto vrijeme Pejić-Hodžić i još puno kombinacija. Ovim dolaskom mislim da najviše gubi Fočo koji ako ostane u Klubu sigurno ima težak put do prve ekipe. Sretno nam danas i do 3 boda sa što manje stresa aBd.![]()
Drago mi je hahaha
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 feb 2026, 15:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Nadam se da ce se ovaj igracki visak rastjerati, imamo puno igraca, a doveli smo i skupa pojacanja… Troupee, Konings, M’Hand mozda isto gubi svrhu sa ovako jakom konkurencijom u veznom redu, Radovac isto… Niko od njih nije na malom ugovoru. Pored Milosevica, Pejica, Hodzica, Prokopa, Sosica, Ericka realno nema prostora za ostale u veznom redu, eventualno nasi omladinci. Krpic, Rakic, Jaganjac, realno jedan moze ostati, Jaganjac svakako nije nas, Krpic dedo, ako Rakic krene zabijati sanse u kojima se zna naci ostavit ga. 6-7 igraca svakako visak.
Edit: naravno ne ocekujem to odmah, ali bar na ljeto, ne znam na koliko su ovi iz Holandije potpisali.
Edit: naravno ne ocekujem to odmah, ali bar na ljeto, ne znam na koliko su ovi iz Holandije potpisali.
Nekad imam osjecaj da se Nodijeva rijec vise pika u klubu nego Saninova.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Vjerujem da će se to finalizirati na ljeto, neće niko sada ni od njih ići jer ne mogu naći angažmane. Što se tiče sredine slažem se iako bi tu dodao i Erica u odlaske, zauzima mjesto za stranca a realno ima periode gdje ne postoji na terenu bez obzira što mi je jako drag, zabio je golove kome treba. U napadu predviđam metlu i Rakiću izaći će iz U21 godišta i time gubi jedinu prednost. U napadu iduće ljeto aBd očekujem jednog provjerenog napadača, moja lična želja je Bajić, uz njega je tu i Husković i priključiti nekog omladinca U21 tipa kao što je bio Zeničanin sa 19 golova u omladinskoj ligi. To bi za dva fronta bilo dovoljno. Holanđani svi su do ljeta 2027.tiagofaria25 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:41Nadam se da ce se ovaj igracki visak rastjerati, imamo puno igraca, a doveli smo i skupa pojacanja… Troupee, Konings, M’Hand mozda isto gubi svrhu sa ovako jakom konkurencijom u veznom redu, Radovac isto… Niko od njih nije na malom ugovoru. Pored Milosevica, Pejica, Hodzica, Prokopa, Sosica, Ericka realno nema prostora za ostale u veznom redu, eventualno nasi omladinci. Krpic, Rakic, Jaganjac, realno jedan moze ostati, Jaganjac svakako nije nas, Krpic dedo, ako Rakic krene zabijati sanse u kojima se zna naci ostavit ga. 6-7 igraca svakako visak.
Sedorf,Odinaka,Konings,Sukilovic,Radovac,Krpic,Rakic,Jaganjac,Erick,Ohand,Vini… Sve to treba na ljetoAhmedNurudin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:49Vjerujem da će se to finalizirati na ljeto, neće niko sada ni od njih ići jer ne mogu naći angažmane. Što se tiče sredine slažem se iako bi tu dodao i Erica u odlaske, zauzima mjesto za stranca a realno ima periode gdje ne postoji na terenu bez obzira što mi je jako drag, zabio je golove kome treba. U napadu predviđam metlu i Rakiću izaći će iz U21 godišta i time gubi jedinu prednost. U napadu iduće ljeto aBd očekujem jednog provjerenog napadača, moja lična želja je Bajić, uz njega je tu i Husković i priključiti nekog omladinca U21 tipa kao što je bio Zeničanin sa 19 golova u omladinskoj ligi. To bi za dva fronta bilo dovoljno. Holanđani svi su do ljeta 2027.tiagofaria25 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:41Nadam se da ce se ovaj igracki visak rastjerati, imamo puno igraca, a doveli smo i skupa pojacanja… Troupee, Konings, M’Hand mozda isto gubi svrhu sa ovako jakom konkurencijom u veznom redu, Radovac isto… Niko od njih nije na malom ugovoru. Pored Milosevica, Pejica, Hodzica, Prokopa, Sosica, Ericka realno nema prostora za ostale u veznom redu, eventualno nasi omladinci. Krpic, Rakic, Jaganjac, realno jedan moze ostati, Jaganjac svakako nije nas, Krpic dedo, ako Rakic krene zabijati sanse u kojima se zna naci ostavit ga. 6-7 igraca svakako visak.
Fk Željezničar.
- Bersaga
- Kontakt:
Mašala, mašala. Još dva odlična poteza, Ara najdraži igrač još od Jovana Blagojevića
Hodžić - Pejić će biti top par, visoki, jaki, prekidi, dueli.
Dragovića ako Bog da negdje na polovini ugovora da lansiramo u malo jaču ligu.
SVI NA GRBAVICU!
Hodžić - Pejić će biti top par, visoki, jaki, prekidi, dueli.
Dragovića ako Bog da negdje na polovini ugovora da lansiramo u malo jaču ligu.
SVI NA GRBAVICU!
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Apsolutno, nekima i ističe ugovor svakako. Odinaka i Vini su donekle nešto i pokazali i da imaju EU papire sigurno bi mogli biti solidan back-up, ovako i oni zauzimaju mjesta strancima, jer nekako se vodim mišlju ako je ovo uprava uradila sada na zimu sa ograničenim brojem igrača na tržištu, šta tek možemo očekivati na ljeto pogotovo na polju stranih igrača tipa južnoamerikanaca i afrikanaca pa im treba otvoriti prostor.Pablo11 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:50Sedorf,Odinaka,Konings,Sukilovic,Radovac,Krpic,Rakic,Jaganjac,Erick,Ohand,Vini… Sve to treba na ljetoAhmedNurudin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:49Vjerujem da će se to finalizirati na ljeto, neće niko sada ni od njih ići jer ne mogu naći angažmane. Što se tiče sredine slažem se iako bi tu dodao i Erica u odlaske, zauzima mjesto za stranca a realno ima periode gdje ne postoji na terenu bez obzira što mi je jako drag, zabio je golove kome treba. U napadu predviđam metlu i Rakiću izaći će iz U21 godišta i time gubi jedinu prednost. U napadu iduće ljeto aBd očekujem jednog provjerenog napadača, moja lična želja je Bajić, uz njega je tu i Husković i priključiti nekog omladinca U21 tipa kao što je bio Zeničanin sa 19 golova u omladinskoj ligi. To bi za dva fronta bilo dovoljno. Holanđani svi su do ljeta 2027.tiagofaria25 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:41Nadam se da ce se ovaj igracki visak rastjerati, imamo puno igraca, a doveli smo i skupa pojacanja… Troupee, Konings, M’Hand mozda isto gubi svrhu sa ovako jakom konkurencijom u veznom redu, Radovac isto… Niko od njih nije na malom ugovoru. Pored Milosevica, Pejica, Hodzica, Prokopa, Sosica, Ericka realno nema prostora za ostale u veznom redu, eventualno nasi omladinci. Krpic, Rakic, Jaganjac, realno jedan moze ostati, Jaganjac svakako nije nas, Krpic dedo, ako Rakic krene zabijati sanse u kojima se zna naci ostavit ga. 6-7 igraca svakako visak.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ovih 11 samo da dogovore ko će biti golman i uredno mogu izboriti opstanak u ligi
Pošteno, pa kako bude.
Dakle nema više dvojbe o U21. Eldare sretno i da otplatiš sva ova ulaganja u ekipu.
Edit : Bez pritiska naravno.
Edit : Bez pritiska naravno.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Nekadasiigrostarsno, Riziko, Zigazaga i 65 gostiju.