Rece Nedo sinoc da ne bi ga cudilo da pocne sa njim u prvoj postavi, na taktickom treningu je igrao markiranu desetku za obje ekipe, bas fino razigrava. Nek mu je sretno sa nama a i nama s njim!
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Meni je ovo najveći pokazatelj da se ozbiljno razmišlja. Momak je ušao na mala vrata a mogao bi izaći na velika ako se sve poklopi naravno.LoveFootball1987 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:12Rece Nedo sinoc da ne bi ga cudilo da pocne sa njim u prvoj postavi, na taktickom treningu je igrao markiranu desetku za obje ekipe, bas fino razigrava. Nek mu je sretno sa nama a i nama s njim!
Edit : Drago mi je da nema sujete jer je ovog malog Adžem doveo u klub a zašto ga je ostavio u drugom planu nikad mi neće biti jasno.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Nakon dolaska Pejica i Hodzica, vrijedi se prisjetiti da su neki plakali za jednim Danom Lagumdzijom

-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Allan Sousa moguće pojačanje Fk Željezničar??
Kako nezvanično saznajemo, brazilski krilni napadač Allan Sousa nalazi se nadomak dolaska na Grbavicu i trebao bi postati novo pojačanje FK Željezničar!
Radi se o brzom, tehnički izuzetno potkovanom krilu koje posjeduje sjajan dribling, eksplozivnost i konkretan učinak u napadu. Igrač koji pravi razliku jedan na jedan, koji zna probiti odbranu i donijeti energiju koja je potrebna ekipi u borbi za vrh.
Sousa iza sebe ima bogato međunarodno iskustvo igranja u Evropi i inostranstvu, a njegov dolazak bi predstavljao veliko pojačanje za plave i jasnu poruku da Željezničar želi još jači i konkurentniji tim.
Ako se ovaj transfer realizuje, nema sumnje da nas očekuje dodatna snaga u napadu i nova dimenzija u igri.
Manijaci, spremite se — izgleda da stiže novo ime koje bi moglo zapaliti Grbavicu!
Čekamo zvaničnu potvrdu…
Ajdeeee
Kako nezvanično saznajemo, brazilski krilni napadač Allan Sousa nalazi se nadomak dolaska na Grbavicu i trebao bi postati novo pojačanje FK Željezničar!
Radi se o brzom, tehnički izuzetno potkovanom krilu koje posjeduje sjajan dribling, eksplozivnost i konkretan učinak u napadu. Igrač koji pravi razliku jedan na jedan, koji zna probiti odbranu i donijeti energiju koja je potrebna ekipi u borbi za vrh.
Sousa iza sebe ima bogato međunarodno iskustvo igranja u Evropi i inostranstvu, a njegov dolazak bi predstavljao veliko pojačanje za plave i jasnu poruku da Željezničar želi još jači i konkurentniji tim.
Ako se ovaj transfer realizuje, nema sumnje da nas očekuje dodatna snaga u napadu i nova dimenzija u igri.
Manijaci, spremite se — izgleda da stiže novo ime koje bi moglo zapaliti Grbavicu!
Čekamo zvaničnu potvrdu…
Ajdeeee
Zadnja izmjena: Sarajevskigigant1921, dana/u 16 feb 2026, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Eh jos sad uigrat ovo sve, nadam se da od veceras mozemo krenut u pozitivan niz rezultata.
Hajdee Željezničare
Hajdee Željezničare
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Muftic
Galchev Bicakcic Hodzic Alic/Nastic
Pejic Milosevic
Vini Prokop Cveta
Rakic
Eventualno bi gurao Dragovica i onda Milosevic na klupi ili cak vinija.
Galchev Bicakcic Hodzic Alic/Nastic
Pejic Milosevic
Vini Prokop Cveta
Rakic
Eventualno bi gurao Dragovica i onda Milosevic na klupi ili cak vinija.
Fk Željezničar.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Najbolji prelazni rok ikad, jos samo sve uigrat.dubioza144 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:31Eh jos sad uigrat ovo sve, nadam se da od veceras mozemo krenut u pozitivan niz rezultata.
Hajdee Željezničare![]()
Sanine gdje si bio ljetos?
-
MisterBlue
- Kontakt:
Večeras ćemo nadam se imati priliku gledati i naše ljetno pojačanje, malog Keranovića, U21 reprezentativca BiH.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Na ljeto akoBogda jos 5-6 vrhunskih pojacanjadubioza144 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:31Eh jos sad uigrat ovo sve, nadam se da od veceras mozemo krenut u pozitivan niz rezultata.
Hajdee Željezničare![]()
Misliš Butmirskog akademca. Uostalom, on ti je Borčev igrač.MisterBlue je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:43Večeras ćemo nadam se imati priliku gledati i naše ljetno pojačanje, malog Keranovića, U21 reprezentativca BiH.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Alic desno krilo? Joj slavise jest lud ocami
meni ovo lici na tri stopera i wingbekove, ali ne kontam kako ce se postavit uopste
- Riquelme1921
- Kontakt:
Keranović ne želi kod nas.MisterBlue je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:43Večeras ćemo nadam se imati priliku gledati i naše ljetno pojačanje, malog Keranovića, U21 reprezentativca BiH.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- WeekendOffender
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
zašto?
.........................Muftić.............
.......Seedorf.....Šuki.......Nastić.....
Troup......Erick..........Deni........Alić
............Prokop..........Cveta
.........................Rakić
Grupa iznad svakog pojedinca.
Jaooo, od sljedećeg kola pokrećem nagradnu igru i ko pogodi sastav ima karte od mene. HAhahahhaha
jer mi je nerealno stavit trupea na wingbeka, alic i moze, ali ovo izgleda ko postava za galcheva kad bude registrovanRiquelme1921 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 17:04zašto?
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Mjesec dana trubim da Slavisa voli 3-4-3 formaciju, ovo moze biti puni pogodak. Kad se pojacanja uigraju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 17:04zašto?
Galcev in - Troupe out
Bicakcic in - Sedorf out
Pejic in - Suki out
Hodzic in - Erick out.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Opet erick 

Ništa to, ovo je klasika...yurrr je napisao/la: ↑16 feb 2026, 17:08jer mi je nerealno stavit trupea na wingbeka, alic i moze, ali ovo izgleda ko postava za galcheva kad bude registrovanRiquelme1921 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 17:04zašto?
Muftić
Troupee - Šukilović - Seedorf - Nastić
Erick - Prokop
Cveta - Deni - Alić
Rakić
Deni i prokop će vjerovatno stati visoko a Alić i Cveta će probati ulaske iza štopera tako da bi to moglo od 4-2-3-1 se transformisati u 4-1-4-1 i 4-1-2-3 ili 4-3-3
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 16 feb 2026, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CCMuHa87, Ferroviere1987, ultra1987, voltron30 i 75 gostiju.