FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi ako u ovom brazilcu probudimo zelju da preore teren i yebe im majke imat cemo top napadaca.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Valjda ima pasos neke EU zemlje, vecina njih ima, da ga ne cekamo 2 mjeseca dok ga registrujemo
Ma ovaj je puno gori od Jesicevih Brazilaca, al nema veze, Adem i Renato nece dat protivnicima da slave, a forumasima da se naslađuju. Plus ako bude los izbacit ce ga Adem iz ekipe.Antikloc je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:36Lucas je napisao/la: ↑16 feb 2026, 13:49Zadnju utakmicu za Guangdong GZ-Power je odigrao 8. novembra, kada je dao i zadnji, 13 gol za taj klub (odigrao 28 utakmica).Ta liga je svemirski brod za našu ligu, puna je kvalitetnih stranaca.Guangdong GZ-Power nije izborio plasman u njihovu Superligu, samo zbog lošijeg međusobnog od drugoplasiranog.Vjerujem da je nakon toga, individualno trenirao.![]()
![]()
Nije lijepo lagati. Ta avion liga,puna kvalitetnih stranaca vrijedi 36 miliona a losa BH liga je 58 miliona. Kineska druga je malo iznad federalne lige. A klub u kojem je igrao i nije imao mjesta je ,3,3 miliona ,u nasoj ligi bi bili najjeftiniji klub i ne bi opstali sigurno.
CV i karijera su mu grozni. Promijenio je bezbroj klubova,sto moze znaciti da ni u glavi nije sav svoj.
No,mozda ce mu prijati sarajevska voda i zrak,pa ce pokidati ! A ja sam danas uplatio loto,parcijalni listic,mozda sutra
dobijem 200 hiljada maraka![]()
Podsjeca me na Jesiceve Brazilce.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Okej, liga jeste loša, ali izjava da nije imao mjesta u ekipi je smiješna, jer je lik bio kapiten svoje ekipe i u 28 mečeva zabio 14 golova i 8 puta asistirao.Antikloc je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:36Lucas je napisao/la: ↑16 feb 2026, 13:49Zadnju utakmicu za Guangdong GZ-Power je odigrao 8. novembra, kada je dao i zadnji, 13 gol za taj klub (odigrao 28 utakmica).Ta liga je svemirski brod za našu ligu, puna je kvalitetnih stranaca.Guangdong GZ-Power nije izborio plasman u njihovu Superligu, samo zbog lošijeg međusobnog od drugoplasiranog.Vjerujem da je nakon toga, individualno trenirao.![]()
![]()
Nije lijepo lagati. Ta avion liga,puna kvalitetnih stranaca vrijedi 36 miliona a losa BH liga je 58 miliona. Kineska druga je malo iznad federalne lige. A klub u kojem je igrao i nije imao mjesta je ,3,3 miliona ,u nasoj ligi bi bili najjeftiniji klub i ne bi opstali sigurno.
CV i karijera su mu grozni. Promijenio je bezbroj klubova,sto moze znaciti da ni u glavi nije sav svoj.
No,mozda ce mu prijati sarajevska voda i zrak,pa ce pokidati ! A ja sam danas uplatio loto,parcijalni listic,mozda sutra
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma bitno je sratiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:11Okej, liga jeste loša, ali izjava da nije imao mjesta u ekipi je smiješna, jer je lik bio kapiten svoje ekipe i u 28 mečeva zabio 14 golova i 8 puta asistirao.Antikloc je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:36Lucas je napisao/la: ↑16 feb 2026, 13:49Zadnju utakmicu za Guangdong GZ-Power je odigrao 8. novembra, kada je dao i zadnji, 13 gol za taj klub (odigrao 28 utakmica).Ta liga je svemirski brod za našu ligu, puna je kvalitetnih stranaca.Guangdong GZ-Power nije izborio plasman u njihovu Superligu, samo zbog lošijeg međusobnog od drugoplasiranog.Vjerujem da je nakon toga, individualno trenirao.![]()
![]()
Dali ima sanse da se Renan vrati na teren do polovine Aprila.
Kako koja utakmica prolazi Adem nadolazi na svoje i ako ovaj brazilac bude imalo ista znao Adem ce njemu servirat 5-6 golova do povratka Renana. Sto bi moglo dobit prolaznu ocjenu kad sagledamo okolnosti da je kraj prelaznog.
Kaze Nedo Turkovic da mnogi igraci (spicevi) ucjenjuju FK SARAJEVO jer znaju da nam gori i traze 5-6x vise cifre. Ja inace Nedu nevjerujem nista al ovo ima smisla
Kako koja utakmica prolazi Adem nadolazi na svoje i ako ovaj brazilac bude imalo ista znao Adem ce njemu servirat 5-6 golova do povratka Renana. Sto bi moglo dobit prolaznu ocjenu kad sagledamo okolnosti da je kraj prelaznog.
Kaze Nedo Turkovic da mnogi igraci (spicevi) ucjenjuju FK SARAJEVO jer znaju da nam gori i traze 5-6x vise cifre. Ja inace Nedu nevjerujem nista al ovo ima smisla
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Niko nema pojma ko je igrac, a vec se raspravlja, dramatizuje, pretjeruje...Ko god da je boli me racku, vidjet cemo ga na terenu.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Ljudi opustite se,uvezali smo 5 pobjeda,ako Bog da ide sesta naredno kolo.Nije ZZ budala i vidi se za ovo malo vremena.Mislim da je vrijeme za onaj nas pravi hajc i da punimo tribine.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Bas tako, ima priliku i mislim da tesko moze biti gori od alternative na istoj poziciji.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑16 feb 2026, 17:18Niko nema pojma ko je igrac, a vec se raspravlja, dramatizuje, pretjeruje...Ko god da je boli me racku, vidjet cemo ga na terenu.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sta bolan kome turkesu se zahvaliti, nije mi ni maroodza neki aman zaman igrac, sta nije jasno?Pitaristok je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:46Kome???KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:05Aldinu se zahvaliti, ovome crnji isto tako danas ko na mrvama, napadac pod hitno jer ga nemamo cistu devetku sem renana.Shategabri je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:01
Zadnjih 14, na 11 nismo primili gol.
Valjda dođe na ljeto i neki pravi napadač, pa i naprijed bude bolje.
Ako si juce pratio pazljivo tekmu vidio si maroodze koje greske je pravio vise loseg nego dobrog, aldin je smetalo na terenu toliko.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Maroodza juce odigrao slabo, al teren mu nije nikako odgovarao i vecinu gresaka koje imao je uzorokovano ledenom podlogom.
Inace dobro covjek igra
Inace dobro covjek igra
ZZ ili ZM?VolimoSarajevo je napisao/la: ↑16 feb 2026, 17:27Ljudi opustite se,uvezali smo 5 pobjeda,ako Bog da ide sesta naredno kolo.Nije ZZ budala i vidi se za ovo malo vremena.Mislim da je vrijeme za onaj nas pravi hajc i da punimo tribine.
Nikad poraz, samo lekcija.
Treba malo pratiti ovaj Prijedor, možda se od ovih njihovih Španaca, može nešto probrati za ljeto 
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Mislim da je ovo Martinovic …
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Upravu si Martinovic,nedimmmm1337 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 18:34Mislim da je ovo Martinovic …
-
Pitaristok
- Kontakt:
Turkeš nikad fudbaler nije bioKosevoZove je napisao/la: ↑16 feb 2026, 18:11Sta bolan kome turkesu se zahvaliti, nije mi ni maroodza neki aman zaman igrac, sta nije jasno?Pitaristok je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:46Kome???KosevoZove je napisao/la: ↑15 feb 2026, 17:05Aldinu se zahvaliti, ovome crnji isto tako danas ko na mrvama, napadac pod hitno jer ga nemamo cistu devetku sem renana.
Ako si juce pratio pazljivo tekmu vidio si maroodze koje greske je pravio vise loseg nego dobrog, aldin je smetalo na terenu toliko.
Za Marudzu mi se neda objašnjavati ti zašto valja jer se nećeš složiti jer ne poznaješ fudbal
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ja ga itekako poznajem jer sam i trenirao nekad davno, poznajem ja odlicno, ali ne mozemo se slagati svi u svemu zivio.Pitaristok je napisao/la: ↑16 feb 2026, 18:40Turkeš nikad fudbaler nije bioKosevoZove je napisao/la: ↑16 feb 2026, 18:11Sta bolan kome turkesu se zahvaliti, nije mi ni maroodza neki aman zaman igrac, sta nije jasno?
Za Marudzu mi se neda objašnjavati ti zašto valja jer se nećeš složiti jer ne poznaješ fudbal
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
Pitaristok
- Kontakt:
Kojom nogom igra?KosevoZove je napisao/la: ↑16 feb 2026, 18:43Ja ga itekako poznajem jer sam i trenirao nekad davno, poznajem ja odlicno, ali ne mozemo se slagati svi u svemu zivio.Pitaristok je napisao/la: ↑16 feb 2026, 18:40Turkeš nikad fudbaler nije bioKosevoZove je napisao/la: ↑16 feb 2026, 18:11Sta bolan kome turkesu se zahvaliti, nije mi ni maroodza neki aman zaman igrac, sta nije jasno?
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google [Bot], misstianopenaldo i 45 gostiju.