FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najgore poluvrijeme u posljednjih ne znam koliko godina, bolje smo izgledali u Mostaru kad smo primili pet komada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hej Željovci, izvinite na offtopicu, je li blokirana Zvornička večeras? Trebam dijete odvesti u dvoranu G. Čengić pa da vidim kakve su mi opcije.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ovakvim hadaljima Adzem nije valjao. Haha sve vam yebem.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Jarane, u prvoj tekmi protiv Posušja si trebao imati 4,5 novih igrača u prvih 11 odmah, a mi drugu zaredom počinjemo u sastavu koji nije nikog pobjedio 8 utakmica, još uz to 3 poluvremena šanse nismo stvorili, s tim da nas je Rudar odlučio od fudbala.
A vama ako su pojačanja ovi poput donera Nastića, koji može samo veteranski turnir igrat onda smo se pojačali da valja
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
GavranBeli
-
Grbavica786
- Kontakt:
Haram vam svaka marka bila! Mater vam J*** retardiranu!!
Pa on je i kriv za ovo **** li te on, koga je god doveo sve mrtva panjinasamoposmatram je napisao/la: ↑16 feb 2026, 18:46Ovakvim hadaljima Adzem nije valjao. Haha sve vam yebem.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Daj Dini nek zavrsi sezonu
Nije mi jasno otkud ove fiks ideje …
Hrop te **** ako si uigravo 4231 sta filozofiras nemas igrace barcelone da mijenjas 3,4 formacije
Kazem vam vezni i formscija su najveci problem
Hrop te **** ako si uigravo 4231 sta filozofiras nemas igrace barcelone da mijenjas 3,4 formacije
Kazem vam vezni i formscija su najveci problem
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 feb 2026, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
@Riquelme1921 reče da jeste.
Koji me trola sad od vas dvojice?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- svrakino1921
- Kontakt:
Šta nam ljudi uradiše
Trebali voditi 0:3
Ovdje bod ako izvučemo u dupe da se udaramo
Trebali voditi 0:3
Ovdje bod ako izvučemo u dupe da se udaramo
zbog cega erick izvodi prekide? sukilovic ima bolji centarsut od njega. sav je pogubljen. prave nam ljudi kontre kroz sredinu. pejic mora u igru.
rakic takodjer napolje, papire mu uruciti na poluvremenu. nije fudbaler i tacka. umjesto njega naci neki cunj da je u21 i odbice se nekad lopta u go.
mozemo ovo okrenuti, ali odmah na poluvremenu tri izmjene.
rakic takodjer napolje, papire mu uruciti na poluvremenu. nije fudbaler i tacka. umjesto njega naci neki cunj da je u21 i odbice se nekad lopta u go.
mozemo ovo okrenuti, ali odmah na poluvremenu tri izmjene.
Dovedes mu 7 igraca da bi on sve stare stavio koji su nas svukli u ravan ,eto trrbaju bicakcicu pripreme da bude bolji od ovih debila,ma bjezi..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ella izvini, ovo šta smo gledali prvo poluvrijeme nije bilo za tebe.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Imamo li još kojeg veznog da dovedemo?! Ne trebaju nam štoperi i krila nikako. To mogui bekovi igrati. Sunce mu je*em šta je ovo...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Sad je onaj trenutak kad malo analiziraš prvo poluvrijeme pa kažeš koga treba zamijeniti, ko treba u igru... realno svih 10 igrača je zrelo za izmjenu.
Samo mi nije jasno da je Adžem doveo baš ovoliko panjeva, jbt, pa mogao si bar jednog ubosti.
Samo mi nije jasno da je Adžem doveo baš ovoliko panjeva, jbt, pa mogao si bar jednog ubosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Daj mu otkaz dok nije dosao kup na red... Yebat ce nam sloga sedmo koljeno.
Evo jedna sa pocetka januara moje misljenje o stojanovicu .Pact1921 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 22:05Pa uzmite da ako uzmemo kad je on otisao iz zelje 2003 . Od tad smo bez njega osvojili u 17 sezona 1 trofej to jest kup sa Adzemom 2018 . Znaci u sledecih 20 godina mogli bi jos jedan kup osvojiti ako bog da , ako se ne bude pitao Amar Osim . A bili su mnogi strucnjaci od njegovog prvog mandata bilo je cak 11 trenera koji nisu bili iz Zelje to jest nisu ni igrali niti su bili omladinci zelje. 9 su bili potpuni promasaji . I onda imas corica i petrovica. Ja ovom stojanovicu dajem do aprila onda ce se i on uhvatit noge . A naravno bili su i zeljini ratnici koji su u vise navrata osvajali 2 mjesta . To jest adzem 2018 , odovic 2004 i 2015 i bio je ivo Istuk koji je osvojio 2 mjesto jest da je on bio od januara trener 15 utakmica i bili smo po formi 14 od 16 mogucih klubova u tih 15 utakmica. Prvih 15 utakmica bio je napocetku jiri plisek pa onda ismet stilic otac od semira. A sto se kaze historija je krug samo se konstatno ponavlja .VeteranSA je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:44Prezime Osim izuzetno bitno u istoriji Želje. Možda i najcjenjenije. Sa druge strane totalno nebitno za budućnost Želje.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:35
Kad neki umisle da su veći i bitniji za Klub od prezimena Osim.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici