Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ma ja ba oderala ga pravo,Iniesta i Tito..
Daj neki link da vidim to.majestic24 je napisao/la:Berbatov out,Van Persie in...
Van Persie je strasan igrac, samo ima jedan mali problem. Lik je krhak kao ledenica. Nonstop je povrijeđen. Ali mogao bi igrati na krilu bez problema.
Vidim da Eto'o treba da pređe u City. Steta! Mogao je biti jako dobar na OT. Ali izgleda da je Benzema sve blize potpisu za ManU. Posto Lyon kupuje Lisandra Lopeza, Benzema ima cist put na OT. Kako bih to volio! On i Rooney zajedno. Brrrrrrr... jeza!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Berbatov je trenutno najjaci igrac Uniteda,samo sto u prosloj sezoni nije mogao doci na red od Ronalda,covjek izvodi penale,aute,kornere,slobodnjake.Dimitar je pravi igrac,prava spica,jos kad bi Sir doveo nekog veznjaka da mu makar normalno doda loptu/a ne kao strasni JS Park napuca ga dusmanski/mozda i zabije kojimajestic24 je napisao/la:Berbatov out,Van Persie in...
kad kažete manchester united ja odma pomislim najgori klub na svijeta a sada bez ronalda teško če ponoviti uspjeh iz prošlih godina!
- majestic24
- Kontakt:
Znam da je strasan. To sam procitao na nekom hrvatskom portalu,ali i na stranici manchestera. Kosta oko 19 mill funti. A ono,sta je jos vaznije,on zeli ici iz Arsenala,ali i ostati u engleskoj,jednostavno zeli osvajati trofeje. Liverpool nema para za njega,u kontekstu Chelsea-ja,se ne spominju uopste,a ovi ostali... Samo je Manchester ostao. A da bi Berbatov trebao ici,to je moja pretpostavka. Nije bas Ferguson najzadovoljniji s njim,a i Welback bi od sljedece sezone trebao u prvi tim. Rooney,Van Persie (?),Welback i Benzema (ili Tevez),vise mu napadaca ne treba.Trasimaco je napisao/la: Daj neki link da vidim to.
Van Persie je strasan igrac, samo ima jedan mali problem. Lik je krhak kao ledenica. Nonstop je povrijeđen. Ali mogao bi igrati na krilu bez problema.
Vidim da Eto'o treba da pređe u City. Steta! Mogao je biti jako dobar na OT. Ali izgleda da je Benzema sve blize potpisu za ManU. Posto Lyon kupuje Lisandra Lopeza, Benzema ima cist put na OT. Kako bih to volio! On i Rooney zajedno. Brrrrrrr... jeza!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nadam se provjeravas PMkerimbih je napisao/la:kad kažete manchester united ja odma pomislim najgori klub na svijeta a sada bez ronalda teško če ponoviti uspjeh iz prošlih godina!
AMAR OSIM!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:

A evo i podsjecanja na vrijeme kada je Sergej igrao za manchester United.

BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Benzema u Manchester Unitedu?
Lyon priznaje da je nemoćan kako bi spriječio odlazak Karima Benzeme u Manchester United.
Francuzi su očajni što ne mogu zadržati svog napadača, ali i svjesni da Manchester United može početi paliti novac od transfera Cristiana Ronalda.
Predsjednik Lyona Jean-Michael Aulas je otkrio kako bi Manchester City i Chelsea mogli konkurirati Unitedu za Benzemu.
Karim je rekao da bi želio ostati još jednu godinu u Lyonu. Ali postoji taj tsunami koji se zove Real Madrid koji izaziva burne reakcije kod Chelsea, Manchester Cityja i Manchester Uniteda. Tako da je teško reći da nije na prodaju, iako je očito da mi želimo da ostane. Međutim veća je šansa da će biti u Lyonu sljedeće sezone, nego u drugom klubu, rekao je Aulas.
Lyon priznaje da je nemoćan kako bi spriječio odlazak Karima Benzeme u Manchester United.
Francuzi su očajni što ne mogu zadržati svog napadača, ali i svjesni da Manchester United može početi paliti novac od transfera Cristiana Ronalda.
Predsjednik Lyona Jean-Michael Aulas je otkrio kako bi Manchester City i Chelsea mogli konkurirati Unitedu za Benzemu.
Karim je rekao da bi želio ostati još jednu godinu u Lyonu. Ali postoji taj tsunami koji se zove Real Madrid koji izaziva burne reakcije kod Chelsea, Manchester Cityja i Manchester Uniteda. Tako da je teško reći da nije na prodaju, iako je očito da mi želimo da ostane. Međutim veća je šansa da će biti u Lyonu sljedeće sezone, nego u drugom klubu, rekao je Aulas.
BosnaE
Koji Sergej,posto se slika nevidinewton_heath_lyr je napisao/la:

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sta ja znam ja vidim sliku.A vala ......jedan je Sergej.miky_hz je napisao/la:Koji Sergej,posto se slika nevidinewton_heath_lyr je napisao/la:
BosnaE
Jel mislis na Barbarezanewton_heath_lyr je napisao/la:Sta ja znam ja vidim sliku.A vala ......jedan je Sergej.miky_hz je napisao/la:Koji Sergej,posto se slika nevidinewton_heath_lyr je napisao/la:

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
nema se tu sta pricat evra je u top 3 lijeva bekahubba je napisao/la:ma dobro zavisi od ukusa, ali objektivno Colea nema zadnjih sezona nigdje. evra svake sezone bude izabran u tim kola najbolje lige svjeta, lige prvaka itd itd...Definitno Evra jeste najbolji bek,jer realno trenutno nema 5 lijevih bekova da valja,trenutno jedini koji valjaju pored Evre su A.Cole, Clishy,Lahm,ima isto onaj extra sto je u Milan dosao on je isto zvjer igrac,i donekle Abidal...na toj poziciji realno u svijetu ima najmanje kvalitetnih igraca,na svakoj ostaloj poziciji mozes nabrojati najmanje 10 extra dobrih igraca,dok na ovoj jedva 5 mozes naci...sad Evra ili A.Cole zavisi od ukusa kako kome koji je bolji,a da ima boljih od njih sigurno nema...
slažem se sa konstatacijom da je ta pozicija lijevok beka tanka extra kvalitetnim igračima....

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bez obzira sto nisam neki Tevezov fan,ovom izjavom da ne zeli da ide u Liverpool pobrao je mnoge simpatije velikog broja navijaca Manchestera.
BosnaE
- el-fighter
- Kontakt:
Znaš li gdje će preći.bake je napisao/la:Službeno: Tevez napušta Manchester
http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... id=6634810
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- majestic24
- Kontakt:
Manchester je nudio za otkup tevezovog ugovora potreban novac,no medjutim Tevezu nije bilo dosta 130 000 sedmicne place koliko su mu nudili. Mislim da je on zelio 170 000,da ima vecu placu od Rooneya (160 000),no Ferguson mu to nije zelio ponuditi. Hvala mu za sve. Znaci Benzema ili Klas-Jan Huntelar dolaze u Manchester na mjesto teveza.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- majestic24
- Kontakt:
Vezni igrac Wigana,Antonio Valencia,potpisao je ugovor s manchester unitedom. Otkup ovog veznog igraca kostao je oko 20 mill eura.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
BrneeH je napisao/la:miky_hz je napisao/la:
Jel mislis na Barbarezaon igrao u Mancesteru
![]()
pusti ga.. kakav sergej u manchesteru hahah...covjek 17 godina igrao po njemackim klubovima

BosnaE
- majestic24
- Kontakt:
Na sta konkretno mislis?BrneeH je napisao/la:http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... bioid=4016
haha pa jel do ovog doslo![]()
i spekulacije im idu na oficijalnu
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Manchester United se okreće Villarealovom golmanu Diegu Lopezu
Čini se kako će Sir Alex Ferguson u svoje jato pokušati dovesti golmana 'Žute podmornice' Diega Lopeza...
Manchester United je krenuo u lov na golmana Barcelone Victora Valdesa, nakon što su pregovori na relaciji klub-igrač zapeli kada katalonski klub nije bio spreman udovoljiti igračevim zahtjevima, no nakon što se situacija u Barceloni primirila, United se okrenuo prema Villarealovom golmau Diegu Lopezu.
United je spreman za potpis španjolskog cuvara mreze iskeširati €20 miliona eura (£17 miliona funti), što je skoro petina iznosa kojega će zaraditi prodajom Ronalda u Madrid.
Sadašnji prvi golman Uniteda Edwin van der Sar se približava samom kraju svoje bogate karijere, a u trenucima kada sljedeća sezona bude dosezala svoj vrhunac, legendarni Holandjanin će navršiti 39 godina. Zbog toga je Sir Alex Ferguson krenuo u potragu za njegovom zamjenom.
U međuvremenu, gotovo je izvjesno kako će Carlos Tevez sljedeće sedmice preći u redove gradskog rivala Citya.
The Sunday Mirror piše kako je klub sa Eastlandsa posao vrijedan £47.5 miliona funti dogovorio prije dvije sedmice, a transfer bi se trebao finalizirati narednih dana. Ogromna odšteta uključuje i petogodišnji ugovor, prema kojemu će Argentinac zarađivati £100,000 funti sedmicno.
Čini se kako će Sir Alex Ferguson u svoje jato pokušati dovesti golmana 'Žute podmornice' Diega Lopeza...
Manchester United je krenuo u lov na golmana Barcelone Victora Valdesa, nakon što su pregovori na relaciji klub-igrač zapeli kada katalonski klub nije bio spreman udovoljiti igračevim zahtjevima, no nakon što se situacija u Barceloni primirila, United se okrenuo prema Villarealovom golmau Diegu Lopezu.
United je spreman za potpis španjolskog cuvara mreze iskeširati €20 miliona eura (£17 miliona funti), što je skoro petina iznosa kojega će zaraditi prodajom Ronalda u Madrid.
Sadašnji prvi golman Uniteda Edwin van der Sar se približava samom kraju svoje bogate karijere, a u trenucima kada sljedeća sezona bude dosezala svoj vrhunac, legendarni Holandjanin će navršiti 39 godina. Zbog toga je Sir Alex Ferguson krenuo u potragu za njegovom zamjenom.
U međuvremenu, gotovo je izvjesno kako će Carlos Tevez sljedeće sedmice preći u redove gradskog rivala Citya.
The Sunday Mirror piše kako je klub sa Eastlandsa posao vrijedan £47.5 miliona funti dogovorio prije dvije sedmice, a transfer bi se trebao finalizirati narednih dana. Ogromna odšteta uključuje i petogodišnji ugovor, prema kojemu će Argentinac zarađivati £100,000 funti sedmicno.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.