Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma kao i uvijek njima je cilj glavni u sezpni pobijediti Sarajevo ili bod izvuci, kad i to padne u vodu onda brigada mitomana ceka sta ce Mirvic objaviti ili neki nas kiks da pisu gluposti kao inace.

Do derbija ako uzmi dva-tri boda bit će im golemo.
Ostali su im štoljipi, i Samke naš dobri. Ima tu još finih priča.jurisicduska je napisao/la: ↑16 feb 2026, 20:25Ma objektivno sve su probali, šamarali ih , skidali ih , okretali leđa, slali u svlačionicu , ne pomaže.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Neka ih se plaši Seria B!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BiHSportman
- Kontakt:
Smijite se i treba nam se sada smijat, ali zapamtite **** cemo vas opet kao nekad.
Ma najaci je bio konjic poslije tekme kad se prijetilo znamo gdje zivite . Satro nas Mulalic a mene narod ubjedjivao da je Basic dobar trener .scholsey je napisao/la: ↑16 feb 2026, 20:35Ostali su im štoljipi, i Samke naš dobri. Ima tu još finih priča.jurisicduska je napisao/la: ↑16 feb 2026, 20:25Ma objektivno sve su probali, šamarali ih , skidali ih , okretali leđa, slali u svlačionicu , ne pomaže.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Posto su sa onim Musom zadovoljni bili kako je nama sudio protiv Sloge, zelim.im da im sudi isto protiv Sloge Musa.
Treniraju li nakon utakmice, zna li se sta?

Sta je ovo hladno ovako, -10 vani
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
15 godina mitomane, borite se godinama za opstanak, opet nema evrope, to je za Sarajevo naucna fantastika, nikad nismo kao mali zeljkan bili na tom nivou.BiHSportman je napisao/la: ↑16 feb 2026, 20:36Smijite se i treba nam se sada smijat, ali zapamtite **** cemo vas opet kao nekad.
- jurisicduska
- Kontakt:
Računovođa jučer u toku utakmice samostalno ispisao 25 postova. I to utakmice koju smo mi pobijedili. Vi izgubite od Rudara 0:3, 6. ste na tabeli , imate najgori raspored, niste dobili nikog 10 utakmica, igraci vam se odstranjuju iz ekipe, posjeta se prepolovila, i kao sad je čudno sto vam ljudi pisu, e pa stvarno i vi pretjerujete.
Evo ja iz znaka solidarnosti zbog Argentine i ostalih kulturnih ljudi ću se maksimalno kontrolisat. Ne valja udarat dok su ljudi na podu. Može se svima desit da 10 tekmi ne dobiju. Kad možete 15 godina bez titule možete vala i 10-15 utakmica bez pobjede. Ništa čudno.
Ide par lijepih vijest. Pregovori za ustupanje terena Igmana za treniranje u završnoj fazi. Opstina Ilidza će tu izaći u susret ako se sta ne iskomplikuje. Nijaz obavio isto dva tri jako bitna sastanka , bice sve bolje i bolje. A objektivno od ovog gore ni ne može.
Glavu gore i vratite Amara u klub da imamo opet takmicarske utakmice i naboj. A ovu ublehu iskesirajte i zahvalite mu se. Ovo vala muka gledat uz sve sto vam zelim. Kandžija vas ko stigne.
Pojacanja odlična Pejic se već isplatio zabi gol doduse sam sebi ali hajde polako dok se uklopi. Sabura vremena, ide period stabilizacije i puno puno lijepih dešavanja.
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Za potpuni ugođaj uključiti zvuk.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ti se stvarno njima pravdas.jurisicduska je napisao/la: ↑16 feb 2026, 20:39Računovođa jučer u toku utakmice samostalno ispisao 25 postova. I to utakmice koju smo mi pobijedili. Vi izgubite od Rudara 0:3, 6. ste na tabeli , imate najgori raspored, niste dobili nikog 10 utakmica, igraci vam se odstranjuju iz ekipe, posjeta se prepolovila, i kao sad je čudno sto vam ljudi pisu, e pa stvarno i vi pretjerujete.
Evo ja iz znaka solidarnosti zbog Argentine i ostalih kulturnih ljudi ću se maksimalno kontrolisat. Ne valja udarat dok su ljudi na podu. Može se svima desit da 10 tekmi ne dobiju. Kad možete 15 godina bez titule možete vala i 10-15 utakmica bez pobjede. Ništa čudno.
Ide par lijepih vijest. Pregovori za ustupanje terena Igmana za treniranje u završnoj fazi. Opstina Ilidza će tu izaći u susret ako se sta ne iskomplikuje. Nijaz obavio isto dva tri jako bitna sastanka , bice sve bolje i bolje. A objektivno od ovog gore ni ne može.
Glavu gore i vratite Amara u klub da imamo opet takmicarske utakmice i naboj. A ovu ublehu iskesirajte i zahvalite mu se. Ovo vala muka gledat uz sve sto vam zelim. Kandžija vas ko stigne.
Pojacanja odlična Pejic se već isplatio zabi gol doduse sam sebi ali hajde polako dok se uklopi. Sabura vremena, ide period stabilizacije i puno puno lijepih dešavanja.
Pa ovi ce uvjerit svakoga sa strane da smo mi njima opsjednuti, da oni nas nikad ne komentarisu i iskoristit ce to sto je nas navijaca Sarajeva ubjedljivo vise na ovom forumu, sto je ocigledno. Pogledaj bilo koje drustvene mreze, kolicinu komentara na nas racun. Pa otvaranje sezone, kad su prvi bili, derbi na golubarniku 2-0 na sve strane su iskakali sa glupim forama i komentarima, ali zato smo mi opsjednuti.
Samo vi prosipajte suplju raji koja ne zna stvarnu situaciju, mi vas dobro znamo mitomani.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma sta ces im pisat svjesni su i oni svega.
Ja sam fudbalski fanatik poginuo bih za svoj klub, mi izgubimo 1 tekmu ja los 7 dana. Zamisli da ne dobijes od kratkih rukava nikog a sa svima odigraš s nekim i po 2 puta. Fkt ebo zajebanciju.
Ja sam fudbalski fanatik poginuo bih za svoj klub, mi izgubimo 1 tekmu ja los 7 dana. Zamisli da ne dobijes od kratkih rukava nikog a sa svima odigraš s nekim i po 2 puta. Fkt ebo zajebanciju.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 feb 2026, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Burberry46
- Kontakt:
Rudar igra odlicno, ovako ako nastave ostace u ligi. Ljudi zasluzuju ostati imaju bas zanimljive igrace.
Zeljeznicar ce izboriti opstanak iako Rudar bolje igra i izgleda. Tu je Posusje i Sloga
Sad ce izvjestaj posjete, neko ce uduplati posjetu pa onda clanova koliko ima i vi cete svrsavati na to, niste svjesni kako vas loze i kako se zamarate bezveznim stvarima a sve je to vrlo blizu sto se posjete tice u BiH
Zeljeznicar ce izboriti opstanak iako Rudar bolje igra i izgleda. Tu je Posusje i Sloga
Sad ce izvjestaj posjete, neko ce uduplati posjetu pa onda clanova koliko ima i vi cete svrsavati na to, niste svjesni kako vas loze i kako se zamarate bezveznim stvarima a sve je to vrlo blizu sto se posjete tice u BiH
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Balorda, fks74, VolimBiH96 i 36 gostiju.