FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta je ono u Rudaru 8 ili 9 Spanaca igra hahaha
Rudar je dobra ekipa i sanjima ce bit tesko svakoj ekipi. Smatram da sanjima treba igrat vise na duel na snagu grublje, cinimi se da nemaju sirinu i tu vidim prednost.
Trenutno imaju naj brzu ekipu u ligi
Trenutno imaju naj brzu ekipu u ligi
-
rimljanin90
- Kontakt:
Moze li se uvesti banovanje zbog gramatike?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Od ovih Španaca iz Rudara mogu naučiti i naši. Ovo što je zabio Romera ne bi nijedan naš. Kako se ide naprijed, kako se daju lopte, kako se preuzima rizik, slobodno mogu i naši pogledati. To je razlika školovanih igrača od igrača kao što su Beganović, Kuprešak, Kyeremeh itd. Ignatkov kad bi dao dubinsku loptu šlagirao bi se odmah.
Rudar je dobra ekipa sa nekim vezama za spance, ali svakako znaju lopte, ovo veceras kako su lagano zatvorili Zelju i pucali im komtre sve na dva dodira max je cudo, to niko u ligi ne moze uradiri.
Svaka cast Rudaru sto su dali povjerenje treneru iako su zadnji od orvog kola nisu ga otpustili vec ga pustili da uigrava ovo i sto sam kaze da im je bolji teren u Prijedoru bili bi jos opasniji. Evo ja im zaista zelim da ostanu u ligi i da ne gledamo vise mrtvu Slogu.
Svaka cast Rudaru sto su dali povjerenje treneru iako su zadnji od orvog kola nisu ga otpustili vec ga pustili da uigrava ovo i sto sam kaze da im je bolji teren u Prijedoru bili bi jos opasniji. Evo ja im zaista zelim da ostanu u ligi i da ne gledamo vise mrtvu Slogu.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ovaj rudar sa ljajicem bi 6 golova zeljkanu zabioGalileoGalilei je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:17Od ovih Španaca iz Rudara mogu naučiti i naši. Ovo što je zabio Romera ne bi nijedan naš. Kako se ide naprijed, kako se daju lopte, kako se preuzima rizik, slobodno mogu i naši pogledati. To je razlika školovanih igrača od igrača kao što su Beganović, Kuprešak, Kyeremeh itd. Ignatkov kad bi dao dubinsku loptu šlagirao bi se odmah.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slažem se, jesu dobri igračio, ali ne bih ja podcijenio npr Menala, koji ima kvalitet da napravi nešto jako slično kao Romero večeras.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:17Od ovih Španaca iz Rudara mogu naučiti i naši. Ovo što je zabio Romera ne bi nijedan naš. Kako se ide naprijed, kako se daju lopte, kako se preuzima rizik, slobodno mogu i naši pogledati. To je razlika školovanih igrača od igrača kao što su Beganović, Kuprešak, Kyeremeh itd. Ignatkov kad bi dao dubinsku loptu šlagirao bi se odmah.
Kuprešak je dao fenomenalnu dijagonalu nakon koje je slijedio gol, tako da, nije baš sve toliko "crno".
Vidjet ćemo kakav je ovaj Brazilac, imam osjećaj da bi mogao tiho njegov dolazak doći, a da bude baš pozitivno iznenađenje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dohakasmo Maksimoviću...
Jes vidio sta smo mi pobijedili, on je dobio sudije i obecanje, zauzvrat tri boda, sad kad nije proslo pitam se samo koja od strana nije pristala da skine gace
Sto se tice Rudara i lekcija nama, doci ce pa cemo vidjet, ja nesto tipujem da smo mi jaci od sirokog, zeljeznicar je irelevantan sa svojom odbranom. Svako izgleda onako kako mu protivnik dozvoli, nas su vec jednom dobili, sad cemo vidjet gdje smo i sta smo. Nadat se da ova suđenja se nece nastavljati, i da ce se vratiti u neku normalu (nisu nikad bila normalna al eto da bude prihvatljivo).
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sloga je Vicina igracka, nakon sto su se zalili na sudjenje poslali su im Musu da nas unisti, naravno kompenzacija Beusa Slogi i Vici.Oerde je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:13Jes vidio sta smo mi pobijedili, on je dobio sudije i obecanje, zauzvrat tri boda, sad kad nije proslo pitam se samo koja od strana nije pristala da skine gace
Sto se tice Rudara i lekcija nama, doci ce pa cemo vidjet, ja nesto tipujem da smo mi jaci od sirokog, zeljeznicar je irelevantan sa svojom odbranom. Svako izgleda onako kako mu protivnik dozvoli, nas su vec jednom dobili, sad cemo vidjet gdje smo i sta smo. Nadat se da ova suđenja se nece nastavljati, i da ce se vratiti u neku normalu (nisu nikad bila normalna al eto da bude prihvatljivo).
Nismo mi, nego Borac.. valja sad pustiti a gori im pod nogama.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Svi ti Spanci su dobri tehnicari. Realno svakoj ekipi ce napraviti problem, sem Borcu kojem moraju dati 12 bodova. Medjutim, za veceras im treba cestitati, nijedna ekipa u ligi ne moze istrcati kontre kao sto su oni veceras.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:17Od ovih Španaca iz Rudara mogu naučiti i naši. Ovo što je zabio Romera ne bi nijedan naš. Kako se ide naprijed, kako se daju lopte, kako se preuzima rizik, slobodno mogu i naši pogledati. To je razlika školovanih igrača od igrača kao što su Beganović, Kuprešak, Kyeremeh itd. Ignatkov kad bi dao dubinsku loptu šlagirao bi se odmah.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma vjeruj mi sad im je haos, izludili smo tu mafiju ovom pobjedom, sad ce jos vise da se okome na nas jer godinama im nesto poremetimo u dijeljenju titula izmedju njih i Zrinjskog i njijovog potkusuravanja, tako da se oduze su nas klali u SB,pa Posusije na Kosevu, svaka tekma protiv Sloge u Doboju itd
Mislili su 3 boda za Slogu pa da rahat puste Borcu, a sad im valja igrati, ali ipak mislim da ce ih ubiti "viroza"mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:20Ma vjeruj mi sad im je haos, izludili smo tu mafiju ovom pobjedom, sad ce jos vise da se okome na nas jer godinama im nesto poremetimo u dijeljenju titula izmedju njih i Zrinjskog i njijovog potkusuravanja, tako da se oduze su nas klali u SB,pa Posusije na Kosevu, svaka tekma protiv Sloge u Doboju itd
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Menalo je zabio iz teze pozicije isto ovako za titulu Rijeci, oprostili su se od njega sa tim klipom...GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:17Od ovih Španaca iz Rudara mogu naučiti i naši. Ovo što je zabio Romera ne bi nijedan naš. Kako se ide naprijed, kako se daju lopte, kako se preuzima rizik, slobodno mogu i naši pogledati. To je razlika školovanih igrača od igrača kao što su Beganović, Kuprešak, Kyeremeh itd. Ignatkov kad bi dao dubinsku loptu šlagirao bi se odmah.
Rudar Borcu nece davati bodove kao Sloga, nije to ta japija vjeruj. Ajd prvo kolo ih je Borac silovo jer su ovi igrali sa nakim amaterima, vec u slijedeceoj u Prijedoru je sudija odradio svoje. Pred trecu utakmicu Gigovic ih masakriro kartonima u Doboju mislim 7 zutih od toga 3-4 spanca nisu mogli nastupiti. Vidjet cemo jos ima jedna ali vjerujem da ce ih kartonirati zivotom prije utskmice i da ce to Muse, Kazlagici, Gigovici lagano to rijesitivedinjo98 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:18Svi ti Spanci su dobri tehnicari. Realno svakoj ekipi ce napraviti problem, sem Borcu kojem moraju dati 12 bodova. Medjutim, za veceras im treba cestitati, nijedna ekipa u ligi ne moze istrcati kontre kao sto su oni veceras.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:17Od ovih Španaca iz Rudara mogu naučiti i naši. Ovo što je zabio Romera ne bi nijedan naš. Kako se ide naprijed, kako se daju lopte, kako se preuzima rizik, slobodno mogu i naši pogledati. To je razlika školovanih igrača od igrača kao što su Beganović, Kuprešak, Kyeremeh itd. Ignatkov kad bi dao dubinsku loptu šlagirao bi se odmah.
Neka te ziv bio Rudar je Borca i Vicinog burazera filijala to preventivni sto odradi sa sudjenjem je da se po Prijedoru ne prica kako su se sagnuli…SHZ82 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:19Rudar Borcu nece davati bodove kao Sloga, nije to ta japija vjeruj. Ajd prvo kolo ih je Borac silovo jer su ovi igrali sa nakim amaterima, vec u slijedeceoj u Prijedoru je sudija odradio svoje. Pred trecu utakmicu Gigovic ih masakriro kartonima u Doboju mislim 7 zutih od toga 3-4 spanca nisu mogli nastupiti. Vidjet cemo jos ima jedna ali vjerujem da ce ih kartonirati zivotom prije utskmice i da ce to Muse, Kazlagici, Gigovici lagano to rijesitivedinjo98 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:18Svi ti Spanci su dobri tehnicari. Realno svakoj ekipi ce napraviti problem, sem Borcu kojem moraju dati 12 bodova. Medjutim, za veceras im treba cestitati, nijedna ekipa u ligi ne moze istrcati kontre kao sto su oni veceras.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:17Od ovih Španaca iz Rudara mogu naučiti i naši. Ovo što je zabio Romera ne bi nijedan naš. Kako se ide naprijed, kako se daju lopte, kako se preuzima rizik, slobodno mogu i naši pogledati. To je razlika školovanih igrača od igrača kao što su Beganović, Kuprešak, Kyeremeh itd. Ignatkov kad bi dao dubinsku loptu šlagirao bi se odmah.