FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 apr 2011, 23:49

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Strauss je napisao/la:ko ga progura je.bo sebe. :lol: zelim mu sve najbolje, al onako realno, eto njega za godinu/dvije nazad u premijer ligu, al bosansku
evo i ja se pitam, pa kod nas nije probu prosao, a u fulhamu prosao :?
Bio je na probi i u sc freiburgu , pa su ga i oni šutnuli, glupi čerčilovci :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 apr 2011, 23:51

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Strauss je napisao/la:ko ga progura je.bo sebe. :lol: zelim mu sve najbolje, al onako realno, eto njega za godinu/dvije nazad u premijer ligu, al bosansku
evo i ja se pitam, pa kod nas nije probu prosao, a u fulhamu prosao :?
Bio je na probi i u sc freiburgu , pa su ga i oni šutnuli, glupi čerčilovci :mrgreen:

mah, sta znas mozda predje... imali smo mi takvih fula mali milion...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 29 apr 2011, 23:52

Sta je sa onim djipom jel jos kod pitara :mrgreen:

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 29 apr 2011, 23:57

ma jasta je evo i mene...potpiso ugovor pa ce na posudbu odma u 2 ligu pa ako tamo ne zadovolji preci ce u njemacku ligu ili tako nesto....
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 30 apr 2011, 00:10

irridu je napisao/la:
Buddy je napisao/la:A koga bi ti stavio u napad ?
brate ja ne kazem da imamo boljeg trenutno,al treba bit posten i realan pa rec da je to sto imamo samo jedna obicna velika k.a.r.i.n.a
k.a.r.i.n.a ti je u gaČama, ali ne velika kao Lazo nego maja maja malecka

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 00:16

Begonja je napisao/la:
irridu je napisao/la:
Buddy je napisao/la:A koga bi ti stavio u napad ?
brate ja ne kazem da imamo boljeg trenutno,al treba bit posten i realan pa rec da je to sto imamo samo jedna obicna velika k.a.r.i.n.a
k.a.r.i.n.a ti je u gaČama, ali ne velika kao Lazo nego maja maja malecka

brate lako je psovat ja se na to necu spustat nego da cujem argumente sto lazo nije **** ..hajde da te vidim ;)

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 30 apr 2011, 00:22

irridu je napisao/la: brate lako je psovat ja se na to necu spustat nego da cujem argumente sto lazo nije **** ..hajde da te vidim ;)
Zato što je zabio 4 gola koja su nam prošle godine donijela titulu. Zato što se dvije godine hrva, tuče i grize svaku utakmicu sa po dvojicom stopera iz najgrublje lige svijeta. Zato što je sinoć sa 3 poteza pokazao da je tata. Zato što je tip igrača kakvog Amar želi i produžit će ugovor. I na kraju krajeva ako tata Osim kaže da je Lazar napadač za jače lige od naše onda jedan irridu ne može pisati nebuloze po forumu. Osim toga žena koja radi u Čukaričkom se sjebala ovo ljeto kad sam joj rekao da je Pop kod nas. Ona mislila da je u nekoj jačoj ligi. Ali ne, tebi je bitno hoće li on zabiti gol, a ne vidiš je li on svojom igrom i kretanjem nama omogućio 20 golova ove sezone.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 00:24

Begonja je napisao/la:
irridu je napisao/la: brate lako je psovat ja se na to necu spustat nego da cujem argumente sto lazo nije **** ..hajde da te vidim ;)
Zato što je zabio 4 gola koja su nam prošle godine donijela titulu. Zato što se dvije godine hrva, tuče i grize svaku utakmicu sa po dvojicom stopera iz najgrublje lige svijeta. Zato što je sinoć sa 3 poteza pokazao da je tata. Zato što je tip igrača kakvog Amar želi i produžit će ugovor. I na kraju krajeva ako tata Osim kaže da je Lazar napadač za jače lige od naše onda jedan irridu ne može pisati nebuloze po forumu. Osim toga žena koja radi u Čukaričkom se sjebala ovo ljeto kad sam joj rekao da je Pop kod nas. Ona mislila da je u nekoj jačoj ligi. Ali ne, tebi je bitno hoće li on zabiti gol, a ne vidiš je li on svojom igrom i kretanjem nama omogućio 20 golova ove sezone.
popisam se ja na ta 4 gola kad nas je ove godine kosto bodova i u tuzli i u lukavici...i uostalom sta ocel zivjeti od stare slave,sta mene briga sto se gura udara,jarane nek onda igra u odbrani ako je napdaca HOCU DA DAJE GOLOVE...al eo da ne bi se ja i ti svadjali oces da pitamo nekoga neutralnog sta misli o lazarovoj igri,lako je vi ga branite jer igra za zelju al to samo govor kolko se posteni

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 00:27

irridu je napisao/la:
Begonja je napisao/la:
popisam se ja na ta 4 gola kad nas je ove godine kosto bodova i u tuzli i u lukavici...i uostalom sta ocel zivjeti od stare slave,sta mene briga sto se gura udara,jarane nek onda igra u odbrani ako je napdaca HOCU DA DAJE GOLOVE...al eo da ne bi se ja i ti svadjali oces da pitamo nekoga neutralnog sta misli o lazarovoj igri,lako je vi ga branite jer igra za zelju al to samo govor kolko se posteni
btw logicno da ce osim rec kad ga je on i doveo,pa sta nece zargonski receno "jest **** koja je posro" a ne mora dat 20 golova ja hocu samo da et nekad pogodi bar ,jarane da ti samo kazem travnik recimo zbg doborg napdaa je u vrhu,rudar isto,zrniski je zbog lendrica osto u ligi,HOCES REC DA JE OVAKVA EKIPA NE BI BILI NISTA BOLJI DA IGRA NEKO KO ZNA DAT GOL UMJESTO LAZARA :?:

molim iskren odg

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 30 apr 2011, 00:28

irridu je napisao/la:
Begonja je napisao/la:
Hoću ja Želju u Ligi prvaka svih 25 godina života, pa ga gledam u ovoj jadnoj ligi i po još jadnijim mjestima. Mali si ti bio kad je Željo osvajao titule sa Amarom početkom ovog milenija. Da si ti vidio u kakvim smo sve pizdićima igrali. Ja danas od Amara ne mogu tražiti Ronalda u napadu jer para nema, zato mogu tražiti igrača koji će trčati bez prestanka i boriti se za onaj grb na srcu. I takvog sam napadača dobio, a s njim sam dobio i tulu nakon 10 godina, kup, finale kupa, možda još jednu titulu. Meni i previše.

Ja se stvarno ne sjećam da nas je Lazar prodao u Tuzli ili u Lukavici. Mislim da si ga zamijenio sa Rajkom Zebom.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 apr 2011, 00:30

Dupla Majstore ! 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 00:32

brate sjecam se promasaja ,ja samo kazem da bi puno ovaj tim bolji bio da igra napdac koji zna dat go,jer prvo skinuo bi teret i zebi i svima sa ledja sto se tice golova i uostalom zeba je inace jedan od najboljih asitenata sad slabo sta asistira ,a sto ...zato sto nema kome ustvari pokusa al lzar promasi...i sjecam se ja dobro tih titula sjecam se ja i muharemovica na kosevu u kupu i svega toga nisam bas tako mali

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 apr 2011, 00:47

Prema informacijama sa tm.org karte za prvenstvenu utakmicu sa Čelikom se nece placati. Znaci, ulaz za navijace Želje je besplatan! Eto, ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 30 apr 2011, 00:49

irridu je napisao/la:brate sjecam se promasaja ,ja samo kazem da bi puno ovaj tim bolji bio da igra napdac koji zna dat go,jer prvo skinuo bi teret i zebi i svima sa ledja sto se tice golova i uostalom zeba je inace jedan od najboljih asitenata sad slabo sta asistira ,a sto ...zato sto nema kome ustvari pokusa al lzar promasi...i sjecam se ja dobro tih titula sjecam se ja i muharemovica na kosevu u kupu i svega toga nisam bas tako mali
Čuj ti kažeš. Ti si neki veliki majstor meni si čini. I stručnjak pride. Koju ekipu treniraš ako nije tajna. Mora da je neka moćna ekipa koja sve melje pred sobom :mrgreen:

Dakle
Zadnja izmjena: banovan, dana/u 30 apr 2011, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 30 apr 2011, 00:50

irridu je napisao/la:brate sjecam se promasaja ,ja samo kazem da bi puno ovaj tim bolji bio da igra napdac koji zna dat go,jer prvo skinuo bi teret i zebi i svima sa ledja sto se tice golova i uostalom zeba je inace jedan od najboljih asitenata sad slabo sta asistira ,a sto ...zato sto nema kome ustvari pokusa al lzar promasi...i sjecam se ja dobro tih titula sjecam se ja i muharemovica na kosevu u kupu i svega toga nisam bas tako mali

E moj mali,veze ti nemas...Sta ti zahtjevas Allaha ti?'Kakve golove,kakve golgetere??

Mi prije AMARA nismo mogli pobjedit u gostima 100 godina **** Zepce,Posusje,Orasje,Laktase i ostale "SILE" bh nogometa.Mi dok smo isli na gostovanja 2 godine(nas mali broj) takvi kao ti su navijali za real ili barselonu.Sada kada smo posli pobjedjivat svi odma veliki vavijaci i strucnjaci.

Mali da si u najtezem vremenu bio navijac ZELJE nebi tako pljuvao nase igrace(oni su nasi pa da su najgori ne trebas ih pljuvat) zato se skonta malo i idi na tebe reala,barse,intera,arsenala pa zahtjevaj nesto ovo je nas ZELJO i **** bh fudbal...

LAZAR POPOVIC JEDAN JE OD NAS ! ! !

A ovake kao ti treba malo protjerat kroz ruke na prvoj utakmici,to bi te opametilo malo...

LAZAR POPOVIC JEDAN JE OD NAS ! ! !Hajdeeeee LAZAREEEE Hajdeeeee LAZAREEEE ! ! ! :D !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 30 apr 2011, 00:51

Ja kako znam nije lazar fulio u Tuzli nego Zeba i to prazan go ako me sjecanje nevara

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 30 apr 2011, 00:54

Alleenn je napisao/la:
Ja kako znam nije lazar fulio u Tuzli nego Zeba i to prazan go ako me sjecanje nevara

haj dobro ja sam coravi umisljam nisam ni mislio to na zebu al haj...samo hocu da svi vi koji mislite protiv mene odgovorite na ovo pitanje sa da ili ne ...ako mislite da je odg ne recite zasto

DA LI BI ZELJO BIO PUNO JACI SA OVOM EKIPOM DA IMAMO MALO BOLJEG NAPDACA TO JEST NAPDACA KOJI ZNAT DAT GOL JER NE TRAZIM NI JA DROGBU :?:

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 30 apr 2011, 00:54

Stole iz Bora je napisao/la:Prema informacijama sa tm.org karte za prvenstvenu utakmicu sa Čelikom se nece placati. Znaci, ulaz za navijace Želje je besplatan! Eto, ...
definitivno je da se sutra ulaz na stadion Bilino polje nece placati!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 apr 2011, 00:55

Željo 1921 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Prema informacijama sa tm.org karte za prvenstvenu utakmicu sa Čelikom se nece placati. Znaci, ulaz za navijace Želje je besplatan! Eto, ...
definitivno je da se sutra ulaz na stadion Bilino polje nece placati!
Hajd sad još malo psujte Zenici i Čeliku.

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 30 apr 2011, 00:57

irridu je napisao/la:
DA LI BI ZELJO BIO PUNO JACI SA OVOM EKIPOM DA IMAMO MALO BOLJEG NAPDACA TO JEST NAPDACA KOJI ZNAT DAT GOL JER NE TRAZIM NI JA DROGBU :?:
Ne bi. Možda bi da nas Oda trenira, ali sa Amarom nam treba ovakav tip igrača. I on nije jedini, Amar je i u prvom mandatu imao takve napadače, a i u drugom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Bonton, ELDIABLO20, Fidelsa, KrajinaTm87, Rahatlokum i 83 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []