Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije sve u novcima Nijazovciiiiiiiiiiiiiiii....
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Nodi je rekao da je kup važnijimnon46 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:09Šta je Želji vrijednije, da puste Slogu u kupu za 3 boda, ili ipak kup?PeppermintSA je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:08Jedino ako ponovo plate Slogi ko onomad kad su kupili opstanak.
Sarajevo ljubavi moja 1946
Kod tebe mi je nevjerovatna samo jedna stvar, to što si bot Ismira Mirvića i Ajle Alimanović. Šta se desi nekome u životu pa postane sluga, koliko to u stvari košta da se nekome uvlačiš u guzicu i da nemaš svoje ja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sada i Slogi gori pod nogama, nema pustanja mada realno Zeljo je kvalitetniji mada je bolji i od Rudara ali trica je palaPeppermintSA je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:10Tu se pita i Sloga. Recimo, šta ako Sloga želi 3 boda kako bi nešto ranije osigurala opstanak, a meljo takođe želi 3 boda kako ne bi ispao ko fišek. Valja nagovoriti Slogu da uzme polufinale kupa.mnon46 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:09Šta je Želji vrijednije, da puste Slogu u kupu za 3 boda, ili ipak kup?PeppermintSA je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:08
Jedino ako ponovo plate Slogi ko onomad kad su kupili opstanak.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jedino ne iskazuju ljubav Nerki Bašiću, a lik je realno bio savršen trener za njih - mitoman, naelektrisan, entuzijasta, potkapacitiran, poluproizvod. Kod njega su čak igrali i solidno, dok ga uprava nije minirala kako bi dovela el-Tufahiju u nadi da s njim u paketu idu saudijski milioni i pripreme u Barseloni.GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:11Kod gurbeta nevjerovatne su dvije stvari.
Prva je opčinjenost Amarom Osimom. Šta god da uradi, lojavi je božanstvo u njihovim očima. Kakvi idolopoklonici..
Druga je to što ga drkkaju na svakog bivšeg trenera. Sad se vraćaju i na Bašića, koji ga je isto glabao. Vraćaju se na sirovinu Mulalića. Standardno vraćanje na Ćorića koji osim što je gotivan kao lik, nema ništa ostalo vrijedno pomena. Trener za prosječne ekipe.
Na kraju, može li mi neko objasniti toliku ljubav prema Slaviši Stojanoviću?
Nodi, koliko je talentovanih igrača danas skupilo minute?
Pojacaj ton
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Samo ti sacekaj da se Huskovic i onaj sa 3 ć spreme.Do tad ce registrovati Dzeku i Berishu.Pa kad se rastrce na najboljem terenu u drzavi.Vanja8 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:08Boga mi, mi ne znamo ovako...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:05Ovo je najbolji trener za prekide u Evropi ne znam kako ne znas taj podatak.
Najbolje pripreme odradio i najskuplji tim ima.I naravno,prosetat ce se ligom ko sto su se kleli da ce cim steknu uslove jer Sarajevo ne zna.
Sudjenje ocekivano omjer 90-10 kao i obicno,jedina greska sto po uzoru na naseg najboljeg sudiju sa derbija nije svirao kraj odma po isteku 90.minute jer je rezultat bio vise nego ubjedljiv.Dokaz da kad si bolji sudija ti ne moze nista i velika tuga za 10k navijaca,nevidjene scene koje ce Evropa prepricavati.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Crnogoraaaaaac lijepi snovi ako mogneš zaspati...
J**+ Željkan ne vadi
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Može li Željo i od nas izgubiti, nanizati treći poraz? Ako ih dobijemo, vrlo blizu smo evrope. Otišli bi na +7, Željo bi mijenjao trenera pa ponovo uigravao ekipu.. Samo da ne ponove grešku iz prošle utakmice u Mostaru, ne izgore u bespotrebnoj nervozi. Na Ibri je da pripremi igrače na psihološkom i taktičkom planu.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ima li neka drzava gdje se najbogatiji klub bori za opstanak ?
Masala, znaci otprilike ko nalic u zeljkanuGalileoGalilei je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:20Dobra lovica, skoro kao Menalo.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Zeljo tempira formu za gradaki derbi, da izvuku bod. Ipak je to san svih navijaca zelje. Ovo je sve da se zavara Sarajevo.
Ne smijemo se braco po bordo boji opustiti.
Ne smijemo se braco po bordo boji opustiti.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Evo joao tempira formu za vikend izgleda
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne vrijeđaj, kao Berisha.Lujkaa je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:22Masala, znaci otprilike ko nalic u zeljkanu![]()
Trenutno korisnika/ca: fks74, mnon46, umrobihzbogtebe1946, Vanja8 i 30 gostiju.