i onako su sve bile namjestene, tad to je bilo kino za gledanje
Premijer liga BiH - aktuelno
-
zamirLaganini
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovako su i za Nijaza do juce pricali pa im je sad idol. Pricali su i za Mirvica isto pa im sad njegov brat vodi klub,nema to grama obraza i ponosa.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:57Ljudi sve sto su ikada rekli u historiji slagali su na kraju tako da ne bi me cudilo da i preko ovoga predju a ko im bira trenera jos manje bi me iznenadilo
Hladno u 2026 drze otvorene treninge uz cestu stane dobacuje ko sta hoce,igracima skidaju dresove,ulaze u hotel da šamaraju.Jedna velika mahala koju samo Sablja,Adzem,Osim i slicni mogu voditi.
Zeljo odmah treba zavrsiti saradnju sa Slavisom...
Posto oni zaradjuju na raskidima treba to sto prije uraditi da se jos vise zaradi...
Posto oni zaradjuju na raskidima treba to sto prije uraditi da se jos vise zaradi...
- feniksptica
- Kontakt:
Ako vam pomognu ostat, a ako samo od fudbala bude zavisilo i hoce i takvi vrijede
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Naravno, oni su magovi da zarade na raskidima, ja bi odma podijelio i Radovcu,Krpi otkaze jer su do juce godinu dana sjedili na tribinama kao i Zec i uzimali pare,bolje onda raskid da zaradis nego da sjedi na tribini i uzima.pare.
StarosedeociImas sad priliku protiv pijacara, i oni su goli qrac.
Nadamo se nekoj frljoci, i onda Sloga kuci .
Ove 2 tekme odredjuju oce li fakat biti opstanak i borba
Slaviša vidio od Cvitanovića da beka nekad možeš gurnut na krilo, samo što je Kuprešak za Alića Marcelo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- feniksptica
- Kontakt:
Taman sve oduzili kako pricaju i sad belaj..opet se valja snalazit za raskid...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PeppermintSA
- Kontakt:
Meni vala žao Slaviše. Nije lako stajati dole u ćumezu dok ti s drvenarije J*** rod i porod, a onda te Zulini indijanci po Bosmalu ganjaju sa kosama i grabljama.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
E cuj kazu hices da budes manguo, dovedes Jakirovica i otjeras Radovca,Krpica,Trupea itd hahhaha znaju li ublehe gdje je Jakirovic,valjda kontaju da mogu dovesti na koga prstom polazu i Bjelicu spominju haha
- PeppermintSA
- Kontakt:
Eno na lobotomiji piše frajer da treba dovesti Mešu i njegovog pomoćnika Stephane Gillamosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:04E cuj kazu hices da budes manguo, dovedes Jakirovica i otjeras Radovca,Krpica,Trupea itd hahhaha znaju li ublehe gdje je Jakirovic,valjda kontaju da mogu dovesti na koga prstom polazu i Bjelicu spominju haha
Mirvić povjerio Brkoviću da mu sastavlja ekipu, nema on dovoljno goveda koliko ovaj dokazani lovac u mutnom moze da opeljuši. Šta mislite koliko se trener ugradio u otkaz?!
Amaw osim novi trener Cloge!
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo su sve stvati ha koje su se nama smijali.
Yebo majkuq nije proslo mjesec dana od investitora do tog da im se pocelo vracat sve

Yebo majkuq nije proslo mjesec dana od investitora do tog da im se pocelo vracat sve
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jakirovic u Engleskoj, Bjelicina plata koliko im cijeli tim kosta a oni ozbiljno diskutuju o tim.imenima hahahah Hala MadridPeppermintSA je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:06Eno na lobotomiji piše frajer da treba dovesti Mešu i njegovog pomoćnika Stephane Gillamosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:04E cuj kazu hices da budes manguo, dovedes Jakirovica i otjeras Radovca,Krpica,Trupea itd hahhaha znaju li ublehe gdje je Jakirovic,valjda kontaju da mogu dovesti na koga prstom polazu i Bjelicu spominju haha![]()
- SilaMoc1946
- Kontakt:
A kakve su najave Stojanovića bile samo kad se sjetim…
Sarajevo ljubavi moja 1946
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma sta se nama imaju smijati, nama cim je investitor dosao odma su krenuli rezultati, mada mi nismo nali klub i nikad se nismo borili za opstanke niti nam je izlazak u evropu bila naucna fantastika, naravno 15 godina nicega za nas je naucna fantastika.feniksptica je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:10Ovo su sve stvati ha koje su se nama smijali.
![]()
Eno traze hodzu, kazu da su se ogrijesili o sve trenere...feniksptica je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:10Ovo su sve stvati ha koje su se nama smijali.
![]()
Suze me oblise...