Premijer liga BiH - aktuelno

Vorovus
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vorovus » 16 feb 2026, 22:20

Zigazaga je napisao/la:
16 feb 2026, 21:09
Hvala svima na čestitkama. Ujedno da se zahvalim svim forumašima Manijacima,a i jednom Hordašu na preporuci oko parkinga. Zakasnio sam na utakmicu,nisam ni vidio prvi gol. Imao sam defekt na autu kod Dobrinje. Ali ok sve. Zato se nisam ni stigao javiti nekim forumašima koji su mi ponudili domaćinstvo. Ko god bude dolazio u PD,moj je gost.
Vamos Rudar.
I od mene cestitke komsijama iz Dorasa.
Znas li mozda zasto se kod vas ne radi hibridni teren? U Bijeljini se zna da je zbog relacije uprava (SNSD) i gradonacelnik (SDS). Sta je kod vas problem s obzirom da nemate takvu situaciju?

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 16 feb 2026, 22:24

Zigazaga je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
16 feb 2026, 20:21
Zigazaga je napisao/la:
16 feb 2026, 20:10
Kakva klasa,kakav igrač je Ritzmajer. Čovjek sakrio loptu na Grbavici večeras. Godinu dana nije igrao fudbal,odradio tri treninga sa ekipom i opet pleše po terenu. Uz Jojića,Ljajića,Savića klasa premijer lige. Čak je i dio gledalaca mu pljeskao kad je izlazio.
Da li je put prosao ok ? Cestitke na pobjedi.
I da, fakat su se culi aplauzi.

Hvala svima na čestitkama. Ujedno da se zahvalim svim forumašima Manijacima,a i jednom Hordašu na preporuci oko parkinga. Zakasnio sam na utakmicu,nisam ni vidio prvi gol. Imao sam defekt na autu kod Dobrinje. Ali ok sve. Zato se nisam ni stigao javiti nekim forumašima koji su mi ponudili domaćinstvo. Ko god bude dolazio u PD,moj je gost.
Vamos Rudar.
Ziv bio drug i cestitke na pobjedi :thumbup:

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 16 feb 2026, 22:26

Cuspajz je napisao/la:
16 feb 2026, 22:07
Zigazaga je napisao/la:
16 feb 2026, 21:59
Cuspajz je napisao/la:
16 feb 2026, 21:56

Ko dovodi ove igrace u rudar
Neka Španska menadžerska agencija koja ih i plaća. Rudar nema marke.
Sta je cilj toga ,prodaja ili da igraju za borac jer ih neko placa
Prodaja. Kakva god da je naša liga,ipak je najviši rang jedne države. Statistika prodaje.Evo,Paskval u Borcu,na ljeto će mnogi Španci ubosti bolje ugivore.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 16 feb 2026, 22:28

Vorovus je napisao/la:
16 feb 2026, 22:20
Zigazaga je napisao/la:
Vamos Rudar.
I od mene cestitke komsijama iz Dorasa.
Znas li mozda zasto se kod vas ne radi hibridni teren? U Bijeljini se zna da je zbog relacije uprava (SNSD) i gradonacelnik (SDS). Sta je kod vas problem s obzirom da nemate takvu situaciju?
Hvala drug. Pomoćni hibrid je skoro gotov. Obećanje je i da će se glavni raditi na ljeto,AKO ostanemo u ligi.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 feb 2026, 22:28

Zigazaga je napisao/la:
16 feb 2026, 22:26
Cuspajz je napisao/la:
16 feb 2026, 22:07
Zigazaga je napisao/la:
16 feb 2026, 21:59

Neka Španska menadžerska agencija koja ih i plaća. Rudar nema marke.
Sta je cilj toga ,prodaja ili da igraju za borac jer ih neko placa
Prodaja. Kakva god da je naša liga,ipak je najviši rang jedne države. Statistika prodaje.Evo,Paskval u Borcu,na ljeto će mnogi Španci ubosti bolje ugivore.
Ma to je sve i Pericina konekcija, covjek je igrao u Real Madridu i naravno da ima poznanstva.

Rudar je ponavljam svima ove godine draga ekipa i svi navijamo da Rudar ostane. Volim ekipe koje igraju fudbal i ne brane se.
Jos da Prijedor poganja teren na ljeto bilo bi top.

Lujkaa
Kontakt:

Post Postao/la Lujkaa » 16 feb 2026, 22:30

Oteto prokleto

slika

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 16 feb 2026, 22:33

mosarajvosa83 je napisao/la:
16 feb 2026, 21:58
aqarius je napisao/la:
16 feb 2026, 21:55
Problem sarajevskih a i nekih drugih klubova je čisto igrački kadar.Realno je da Željo ima više para od Rudara..međutim problem nastaje u kupovini...ja imam osjećaj da se prilikom kupovine ne gleda na stvarne potrebe po pozicijama na terenu nego tu ulijeću razni tipovi iz pitaj boga kakvih menadžerskih agencija i uzimaju dio kolača ,uvaljuju neke svoje tipove koji vode katastrofi.Ja ne znam otkud mogu iskopati onoliko polovnjaka iz Srbije,CG,Hrvatske,i pitaj boga odakle.Drugo kupuju neke bivše ohrdine tipa Cimirota,Bičakčića..jer eto bili reprezentativci ,a realno je sa su teško istrošeni,ispovređivani ...malo je Adema...a i igra Sarajeva uprkos pobjedama je za qurac...Rudar naganjso nekih paripa,kobili rep mogu iščupati..i vjerujte svskog će napatiti..žali bože lošeg prvog dijela sezone
Prvo Cimirot je daleko od ohrdine, mi uglavnom ohrdine i unovcimu za razliku od drugih, naravno neces spomenuti Mlinarica,Gulija,Jattu i mnoge druge jer ti to ne ide u korist.
Druže ,zaista nije cilj da vrijeđam ,ni Želju ni Sarajevo niti bilo koga ,pa ja srcem navijam za sve naše klubove,ali to su bili igrači prije 7-8 godina...sada su to istrošeni igrači za koje treneri vjeruju da mogu odgovoriti našoj ligi ,a realno ne mogu ni u našoj ligi biti neka prevaga...pa jesu li dobri mimo Adema..a i Adem ako ne bude imao kraj sebe minimum 5 dobrih igrača će se utopiti u sivilo..

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 feb 2026, 22:34

Privremeni trener Sloge Vinko Marinovic
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 16 feb 2026, 22:38

Čuj ko ih je kleo nije dangubio, kleli ih ljudi i djeca što im uzimaju humanitarni broj…
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 16 feb 2026, 22:40

Nejasno je zašto Željezničar nije išao na sigurniju, provjerenu opciju - Klafurića. Ima fudbalsko znanje, sigurno je dobar trener, a zna i ligu.

Doduše očito je i da ima neko ludilo u sebi, pa nigdje ne može ostati duži period, ali Željezničaru bi i godinu dana bilo ok da se stabiiliziraju i zaustave rasulo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 16 feb 2026, 22:44

DoSmrtiOdani87 je napisao/la:
16 feb 2026, 22:24
Zigazaga je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
16 feb 2026, 20:21

Da li je put prosao ok ? Cestitke na pobjedi.
I da, fakat su se culi aplauzi.

Vamos Rudar.
Ziv bio drug i cestitke na pobjedi :thumbup:
Hvala drug 👍

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 16 feb 2026, 22:44

Njegovo najjače oružje su prekidi. Sa razlogom je prozvan doktor za prekide. Osim što njegove ekipe razvaljuju sa prekidima kada je on tu, angažovan je kao vanjski saradnik u velikom broju klubova i reprezentacija gdje se upravo bavi analizom prekida, pravi akcije, igrice, kretnje i sve ostalo potrebno da se taj segment popravi. Kaže da ga je na taj sistem podstakla analiza dok je bio na stažiranju. Efektivno stanje igre je 58-62 minuta. Znači prosjek je 60. Stanje prekida je 28-32. Prosjek je 30 minuta. Znači jedna trećina utakmica su prekidi, aut, penal, korner, faul. Sad da se vratim na brojke, 21-4-2. To su brojke dok je on bio trener Zvezde. Analizirajući ligaške utakmice u periodu dok je bio trener Zvezde, otkrio sam gore spomenute brojke. Zvezda je postigla 76 pogodaka, a primila je 33. 21 pogodak su postigli upravo preko prekida. Tu ubrajamo samo kornere i slobodne udarce, direktne slobodne udarce i neke uigrane akcije. Uz prekide realizirali su 4 penala, te su postigli dva gola nakon akcije poslije izvedenog auta. Gledajući jedan podcast gdje je bio gost, preporučujem da pogledate, Wish&Gol - doktor za prekide, osvrnuo se na odigranu utakmicu Citya i Reala, gdje je City imao samo 16 kornera na utakmici. Na računajući prekide. Pozvao se na te situacije, gdje kaže, da samo 3 od tih 16 bude opasno, da ide u okvir, procentualno je ogromna šansa da će jedna od tri lopte završiti u mreži protivnika. Osim prekida, još jedno od jačih oružja mu je tranzicija. Gledajući nekoliko tekmi i analizirajući ove podatke, nestvarno je kako su mu lako igrači dolazili u šanse i realizirali kontre 3 na 5. U Zvezdi su toj sezoni, dobili 5 ili 6 utakmica golovima upravo nakon prekida. U Domžalama, za dvije sezone, on tvrdi da su osvojili između 25 i 30 bodova isključivo golovima na prekidima.

Cekajte samo dok uigraju prekide 🤣🤣🤣🤣🤣
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lujkaa
Kontakt:

Post Postao/la Lujkaa » 16 feb 2026, 22:44

Sad saninova goveda moraju navijati za Sarajevo protiv posusja :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 16 feb 2026, 22:48

NazorUso je napisao/la:
16 feb 2026, 22:44
Njegovo najjače oružje su prekidi. Sa razlogom je prozvan doktor za prekide. Osim što njegove ekipe razvaljuju sa prekidima kada je on tu, angažovan je kao vanjski saradnik u velikom broju klubova i reprezentacija gdje se upravo bavi analizom prekida, pravi akcije, igrice, kretnje i sve ostalo potrebno da se taj segment popravi. Kaže da ga je na taj sistem podstakla analiza dok je bio na stažiranju. Efektivno stanje igre je 58-62 minuta. Znači prosjek je 60. Stanje prekida je 28-32. Prosjek je 30 minuta. Znači jedna trećina utakmica su prekidi, aut, penal, korner, faul. Sad da se vratim na brojke, 21-4-2. To su brojke dok je on bio trener Zvezde. Analizirajući ligaške utakmice u periodu dok je bio trener Zvezde, otkrio sam gore spomenute brojke. Zvezda je postigla 76 pogodaka, a primila je 33. 21 pogodak su postigli upravo preko prekida. Tu ubrajamo samo kornere i slobodne udarce, direktne slobodne udarce i neke uigrane akcije. Uz prekide realizirali su 4 penala, te su postigli dva gola nakon akcije poslije izvedenog auta. Gledajući jedan podcast gdje je bio gost, preporučujem da pogledate, Wish&Gol - doktor za prekide, osvrnuo se na odigranu utakmicu Citya i Reala, gdje je City imao samo 16 kornera na utakmici. Na računajući prekide. Pozvao se na te situacije, gdje kaže, da samo 3 od tih 16 bude opasno, da ide u okvir, procentualno je ogromna šansa da će jedna od tri lopte završiti u mreži protivnika. Osim prekida, još jedno od jačih oružja mu je tranzicija. Gledajući nekoliko tekmi i analizirajući ove podatke, nestvarno je kako su mu lako igrači dolazili u šanse i realizirali kontre 3 na 5. U Zvezdi su toj sezoni, dobili 5 ili 6 utakmica golovima upravo nakon prekida. U Domžalama, za dvije sezone, on tvrdi da su osvojili između 25 i 30 bodova isključivo golovima na prekidima.

Cuj 21-4-2 sa CZ u srbiji pa i ja bi uspio to sa slucajem da te niko ne moze pobjediti osim Partizana a i sa njima je vjecito X . Ljudi su doveli prevaru ja fakat ne znam o cemu se ovdje prica.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 feb 2026, 22:49

NazorUso je napisao/la:
16 feb 2026, 22:44

Nicolas Jover kaze da mu je on idol.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 16 feb 2026, 22:52

Hajd da ovo neko napise, to i shvatam (ima raznih budala), ali da neko onanise na ovo... e to nmgu da shvatim.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 16 feb 2026, 22:55

NazorUso je napisao/la:
16 feb 2026, 22:52
Hajd da ovo neko napise, to i shvatam (ima raznih budala), ali da neko onanise na ovo... e to nmgu da shvatim.
Iskreno nema veće teladi od Željinih navijača

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 16 feb 2026, 23:00

Nije do trenera.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Lujkaa
Kontakt:

Post Postao/la Lujkaa » 16 feb 2026, 23:00

Koja je razlika izmedju seljescara i stare babe na svadbi?

Baba odigra dobro barem 2 kola.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 16 feb 2026, 23:03

Dok su cuke dolazile na treninge, zeljo je najbolje trcao u ligi.

slika
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zigazaga i 50 gostiju.