Kako onda svira penal za Real protiv Raya ?
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ti si bolestan.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:10Obzirom da nije faul, naravno.jasmin10 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:09Hoces da kažeš da je drugi gol Girone regularan ?Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:03
Fino, zna realizovati penal, nije smotan ko neki.
Kako samo začas konstruisaste situaciju da je sudac bio kontra vas, nevjerovatno![]()
Druga je stvar što bi vi željeli da jeste.
Ovaj iz Girone izbija loptu, Kounde podmeće nogu pod njegovu i vi bi faul?!
- Shategabri
- Kontakt:
Kakvog povlačenja?!
Pa nek nađe gdje sam kad je sposoban.
Ja se ne bavim tim dječjim glupostima.
Dođe li mi na kućni prag, tu će dobiti svoje.
Mislim da mu je bolje da me zaobiđe.
Koševo Zapad
-
signalidunapark
- Kontakt:
Iz svakog tvog posta smrdi mladalačka nezrelost i ku.rčenje bez smisla, pokrića i temelja...ali nadoći ćeš valjda.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:21Kad si već citirao, pa vidim, da odgovorim: šta ja to provociram?!
Jbt šuti se cijelu utakmicu, imaš penal, imaš sve, na kraju drvlje i kamenje na sudiju.
Imam pravo na mišljenje, kome se ne sviđa, nek zaobiđe.
Da mi psuje, to ne može.
Tu ću svakog napushiti qrca.
Sa gospodom gospodski, sa papcima kako i zaslužuju.
Covjek ga zove na šake a on ne smije.
Epidaurus je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:21Dugo je Evanderu trebalo muda da skupi pa da ovako prijeti ljudima nakon sto ga je Wanda svojevremeno nasamaroJayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:16Zbog čeg mi nije receno da je ova tema sada zabavnija od EPL teme, srami se jabroni
A jest se usrao tada.
- Shategabri
- Kontakt:
Kad nemaš argumenata, onda vrijeđanje.jasmin10 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:24Ma ti si bolestan.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:10Obzirom da nije faul, naravno.
Druga je stvar što bi vi željeli da jeste.
Ovaj iz Girone izbija loptu, Kounde podmeće nogu pod njegovu i vi bi faul?!
Vrijeđam li ja vas?
Tako samo potvrđujete da sam u pravu.
Koševo Zapad
ma nije prvi put da evander zapocne pa se sakrije u misiju rupu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
Ček, evander se us.ro wande?jasmin10 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:26Epidaurus je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:21Dugo je Evanderu trebalo muda da skupi pa da ovako prijeti ljudima nakon sto ga je Wanda svojevremeno nasamaroJayCatwright je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:16Zbog čeg mi nije receno da je ova tema sada zabavnija od EPL teme, srami se jabroni![]()
A jest se usrao tada.
Nije bruda imo muda zenu zadrzat, a kamoli da Evanderu na sake izadje. O cemu pricamo jbt? Doduse i Evander je bjezo od Wande po Dobrinji u vakat.
Ma kakvi, ovaj ima 40 kuka.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:25Iz svakog tvog posta smrdi mladalačka nezrelost i ku.rčenje bez smisla, pokrića i temelja...ali nadoći ćeš valjda.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:21Kad si već citirao, pa vidim, da odgovorim: šta ja to provociram?!
Jbt šuti se cijelu utakmicu, imaš penal, imaš sve, na kraju drvlje i kamenje na sudiju.
Da mi psuje, to ne može.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Prodajem podatke Shategabrija, 100 eura ime, 200 adresa
-
signalidunapark
- Kontakt:
Tuga brale.Mokes je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:27Ma kakvi, ovaj ima 40 kuka.signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:25Iz svakog tvog posta smrdi mladalačka nezrelost i ku.rčenje bez smisla, pokrića i temelja...ali nadoći ćeš valjda.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:21Kad si već citirao, pa vidim, da odgovorim: šta ja to provociram?!
Da mi psuje, to ne može.
- Shategabri
- Kontakt:
**** je kad se ne slažeš s nekim?signalidunapark je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:25Iz svakog tvog posta smrdi mladalačka nezrelost i ku.rčenje bez smisla, pokrića i temelja...ali nadoći ćeš valjda.Shategabri je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:21Kad si već citirao, pa vidim, da odgovorim: šta ja to provociram?!
Da mi psuje, to ne može.
Kao ovo, napišem da nije bio faul i onda ovakve uvrede?
Jel ja vrijeđam nekog?
Jel ljudi inače kad se ne slažu u realnom životu psuju djecu, kunu i slične gluposti?
Daj ba.
Koševo Zapad
ja da sam na evanderovom mjestu platio bi adminu za podatke, on kako hoce
- Shategabri
- Kontakt:
Lik trola 90 posto vremena i očekuje da ce ga svi zaobići. Na ovom forumu ima ljudi koji vole ovaj sport i svoj klub i normalno da ce popi zditi. Nisam gledao utakmicu tako da ne mogu dati komentar na suđenje i ko je bio bolji. Samo sam pogledao start nad Kundeom. Normalnom čovjeku je ono faul al eto svako ima svoje.
Joj gleaj lešinara što potpaljuju 
Ma bježao od njega. Wanda tvrdio da je došao na dogovoreno mjesto i ovaj pobjegao.
Mada Shategabri djeluje kao levat neki. Tipujem na evandera kad ga nadje preko IP adrese.
- Shategabri
- Kontakt:
Jer je tako rekao neki forumaš koji me i ne poznaje, pa je istina.
Jesi inače tako naivan ili samo na forumu?
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.