A vi kako te?
Kad neartikulisani endem iz Misoće progovori znaj da je kraj!
A vi kako te?
Sve to pod uslovom da oni uopste docekaju kraj sezone. Velika sranja im se desavaju u”klubu”goGlobal je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:27U aprilu ih treba oduciti od fudbala definitivno.
Ali isto tako treba dozvoliti kompletan jug njihovim navijačima da vide uživo tu blamažu i po mogučnosti im dat ulaznice po pristupačnoj cijeni od 30-35KM po osobi jer će Bog zna kad opet imat priliku da gledaju Ademagu i co. na terenu protiv svoje ekipe..
Ne mogu se složiti po pitanju Cimirota, već 4-5 mečeva zaredom jako, jako dobar. Bilo je promašaja u povratnicima redovno, ali Gojko igra ko sat za sad, ne ureklo se.aqarius je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:33Druže ,zaista nije cilj da vrijeđam ,ni Želju ni Sarajevo niti bilo koga ,pa ja srcem navijam za sve naše klubove,ali to su bili igrači prije 7-8 godina...sada su to istrošeni igrači za koje treneri vjeruju da mogu odgovoriti našoj ligi ,a realno ne mogu ni u našoj ligi biti neka prevaga...pa jesu li dobri mimo Adema..a i Adem ako ne bude imao kraj sebe minimum 5 dobrih igrača će se utopiti u sivilo..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:58Prvo Cimirot je daleko od ohrdine, mi uglavnom ohrdine i unovcimu za razliku od drugih, naravno neces spomenuti Mlinarica,Gulija,Jattu i mnoge druge jer ti to ne ide u korist.aqarius je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:55Problem sarajevskih a i nekih drugih klubova je čisto igrački kadar.Realno je da Željo ima više para od Rudara..međutim problem nastaje u kupovini...ja imam osjećaj da se prilikom kupovine ne gleda na stvarne potrebe po pozicijama na terenu nego tu ulijeću razni tipovi iz pitaj boga kakvih menadžerskih agencija i uzimaju dio kolača ,uvaljuju neke svoje tipove koji vode katastrofi.Ja ne znam otkud mogu iskopati onoliko polovnjaka iz Srbije,CG,Hrvatske,i pitaj boga odakle.Drugo kupuju neke bivše ohrdine tipa Cimirota,Bičakčića..jer eto bili reprezentativci ,a realno je sa su teško istrošeni,ispovređivani ...malo je Adema...a i igra Sarajeva uprkos pobjedama je za qurac...Rudar naganjso nekih paripa,kobili rep mogu iščupati..i vjerujte svskog će napatiti..žali bože lošeg prvog dijela sezone
Nadam se da će dočekati da im onu višnjici postavimo na šlag. Čudno rezonivanje imaju i oorede se stalno s nama a galaksiju smo ispred njih, kakvi god mi bili.Lujkaa je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:36
Sve to pod uslovom da oni uopste docekaju kraj sezone. Velika sranja im se desavaju u”klubu”goGlobal je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:27U aprilu ih treba oduciti od fudbala definitivno.
Ali isto tako treba dozvoliti kompletan jug njihovim navijačima da vide uživo tu blamažu i po mogučnosti im dat ulaznice po pristupačnoj cijeni od 30-35KM po osobi jer će Bog zna kad opet imat priliku da gledaju Ademagu i co. na terenu protiv svoje ekipe..
Ismijavali lafo nesto nas, nikad mi nije bilo jasno po kojoj osnovi, jedino kod njih investitor dosao jos gori nego prije, mi smo odma poceli da napredujemo od prvog dana,prve sezone kad je dosao Tan mada i tad smo uvijek u vrhu bili od kad se igra ova liga.goGlobal je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:41Nadam se da će dočekati da im onu višnjici postavimo na šlag. Čudno rezonivanje imaju i oorede se stalno s nama a galaksiju smo ispred njih, kakvi god mi bili.Lujkaa je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:36
Sve to pod uslovom da oni uopste docekaju kraj sezone. Velika sranja im se desavaju u”klubu”goGlobal je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:27
U aprilu ih treba oduciti od fudbala definitivno.
Eki 3500KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:249 utakmica bez pobjede u ligi i na stadion dodje solidnih 3500 navijaca. S druge strane, Menalo, Ljajic, derbi, niz pobjeda i na Kosevu jedva 2500.
Nismo isti![]()
Elezi,Banic,Gojkovic,Mlinaric,Guli,Jata,Kupresak, itd sigurno nisu nikakvi polovnjaci al hajd.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:36Ne mogu se složiti po pitanju Cimirota, već 4-5 mečeva zaredom jako, jako dobar. Bilo je promašaja u povratnicima redovno, ali Gojko igra ko sat za sad, ne ureklo se.aqarius je napisao/la: ↑16 feb 2026, 22:33Druže ,zaista nije cilj da vrijeđam ,ni Želju ni Sarajevo niti bilo koga ,pa ja srcem navijam za sve naše klubove,ali to su bili igrači prije 7-8 godina...sada su to istrošeni igrači za koje treneri vjeruju da mogu odgovoriti našoj ligi ,a realno ne mogu ni u našoj ligi biti neka prevaga...pa jesu li dobri mimo Adema..a i Adem ako ne bude imao kraj sebe minimum 5 dobrih igrača će se utopiti u sivilo..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 21:58
Prvo Cimirot je daleko od ohrdine, mi uglavnom ohrdine i unovcimu za razliku od drugih, naravno neces spomenuti Mlinarica,Gulija,Jattu i mnoge druge jer ti to ne ide u korist.
Ma taman da ih je bilo 18 hiljada, da su ljudi padali sa tribina od popunjenosti istih, kao da je bitno. Sasvim nebitna stvar. Hvataju se posjete isto kao da se fudbal igra ko će imati bolju posjetu. Eto im titula za najbolju pposjetu odmah. Meni je recimo važnije da u transferima dobro drmamo, ulaznim i izlaznim. Jeste da trofeja fali, u zadnjih par godina osvojili samo kup, ali opet bolje i ovo što imamo, nego imati najbolju posjetu i pričati oko najbolje posjete kao da je ne znam šta.Jet2Holiday je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:45Eki 3500KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:249 utakmica bez pobjede u ligi i na stadion dodje solidnih 3500 navijaca. S druge strane, Menalo, Ljajic, derbi, niz pobjeda i na Kosevu jedva 2500.
Nismo isti![]()
Lazu vas, vi lazete nas![]()
Definitivno, nismo isti![]()
Mentalitet.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:249 utakmica bez pobjede u ligi i na stadion dodje solidnih 3500 navijaca. S druge strane, Menalo, Ljajic, derbi, niz pobjeda i na Kosevu jedva 2500.
Nismo isti![]()
Ma nije posjeta toliko nebitna, lijepo je to imati na što višem nivou. Stvar je u tome što su posjete masovno uvećane. Kakvih bolan 3500 večeras? Svaku utakmicu na Grbavici se uveća za minimum 1000 ljudi. PBB 500 ljudi na utakmici upiše se 2000. Zbog toga dok se ne uvedu brojači i na svakoj utakmici tačno u 1 kartu ne budemo znali koliko je ljudi na utakmici, brojke posjete ne treba uzimati u obzir. U zadnje vrijeme se pokazuje da kad faktore koji utiču na posjetu (dobri rezultati, atmosfera u/oko kluba, lijepo vrijeme) svedeš na isto, dva sarajevska kluba su (približno) jednaka. Oni svoje bajke neka pričaju nekom ko ih ne zna i ne prati našu ligu.Morpheus je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:49Ma taman da ih je bilo 18 hiljada, da su ljudi padali sa tribina od popunjenosti istih, kao da je bitno. Sasvim nebitna stvar. Hvataju se posjete isto kao da se fudbal igra ko će imati bolju posjetu. Eto im titula za najbolju pposjetu odmah. Meni je recimo važnije da u transferima dobro drmamo, ulaznim i izlaznim. Jeste da trofeja fali, u zadnjih par godina osvojili samo kup, ali opet bolje i ovo što imamo, nego imati najbolju posjetu i pričati oko najbolje posjete kao da je ne znam šta.Jet2Holiday je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:45Eki 3500KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:249 utakmica bez pobjede u ligi i na stadion dodje solidnih 3500 navijaca. S druge strane, Menalo, Ljajic, derbi, niz pobjeda i na Kosevu jedva 2500.
Nismo isti![]()
Lazu vas, vi lazete nas![]()
Definitivno, nismo isti![]()
Ma sta vas boli k***c, imate posjetu... To sto vas ghuze svinredom, to cemo drugi putKONTRASVIH je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:48Nije nista cudno sto je razlika u broju navijaca i u ovakvom nizu u kojem se klub nalazi. Pa svi znamo da imaju skromnu bazu navijaca u gradu. odnosno po procentima nekih 30% koji pripadaju njima i 70% nama, tako da ovo i nije toliko lose.
Vi ste za njih najblaže napisano Mančester i to onaj crveni..MostarskiSin je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:53I mi smo polumrtvi, ne bih se cudio da se na nama izvade, tako to obicno bude.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Mocvara1991 i 10 gostiju.