Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo kada bi bili aktivni na tekmama koliko su po forumu, mozda ih vlasnik kluba ne bi prozivao da dodju na stadion jer je trosak organizacije tekme skuplji od prihoda ulaznica.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ti ako nam uslikas ulaznicu da si bio, slobodno reci 10 milja mi cemo ti vjerovati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:59Solidna procjena na Grbavici. Oni mogu lagati sebe do prekosutra i tjesiti se tim laganjem, nije da nisu navikli. Tu istu pricu najvise komentarisu ovi koji ne znaju kapacitet ni naseg gradskog stadiona, a ne Grbavice.
Stadiona vidio nije lik a glavni da prebroji
Kakav ti bolan.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 feb 2026, 00:04Samo kada bi bili aktivni na tekmama koliko su po forumu, mozda ih vlasnik kluba ne bi prozivao da dodju na stadion jer je trosak organizacije tekme skuplji od prihoda ulaznica.
Evo ispuštam te upravo kanalizaciju bez napinjanja, kliziš i protičeš.
Lično ja imam više godina gostovanja unutar BiH i po evropi nego ti opčenito godina. Vjeruj mi na napisano.
Citiram te i spuštam se na tvoj nivo jer si ljevpro vipra a inaće si totalno nebitno seljaće.
Lamse u soćuMi.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Jesi i ti našao koga ćeš za ulaznicu i stadion hvatati... Pa ne živi frajer uopšte u Sarajevu, a s Grbavicom ima veze kao ja sa Camp Nou-om. Nemojte ga za to uopšte prozivati, pustite ga nek broji posjetu i navija za navijače. Fetiš mu neki, šta li već...bvsic je napisao/la: ↑17 feb 2026, 00:04Ti ako nam uslikas ulaznicu da si bio, slobodno reci 10 milja mi cemo ti vjerovati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:59Solidna procjena na Grbavici. Oni mogu lagati sebe do prekosutra i tjesiti se tim laganjem, nije da nisu navikli. Tu istu pricu najvise komentarisu ovi koji ne znaju kapacitet ni naseg gradskog stadiona, a ne Grbavice.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
De ba nemojte ga citirati, udaris mu blok kao ja i rahat si.goGlobal je napisao/la: ↑17 feb 2026, 00:07Kakav ti bolan.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 feb 2026, 00:04Samo kada bi bili aktivni na tekmama koliko su po forumu, mozda ih vlasnik kluba ne bi prozivao da dodju na stadion jer je trosak organizacije tekme skuplji od prihoda ulaznica.
Evo ispuštam te upravo kanalizaciju bez napinjanja, kliziš i protičeš.
Lično ja imam više godina gostovanja unutar BiH i po evropi nego ti opčenito godina. Vjeruj mi na napisano.
Citiram te i spuštam se na tvoj nivo jer si ljevpro vipra a inaće si totalno nebitno seljaće.
Lamse u soćuMi.
Evo vam titula za najbolju posjetu, a nastavite gubiti do kraja sezone? Može li?KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:59Solidna procjena na Grbavici. Oni mogu lagati sebe do prekosutra i tjesiti se tim laganjem, nije da nisu navikli. Tu istu pricu najvise komentarisu ovi koji ne znaju kapacitet ni naseg gradskog stadiona, a ne Grbavice.
Hajde što su u potpunosti pođonili pjesmu škripara upućenu Hordama (Samo sklopi okice...), ali što su pođonili pjesmu Hordi upućenu škriparima...
Ma sama činjenica da dolazi na ovu temu nakon 0:3 od Rudara da nešto ismijava narod kojem je ovo s pravom zanimljivo dovoljno govori o njemu. Pitanje je da li je uopšte navijač komšijskog kluba jer je svako normalan od njih u nekoj rupi trenutno i čeka kakvu pobjedu da se izađe iz nje.bvsic je napisao/la: ↑17 feb 2026, 00:04Ti ako nam uslikas ulaznicu da si bio, slobodno reci 10 milja mi cemo ti vjerovati.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 feb 2026, 23:59Solidna procjena na Grbavici. Oni mogu lagati sebe do prekosutra i tjesiti se tim laganjem, nije da nisu navikli. Tu istu pricu najvise komentarisu ovi koji ne znaju kapacitet ni naseg gradskog stadiona, a ne Grbavice.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koja nemoc. Izofiraju se da ih je 90% sa ovog foruma iz sela TK, a onda u toj nemoci prozivaju druge da nisu iz Sarajeva. Totalna konfuzija i halucinacije 
Ko će imati bolju posjetu u Prvoj ligi FBiH, Bilino polje ili Grbavica?
Kazu nakon poraza u Mostaru da ce se boriti za opstanak… a nisu svjesni da su od veceras u grcevitoj borbi za opstanak.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja bih da pohvalim mid fade kod Samira Radovca.
Dobro je duska rekao najneuspjesniji drzavni projekat, moguce od danas i titula najneuspjesnijeg privatnog projekta
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nije ti ovo fejsbuk nesretnicemosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 00:10De ba nemojte ga citirati, udaris mu blok kao ja i rahat si.
ne moze niko sa zeljom! kosevo da je bilo na mjestu grbavice bi postali novi pod bijelim brijegom za slaviju! cinjenice! zeljo jedini klub koji je odbranio svoj stadion! zato i jeste uvjek puno ko sipak!
Nece srbiša docekati da im obuce majice otadzbina 
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Nemojte puno likovati ovdje ce biti jos timova sto ce dobiti po nosu od Rudara. Zeljkan nije imao srece sto je naletio prvi na “min.sko” polje.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Combattente87, jurisicduska, Vanja8, Zagor, Zigazaga i 40 gostiju.