FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2011, 17:41

Italijanski klub spreman je da se odrekne trojice svojih igrača kako bi prikupio novac za senzacionalni transfer Sexa Fabregasa.

Kako javljaju italijanski mediji, neroazzurri su spremni da se odreknu usluga trojice svojih prvotimaca da bi u svoje redove dovele Seksa Fabregasa.

Naime, Wesley Sneijder koji je na meti Manchester Uniteda, mogao bi da dobije zeleno svetlo za taj transfer vredan 25 milina funti, pominje se takođe odlazak Kamerunca Samuela Eto'a, kao i brazilskog golmana Julia Cesara.

Sa novcem od prodaje pomenutih igrača, Inter bi lansirao senzacionalnu ponudu na adresu Arsenala!

Italijani smatraju da će uspeti da privole Španca u svoje redove, naročito zbog činjenice da je Barcelona gotovo sigurno odustala od vraćanja svog nekadašnjeg pulena u Španiju.

Puma, pripremi se za bataljivanje Calcia. :lol:

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 29 apr 2011, 17:46

MaGiCa je napisao/la:Italijanski klub spreman je da se odrekne trojice svojih igrača kako bi prikupio novac za senzacionalni transfer Sexa Fabregasa.

Kako javljaju italijanski mediji, neroazzurri su spremni da se odreknu usluga trojice svojih prvotimaca da bi u svoje redove dovele Seksa Fabregasa.

Naime, Wesley Sneijder koji je na meti Manchester Uniteda, mogao bi da dobije zeleno svetlo za taj transfer vredan 25 milina funti, pominje se takođe odlazak Kamerunca Samuela Eto'a, kao i brazilskog golmana Julia Cesara.

Sa novcem od prodaje pomenutih igrača, Inter bi lansirao senzacionalnu ponudu na adresu Arsenala!

Italijani smatraju da će uspeti da privole Španca u svoje redove, naročito zbog činjenice da je Barcelona gotovo sigurno odustala od vraćanja svog nekadašnjeg pulena u Španiju.

pa ti covjece stvarno nisi normalan,pa jesi ti svjestan koje gluposti pises i koliko ispadas pglu sa ovim budalastinama,ej covjece da se se inter odrekne jednog sneidera i etoa za fabregasa jesil ti zdrav covjece,pa dsam sneiderje bolji i vise vredi od cesca a kamo li etoo,uostalom sta je to fabregas uradio u svojoj karieri i sta bi to on interu dobrog donjeo,suti i poklopi se :roll: :roll: :roll: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2011, 17:57

amell je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Italijanski klub spreman je da se odrekne trojice svojih igrača kako bi prikupio novac za senzacionalni transfer Sexa Fabregasa.

pa ti covjece stvarno nisi normalan,pa jesi ti svjestan koje gluposti pises i koliko ispadas pglu sa ovim budalastinama,ej covjece da se se inter odrekne jednog sneidera i etoa za fabregasa jesil ti zdrav covjece,pa dsam sneiderje bolji i vise vredi od cesca a kamo li etoo,uostalom sta je to fabregas uradio u svojoj karieri i sta bi to on interu dobrog donjeo,suti i poklopi se :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

Mentalacu, sto se ne samobanujes? Jel vidis kad je nesto pod italic ili ne? Znaci da sam preneo tudje reci, a ne svoje. Jbo bolida... :lol:

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 29 apr 2011, 18:03

MaGiCa je napisao/la:
amell je napisao/la:

Mentalacu, sto se ne samobanujes? Jel vidis kad je nesto pod italic ili ne? Znaci da sam preneo tudje reci, a ne svoje. Jbo bolida... :lol:

pa to je jos gore za tebe umnjaku,citas gluposti i prenosis ih drugima 8-) :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 apr 2011, 19:12

@Amell

ma daj ti nama koji google translate text,to ti najbolje ide :lol:

@MaGiCa

nema sanse da ce otic Sneijder i Eto'o...Prvi na listi za odlazak je Maicon,nakon njega Milito,pa Julio...A Fabregas nece u Inter,u to sam ubijedjen 100%...A vala ja bih prije Modrica nego njega kad bi mogo birat :oops:

Pozvani za utakmicu sa Cesenom :

Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Ovako bih ja to volio sutra :

Castelazzi;Maicon,Ranocchia,Lucio,Nagatomo;Zanetti,Cambiasso,Mariga;Coutinho;Eto'o,Pazzini
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2011, 22:16

Za Dzenana:

BIVŠI diskreditirani direktor Juventusa Luciano Moggi, koji odrađuje suspenziju zbog namještanja rezultata, i dalje je zahvalan sugovornik talijanskim novinarima.

U petak se tako za Libero TV dotaknuo još uvijek aktualnog talijanskog i europskog prvaka Intera koji prolazi kroz teško razdoblje. Iz Lige prvaka je već ispao, a izvjesno je da neće obraniti ni naslov u Seriji A. No, Moggi ima recept za buđenje "Nerazzurra".

"Inter mora promijeniti momčad. Otkad je otišao Jose Mourinho, stvari su se počele loše razvijati, posebno zato što je Massimo Moratti ponovno preuzeo glavnu ulogu. Inter mora pronaći trenera koji može raditi u takvoj situaciji, a Leonardo to nije. Ako nastavi raditi kao ove sezone, Inter će uvijek biti iza Milana", poručio je Moggi kojem je predsjednik crno-plavih Moratti očito i dalje trn u oku.

Najgora nocna mora, jel' da?

:lol: :lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 apr 2011, 23:01

Amell je teška senzacija, alter ego Ekrema Jevrića :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 29 apr 2011, 23:20

Bianconeri1988 je napisao/la:Amell je teška senzacija, alter ego Ekrema Jevrića :lol: :lol: :lol:
Jel nešto nije uredu s momkom ili šta, nisam u toku? Bez zezancije.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2011, 23:22

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Amell je teška senzacija, alter ego Ekrema Jevrića :lol: :lol: :lol:
Jel nešto nije uredu s momkom ili šta, nisam u toku? Bez zezancije.
Ma jok, Ekrem je u redu. Ziv je i zdrav. 8-)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 apr 2011, 23:44

kakva hrpa gluposti :lol:

cuj da prodaju Sneijdera, Eta i Cesara da bi kupili Fabregasa, pa moze ali citav Arsenal za ovu trojicu jedino

kakve sprdacine od vijesti sam se danas nacito, ko da je 1. april :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2011, 23:48

Puma je napisao/la:

kakva hrpa gluposti :lol:

cuj da prodaju Sneijdera, Eta i Cesara da bi kupili Fabregasa, pa moze ali citav Arsenal za ovu trojicu jedino

kakve sprdacine od vijesti sam se danas nacito, ko da je 1. april :lol:
Jbga, autor teksta je verovatno podrazumevao da ce Viviano i Tevez doci u Inter, jer je toga bilo u prethodnim clancima. Niko nije glup da da 3 igraca, a dobije jednog, pa makar taj 1 bio i "Seks" Fabregas.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 apr 2011, 23:57

pa da, gdje je logika da prodas 2 WC igraca da bi kupio jednog :roll:

pa Cesar ako se proda, moze se dovesti Viviano i jos 2 kvalitetna igraca, ja bih nekako i prezalio odlazak Cesara jer znam da je Viviano nasljednik 100 posto, samo je pitanje kada ? :D
Call the coroner!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2011, 00:06

Puma je napisao/la:pa da, gdje je logika da prodas 2 WC igraca da bi kupio jednog :roll:

pa Cesar ako se proda, moze se dovesti Viviano i jos 2 kvalitetna igraca, ja bih nekako i prezalio odlazak Cesara jer znam da je Viviano nasljednik 100 posto, samo je pitanje kada ? :D
Jel bi ti menjao Cesara, Sneijdera i Eto'a za Viviana, Seksa i Carlitosa?

To mi deluje kao upgrade - mladji i raznovrsniji igraci. Mada, ko zna kako bi se slinavac uklopio u talijanski fudbal. On je poznat po tome da vazda cvili kad mu naidje.

P.S. kolumna nastavljena. Ne znam da li si procitao. ;)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 apr 2011, 00:18

ne bih, iskreno ;)

prije bih uzeo Viviana, Sahina, Montoliva, Sancheza i da mi ostane love, tako bih bar ja uradio, ali ja se ne pitam :D

ionako mi se nikad nisu svidjali ni Fabregas ni Tevez, ali opet kazem ne pitam se ja

p.s. kolumna ti je vrhunska, naravno ;)
Call the coroner!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 30 apr 2011, 00:27

MaGiCa je napisao/la:Za Dzenana:

BIVŠI diskreditirani direktor Juventusa Luciano Moggi, koji odrađuje suspenziju zbog namještanja rezultata, i dalje je zahvalan sugovornik talijanskim novinarima.

U petak se tako za Libero TV dotaknuo još uvijek aktualnog talijanskog i europskog prvaka Intera koji prolazi kroz teško razdoblje. Iz Lige prvaka je već ispao, a izvjesno je da neće obraniti ni naslov u Seriji A. No, Moggi ima recept za buđenje "Nerazzurra".

"Inter mora promijeniti momčad. Otkad je otišao Jose Mourinho, stvari su se počele loše razvijati, posebno zato što je Massimo Moratti ponovno preuzeo glavnu ulogu. Inter mora pronaći trenera koji može raditi u takvoj situaciji, a Leonardo to nije. Ako nastavi raditi kao ove sezone, Inter će uvijek biti iza Milana", poručio je Moggi kojem je predsjednik crno-plavih Moratti očito i dalje trn u oku.

Najgora nocna mora, jel' da?

:lol: :lol: :lol:

ee ovo za morattia apsolutno stoji,ako nam ponovo on bude vodio transfer politiku cekaju nas crni dani :roll:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 30 apr 2011, 00:28

@MaGiCa

Leo non si tocca ! 8-)

Meni je Modric prva zelja za ljetni prijelazni rok.Mislim da bi se odlicno uklopio sa Sneijderom...Sancheza vec racunam ko igraca Intera :mrgreen:

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 30 apr 2011, 00:54

Svaki put uđem na forum , odmah gledam ima li .. kad ono ima par novih poruka ! Kontam neke novosti , dobre ili loše kad tamo MaGica idalje ne popušta.Kratko rečeno , piše frajer gluposti.Da bar navija za Inter.Ne navija , a vodi raspravu s kim stigne na našem topiku.Možda frajer Inter voli u srcu.Ovaj Amell nije loš momak , trudi se , ali problem i jeste u tome što se previše trudi.Kači neke seminarske radove ovdje i onda svi po njemu , pa čo'ek budala na kraju ispade.Interista di cuore dugo se pojavljivao nije i bilo je fino , bar meni.Opuštencija neka , svako svačije mišljenje poštuje i rasprave su normalne.Ovaj Interista je neki opaki kritičar i vrlo kur*evit momak.Svi se ono ustručavaju izjasniti se pred njim ... možda se ne podudara sa njegovim mišljenjem i onda je zijan.A svi ostali u toj situaciji su naravno uz di cuorea.Ludo 'a' taj i taj pa lekcija i sve tako , pa koliko ih ima spremnih za lekciju.Kontam da stavi nik El - Gaddafi ! Ovaj komentar je nebitan,beznačajan,glup jer ga je napisao neki fanfara.Čuj mu samo nika,sigurno je debil kao i ovaj Amell koji ima Ekrema na avataru.I meni samom je glup komentar , nema veze sa Interom kao fudbalskom institucijom.Ali eto ima sa topikom 'Internazionale' na ovoj gore adresi ! Ja idem odavdje , a vi slušajte tatu di cuorea.Možda nekad i dođem kada budem dovoljno bistar za ove stvari.Selam , pozdrav ...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 30 apr 2011, 01:21

Interista di cuore je napisao/la:@MaGiCa

Leo non si tocca ! 8-)

Meni je Modric prva zelja za ljetni prijelazni rok.Mislim da bi se odlicno uklopio sa Sneijderom...Sancheza vec racunam ko igraca Intera :mrgreen:

Neznam kako bi se Lukica uklopio u talijanski nogomet, ja njega vec sad vidim kao pojacanje Mutd-a, malo mi je previse dat za njega 30 milja.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2011, 01:31

@Dzenan

Tvoja zaljubljenost u Leonarda prelazi granice pristojnosti. :roll:

@Fanfara

Covece, kako je tebi dobro. :lol:
Dobra tura naisla. Jbga, duni vjetre malo preko jetre...

@Tritolone

Mnogo je 30 milja iskrcati za onog hobita, a i pitanje je da li bi on hteo u Italiju. Realniji su i Sesc i Sahin, a najrealniji je Montolivo. ;)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 30 apr 2011, 08:14

@Fanfara

opusti se i uzivaj ;)

P.S. mozes li mi ti promjenit nik u El - Gaddafi ? :lol:

@MaGiCa

ma simpatican mi je lik sto jest jest...al stvarno mislim da moze bit dobar trener i drago mi je sto ce mu se najvjerovatnije dat sansa da radi sa ekipom od pocetka...

@Tritolone

ne znam,uvijek ima to dal bi se uklopi,al meni je Lukica predobar igrac...kad je mogo u Engleskoj sa onim mesarima vjerujem da bi mogo i u Serie A da se snadje.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.