FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
kogmagie46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko zadovolji seli u Banja Luku takav je dogovor.belosevic23 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:12ma treba ispratit ovaj Rudar, vjerovatno su ovi svi igrači tu do kraja sezone, ovaj napadač Romera, ili vezni Mohedano..borac uzeo stopera Pascala... na kraju ih uzet besplatno, dosli bi svi pjesice iz Prijedora
Nisu igrači Rudara toliko aman dobri koliko potenciramo.belosevic23 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:12ma treba ispratit ovaj Rudar, vjerovatno su ovi svi igrači tu do kraja sezone, ovaj napadač Romera, ili vezni Mohedano..borac uzeo stopera Pascala... na kraju ih uzet besplatno, dosli bi svi pjesice iz Prijedora
Ima individualaca kao i svugdje ali je realnost da je Željo previše loš, ljudi igraju pravi antifudbal ove sezone a imaju hajp kao da su u najmanju ruku Chelsea.
Mi smo za Rudara svemirski brod igračkim kadrom i širinom.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Sve to stoji ali nas je taj isti Rudar klepio 2 1goGlobal je napisao/la: ↑17 feb 2026, 10:59Nisu igrači Rudara toliko aman dobri koliko potenciramo.belosevic23 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:12ma treba ispratit ovaj Rudar, vjerovatno su ovi svi igrači tu do kraja sezone, ovaj napadač Romera, ili vezni Mohedano..borac uzeo stopera Pascala... na kraju ih uzet besplatno, dosli bi svi pjesice iz Prijedora
Ima individualaca kao i svugdje ali je realnost da je Željo previše loš, ljudi igraju pravi antifudbal ove sezone a imaju hajp kao da su u najmanju ruku Chelsea.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šta je sa ovim brazilcem, juče ste pisali da je završen sad ništa???
DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:47Šta je sa ovim brazilcem, juče ste pisali da je završen sad ništa???
Tu je tek je zavrdio ljekarski mozda u toku dana ga ozvsnice, zadnji put story ispred groblja lav tu je ljekarski bezbeli radio
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Maloprije seta prema kosevu i ibreti se vremenuDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:47Šta je sa ovim brazilcem, juče ste pisali da je završen sad ništa???
- belosevic23
- Kontakt:
treba ga bar na Jahorinu ili Bjelu odvest da bar osjeti šta je zima, a ne ova bljuzgavicaboki86 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:51Maloprije seta prema kosevu i ibreti se vremenuDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:47Šta je sa ovim brazilcem, juče ste pisali da je završen sad ništa???![]()
Pa platite taxi čovjeku navuće s nogu bolan vidi mu dukse u ovome se u augustu ne ide na Koševo. Gdje je Zlaja da uputi momka malo.
- belosevic23
- Kontakt:
Ma tehnički su bolji od 70% igrača u premier ligi, drugo je to što su ih sudije yebavali u 80% utakmica, kad im Vico pusti sudije protiv nas i npr Želje oni imaju štošta pokazat. Odupiru se Vicinom monopolu i dobiju po ušima sa sudijama, a Vici protiv nas i želje nije bilo u interesu da ih zašititi. Prvi favorit koji će gurati je politički klub Sloga, pa Radnik pa tek onda Rudar..goGlobal je napisao/la: ↑17 feb 2026, 10:59Nisu igrači Rudara toliko aman dobri koliko potenciramo.belosevic23 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:12ma treba ispratit ovaj Rudar, vjerovatno su ovi svi igrači tu do kraja sezone, ovaj napadač Romera, ili vezni Mohedano..borac uzeo stopera Pascala... na kraju ih uzet besplatno, dosli bi svi pjesice iz Prijedora
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nije zar ljekarski na studentskoj poliklinici radio, šta je to na nekom studenskom ugovoru preko student servisa ga ubacili.Rule_hz je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:50DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:47Šta je sa ovim brazilcem, juče ste pisali da je završen sad ništa???
Tu je tek je zavrdio ljekarski mozda u toku dana ga ozvsnice, zadnji put story ispred groblja lav tu je ljekarski bezbeli radio
Mamić majstor
Gdje upratite te objave gfje se nalazi?
Objavljuje on na svom instagramu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:58Nije zar ljekarski na studentskoj poliklinici radio, šta je to na nekom studenskom ugovoru preko student servisa ga ubacili.Rule_hz je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:50DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:47Šta je sa ovim brazilcem, juče ste pisali da je završen sad ništa???
Tu je tek je zavrdio ljekarski mozda u toku dana ga ozvsnice, zadnji put story ispred groblja lav tu je ljekarski bezbeli radio![]()
![]()
Mamić majstor![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kako se zove.N3R3D je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:59Objavljuje on na svom instagramu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:58Nije zar ljekarski na studentskoj poliklinici radio, šta je to na nekom studenskom ugovoru preko student servisa ga ubacili.![]()
![]()
Mamić majstor![]()
Joao Carlos
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
nek mu kupe pod hitno zimsku jaknu, hoda u trenerci jos ce se razbolit 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Svaki ljekarski se radi na sportskoj medicini.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 12:12Kako se zove.N3R3D je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:59Objavljuje on na svom instagramu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 11:58
Nije zar ljekarski na studentskoj poliklinici radio, šta je to na nekom studenskom ugovoru preko student servisa ga ubacili.![]()
![]()
Mamić majstor![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.
.png)