Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel se tolliko nisko palo..
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa ti si to prvi uradio ako si slao na pp.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pa moze se naci po komentarima na ig, tiktoku gdje su se vec komentarisali, nije da nije poznata u tim krugovima fudbalera. A to nije nikakava novost uopste, ako se ne varam cak i prije evrope su se zabavljali.jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:32Pisao sam ti privatno i molim vas da ime djevojke ne objavljujete po forumima. Hvala. Mislim ima raznih budala mogu joj zagorčati život.
Fk Željezničar.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Da hoce taj poziv Sergeja u repku, yebes i djevojku.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Izvini jarane ali morao sam.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kad mislis da ne mogu biti vise opsjednuti od trenutnog stanja, pa onda vidis ovo, nestvarno
Pisao sam ti privatno i molim vas da ime djevojke ne objavljujete po forumima. Hvala. Mislim ima raznih budala mogu joj zagorčati život.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Cekaj, Cveta Mufticu kaindza zenu ili obrnuto?
- imekorisnicko
- Kontakt:
Jasno je za 2 holandsku,ali kad vidim da je Troupee proveo najveći dio karijere u prvoj holandskoj kao prvotimac čak i u gornjem dijelu tabele definitivno dolazim do zaključka da premalo cijenimo našu ligu.jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:09Samo da te brat pita kad si kacio ovdje ove nizozemske ublehe u dresovima PSV-a a ja ti govorio da oni igraju razvojnu ligu holandije gdje sluze da popune broj kako bi se u19 i u21 igraci kalili i da nema nista od njih ti se svađao sa mnom. I govorio vidjet ces. Kako sad odjednom ublehe ispadose ? Kako ste ocekivali da pojedinci kojima je ovo prvi profesioanlni ugovor do sad sve igrali na amaterski budu prevaga. Ova liga ima svoje zakonitosti. Ne smije se podcjenjivat ima ovdje majstora bas ozbiljnih.
Ne zenu, bivsu djevojku.
Na stranu sve sponzy prava, ali dijeliti ime po pp da bi ispao neki insajder je bolesno.
Fk Željezničar.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Pa oni prava zadruga.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Potenciraju se precesto mitovi u nasoj ligi. I dalje se moze cuti da se zove najgorom u Europi, a to je daleko istine, sto pokazuju i rezultati u Europi. Problem ove lige je neregularnost, a sto se tice kvaliteta i finansija, oboje je strasno skocilo zadnjih godina.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:54Jasno je za 2 holandsku,ali kad vidim da je Troupee proveo najveći dio karijere u prvoj holandskoj kao prvotimac čak i u gornjem dijelu tabele definitivno dolazim do zaključka da premalo cijenimo našu ligu.jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:09Samo da te brat pita kad si kacio ovdje ove nizozemske ublehe u dresovima PSV-a a ja ti govorio da oni igraju razvojnu ligu holandije gdje sluze da popune broj kako bi se u19 i u21 igraci kalili i da nema nista od njih ti se svađao sa mnom. I govorio vidjet ces. Kako sad odjednom ublehe ispadose ? Kako ste ocekivali da pojedinci kojima je ovo prvi profesioanlni ugovor do sad sve igrali na amaterski budu prevaga. Ova liga ima svoje zakonitosti. Ne smije se podcjenjivat ima ovdje majstora bas ozbiljnih.
PLBiH je ujednacena i jako teska za igrati sa puno kontakta, duela i specificnog, tvrdog fudbala. To je jedan od glavnih razloga sto se strani strucnjaci ovdje gube. Ovaj Stojanovic ima CV za pozeljeti, ali odmah se vidjelo da ne zna gdje je dosao i da je otkaz pitanje dana.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ovo je najbolja liga regije.imekorisnicko je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:54Jasno je za 2 holandsku,ali kad vidim da je Troupee proveo najveći dio karijere u prvoj holandskoj kao prvotimac čak i u gornjem dijelu tabele definitivno dolazim do zaključka da premalo cijenimo našu ligu.jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:09Samo da te brat pita kad si kacio ovdje ove nizozemske ublehe u dresovima PSV-a a ja ti govorio da oni igraju razvojnu ligu holandije gdje sluze da popune broj kako bi se u19 i u21 igraci kalili i da nema nista od njih ti se svađao sa mnom. I govorio vidjet ces. Kako sad odjednom ublehe ispadose ? Kako ste ocekivali da pojedinci kojima je ovo prvi profesioanlni ugovor do sad sve igrali na amaterski budu prevaga. Ova liga ima svoje zakonitosti. Ne smije se podcjenjivat ima ovdje majstora bas ozbiljnih.
Problem lige jeste mafija u savezu / sudije na terenu, da toga nema kvalitet futbala bi kroz par godina bio bi ravan hnl-u.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DoktorXabaras, Grk1234, Hazre, Zigazaga i 27 gostiju.