FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ovaj nas samo kuka kako mu je zima .
dje nece kukat nikad nije osjetio temperaturu ispod 15 stepeni
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Mehmedović, Vrban i Dizdarević u prvi 11.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma pojma nemam onako mi zanimljivo. Vidio sam da je onaj Bičakčić radio ljekarski u DZ Ilidža pa mi bi zanimljivo kad neko napisa da je kog groblja Lav.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑17 feb 2026, 12:39Svaki ljekarski se radi na sportskoj medicini.
Jel ta sportska medicina na studentskoj poliklinici ili..?
DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:02Ma pojma nemam onako mi zanimljivo. Vidio sam da je onaj Bičakčić radio ljekarski u DZ Ilidža pa mi bi zanimljivo kad neko napisa da je kog groblja Lav.
Jeste gore je sve
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Je li prestao onaj hodati u onoj dukserici vise, zavrsit ce na podhrastovima?
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Jesi li sigran da je tamo radio? Domovi zdravlja ne mogu raditi te vrste pregleda.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:02Ma pojma nemam onako mi zanimljivo. Vidio sam da je onaj Bičakčić radio ljekarski u DZ Ilidža pa mi bi zanimljivo kad neko napisa da je kog groblja Lav.
Samo pojedine privatne poliklinike i Zavod za sportsku medicinu.
Da bi se taj i takav pregled uradio, ustanova mora biti na nivou poliklinike.
Studenstka poliklinika i sportska medicina dijele istu zgradu. Formalno su odvojeni.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Evo i zapratio nas je na Instagramu 
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Sretno joga bonito da sunce ogrije i njega i nas konačno. 7 golova bar
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa šta ja znam raja je ovde čini mi se pisala da je ono DZ Ilidža sa one slike Bičakčića dok stoji sa onom časicom za uzorak urina, nemam ti pojma.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:06Jesi li sigran da je tamo radio? Domovi zdravlja ne mogu raditi te vrste pregleda.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:02Ma pojma nemam onako mi zanimljivo. Vidio sam da je onaj Bičakčić radio ljekarski u DZ Ilidža pa mi bi zanimljivo kad neko napisa da je kog groblja Lav.
Studenstka poliklinika i sportska medicina dijele istu zgradu. Formalno su odvojeni.
A za ovu studentsku polikliniku nisam znao, napisao mi ke Rule
- jurisicduska
- Kontakt:
E zamisli one budale Renana , završio trening ostao on rekao hoću da vježbam škarice, nabacivao mu pomocni trener on vježbao škarice i kičmu slomio. Zamisli kakav ti propuh moras bit u glavi.
Sve razumijem da se vježbaju penali, slobodni, završnica ali da neko škarice ostane da vježba. To nikad vidio nisam a ni čuo, i kičmu slomi zbog tog.
Sad ovaj ima 30 objavljenih storija kako je došao u grad. J*** ga ja de malo da se i na tom poradi, ebem ti telefon.
Sve razumijem da se vježbaju penali, slobodni, završnica ali da neko škarice ostane da vježba. To nikad vidio nisam a ni čuo, i kičmu slomi zbog tog.
Sad ovaj ima 30 objavljenih storija kako je došao u grad. J*** ga ja de malo da se i na tom poradi, ebem ti telefon.
Tako su i ovi Brazilci iz GFC-a kad su dosli samo storije sibali kako je hladno.
Jutros u 4 h izasli iz stana da snime story na snijegu
Jutros u 4 h izasli iz stana da snime story na snijegu
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zao mi je momka, ne bih nikome pozelio povredu, ali kad sam to cuo, zagrcnuo sam se od smijeha. Lik 3 godine ne pokazuje nikakvu zelju za napretkom, od Prevarande vise ublehari na treninzima nego sto radi. Opet i takav dobije priliku da postane prvi spic bar do ljeta. Umjesto da se prihvati treninga i rada, on sam sebe polomi.jurisicduska je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:44E zamisli one budale Renana , završio trening ostao on rekao hoću da vježbam škarice, nabacivao mu pomocni trener on vježbao škarice i kičmu slomio. Zamisli kakav ti propuh moras bit u glavi.
Sad ovaj ima 30 objavljenih storija kako je došao u grad. **** ga ja de malo da se i na tom poradi, ebem ti telefon.
Zao mi je, opet kazem, ali sve se nekako covjeku vrati.
Nadam se da je ovaj novi brazilac bar 10% veci profesionalac od njega. Ako jeste, mozemo ocekivati 10ak golova do kraja sezone.
U novi boj...
Koliko su raja nerealna pokazuje očekivanje od 10ak golova do kraja sezone.
Ostalo 15 kola do kraja + 5 utakmica kupa ako dodjemo do kraja + Superkup. Znači da mora zabiti na 50% utakmica barem go, ako negdje ne zabije i dva.
U 21 kolo ove sezone, drugi najbolji strijelac lige ima 7 golova.
Naš najbolji strijelac u ligi trenutno ima 4 gola.
Pritom smo doveli i Menala od kojeg se naravno očekuje 10ak golova do kraja sezone.
Imaš Turkeša koji će igrati i imati svoje minute, a da ne govorim o našem trenutno najboljem strijelcu Kyeremehu.
Elezi je proradio također. Hoćel Adem šta zabiti, ako ništa iz penala.
Dakle raja očekuje da postižemo minimalno 3-4 gola po utakmici, da se zadovolje svi apetiti
Brazilac ako isporuči 5 golova do kraja sezone ja sam prezadovoljan, uz pokoju asistenciju.
Bitno je da bude pokretljiviji i smisleniji od Turkesa, da bolje zna stati na loptu i otvoriti bokove. Kada ekipa igra kompaktno lakše će se i zabijati.
Ovako je Turkeš igrač manje zato nam i škripi realizacija, jer realno nit odvlači igrača, nit se kreće, nit zna sačuvati loptu, samim tim i ne ulazi u šanse, jer ili je u ofsajdu ili je prespor da dođe do bilo kakve lopte. Pa makar da zna gurnut onda na stranu pa napravit šansu da bek ubaci i pogodi nekog drugog.
U ove 3 utakmice proljeća, najbolje smo izgledali prvo poluvrijeme u Zenici kad on nije igrao, napravili smo smislenije akcije i šanse jer je protok bio daleko brži i svi naprijed su učestvovali u igri, OK nismo zabili ali to je plod nonšalancije i zajebancije.
Ostalo 15 kola do kraja + 5 utakmica kupa ako dodjemo do kraja + Superkup. Znači da mora zabiti na 50% utakmica barem go, ako negdje ne zabije i dva.
U 21 kolo ove sezone, drugi najbolji strijelac lige ima 7 golova.
Naš najbolji strijelac u ligi trenutno ima 4 gola.
Pritom smo doveli i Menala od kojeg se naravno očekuje 10ak golova do kraja sezone.
Imaš Turkeša koji će igrati i imati svoje minute, a da ne govorim o našem trenutno najboljem strijelcu Kyeremehu.
Elezi je proradio također. Hoćel Adem šta zabiti, ako ništa iz penala.
Dakle raja očekuje da postižemo minimalno 3-4 gola po utakmici, da se zadovolje svi apetiti
Brazilac ako isporuči 5 golova do kraja sezone ja sam prezadovoljan, uz pokoju asistenciju.
Bitno je da bude pokretljiviji i smisleniji od Turkesa, da bolje zna stati na loptu i otvoriti bokove. Kada ekipa igra kompaktno lakše će se i zabijati.
Ovako je Turkeš igrač manje zato nam i škripi realizacija, jer realno nit odvlači igrača, nit se kreće, nit zna sačuvati loptu, samim tim i ne ulazi u šanse, jer ili je u ofsajdu ili je prespor da dođe do bilo kakve lopte. Pa makar da zna gurnut onda na stranu pa napravit šansu da bek ubaci i pogodi nekog drugog.
U ove 3 utakmice proljeća, najbolje smo izgledali prvo poluvrijeme u Zenici kad on nije igrao, napravili smo smislenije akcije i šanse jer je protok bio daleko brži i svi naprijed su učestvovali u igri, OK nismo zabili ali to je plod nonšalancije i zajebancije.
Zadnja izmjena: _weella_, dana/u 17 feb 2026, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Kakva je procedura registracije stranca kod nas , hoce li moci biti spreman za Posušje , mislim da mu je to izvrsna prilika za debi
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Zimi se ne dovode pojacanja iz brazila
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Nije nije,ono je sve sportska medicina ,gore se sve radi.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:17Pa šta ja znam raja je ovde čini mi se pisala da je ono DZ Ilidža sa one slike Bičakčića dok stoji sa onom časicom za uzorak urina, nemam ti pojma.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:06Jesi li sigran da je tamo radio? Domovi zdravlja ne mogu raditi te vrste pregleda.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:02
Ma pojma nemam onako mi zanimljivo. Vidio sam da je onaj Bičakčić radio ljekarski u DZ Ilidža pa mi bi zanimljivo kad neko napisa da je kog groblja Lav.
A za ovu studentsku polikliniku nisam znao, napisao mi ke Rule
Nego nije ulozeno nikad nista 20+ godina pa izgleda zalosno haha
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 28 gostiju.
.png)