Prošlo je vrije kad su se pitali takvi ko ti.lexluthor je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:24Ovaj trener nije smio podne docekati a uveliko je proslo.
Ne znam sta misli nijaz i ekipa koja vodi ovo sve ali situacija je zajebana. Po mom misljenju rez se mora napraviti, sad pred vrapcice, neka izvuce nekog iz rukava al nekog s mudima i znanjem, jedini takav a da je slobodan je Osim. Ne znam jel to moguce uopste ali samo govorim. Druga stvar igraci moraju biti kaznjeni pa i odstranjeni iz ekipe, pojedini.
Previse smo kolektivno ograisali, ne znam ima li izlaza uopste.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
istokzeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jest tad nismo gubili 0-3 na grbavici od posljednje ekipe u ligi .istokzeljo je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:53Prošlo je vrije kad su se pitali takvi ko ti.lexluthor je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:24Ovaj trener nije smio podne docekati a uveliko je proslo.
Ne znam sta misli nijaz i ekipa koja vodi ovo sve ali situacija je zajebana. Po mom misljenju rez se mora napraviti, sad pred vrapcice, neka izvuce nekog iz rukava al nekog s mudima i znanjem, jedini takav a da je slobodan je Osim. Ne znam jel to moguce uopste ali samo govorim. Druga stvar igraci moraju biti kaznjeni pa i odstranjeni iz ekipe, pojedini.
Previse smo kolektivno ograisali, ne znam ima li izlaza uopste.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- Bersaga
- Kontakt:
E moj delinjo, to što oni nas guze mjesecima, to nikom ništa? Jasno ti je na terenu da njih 90% nema gram mozga, ograničeni igrači sa pogledom neopterećenim inteligencijom.
Kad imaš rezultate na terenu ništa drugo nije bitno. Cvetanoski više liči na prosječnog narkića nego na sportistu.
Ne razumijem ovo kaže ne možeš sad raskinuti s njima ugovore. Zašto? Šta ćeš dobiti s tim što ćeš ih ostaviti do ljeta? Pošalješ ih na tribine, oni će "trenirati" a plata redovna i sve ostalo? Ako ga moraš ubaciti (sinoć situacija Trupe) on osim što ne zna, on više i neće. Imamo li koristi? Ko ti garantuje da ćeš se moći s njima dogovoriti na ljeto? Ko kaže da nas možda ne prcaju sad s njima ovi koji su ih doveli?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ma ove igrace je davno trebalo pocet samarat na ulici, treba im ogadit odlazak u prodavnicu a ne da ih navijaci zaustavljaju i slikaju se sa njima
Curva Sud
-
MisterBlue
- Kontakt:
Nakon ovog sinoć debakla on u Mostaru mora početi sa 90% izmijenjenim sastavom da vidimo šta i drugi momci mogu pa da onda kudimo sve redom:
Ćosić |
Alić, Osmanović(?), Bičakčić Galchev |
Hodžić - Pejić |
Vini - Prokop - Freeman |
Husković
Otjerati sve holanđande plus Rakić, Krpić, Šabić, Šukilović.
Ima ko igrat siguran sam da su djeca puna vrele krvi opasnija nego ovi traktori i freze!
Red je da idemo U KOST kako naša parola i kaže!
Ćosić |
Hodžić - Pejić |
Husković
Ima ko igrat siguran sam da su djeca puna vrele krvi opasnija nego ovi traktori i freze!
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Možda je vrijeme da se malo uozbilji priča.
Kakva crna bivša, zadruge i gluparije.
Troupe, Šukilović, Seedorf i Erick ispadaju kao djeca.
Nastić trom, ne bi smio prelaziti centar bez da iza ostaje osigurač.
Za Alića nije da igra krilo, a nije se 2x vratio da pomogne na beku, valjda udarilo u glavu. Momku treba da neko drži protivničkog beka pod pritiskom da bi imao prostora za trk iza leđa, samo LB, ništa više.
Cveta desno ko bez noge, dok se naštima prođe akcija.
U trenutku kada Rakić sam sebe sapliće pri građenju lopte i Erick i Deni i Prokop su na 2m od protivničkih 16m, i Troupe i Nastić su bliže 16 nego centru (što bi bilo iole ok da imamo zadnjeg veznog na terenu), znači imamo 2 igrača u odbrani, bekovi u trku obojica sporiji od svih krila, i opet to nije najgore jer mi primamo gol jer je Seedorf intelektualno kapacitiran i nema pojma kako se kretati ili gdje stajati na terenu pa od 4 na 4 dobiješ čovjeka samog ispred golmana.
Drugi gol konfuzija, nije Rakiću zamjeriti što ne zna izbiti loptu iz 16, nije mu to posao, zamjeriti mu je samo što ne zna odigrati obični pas na 2m bez da otvori kontru protivnicima. To što ne zna zabiti, više sam oguglao, i ne gledam na njeg ko na špica već U21 letvu za proslijediti loptu čovjeku do sebe - al eto, ni to ne ide.
Konstantno su oba beka ispadala, išli na čovjeka (duplo bržeg od sebe) umjesto da čuvaju prostor, stoperi općenito pogubljeni, a u vezi nismo imali nikog ko zna prekinuti akciju.
Čak ni s ulaskom Pejića (a čitavo je poluvrijeme odigrao) ja nikakve agresivnosti ili dodatne kontrole u sredini vidio nisam. Možda jer je izveo Denija umjesto Ericka, al svejedno je očekivati da taj momak malo bezobrazno uleti na loptu, stane na nju, da malo samopouzdanja ostalima - 0 bodova.
Trka kod trećeg gola je samo dokaz koliko bezvoljno smo stajali, ono je sramota i za Alića i Šabića i da nije već crkao rekao bih i Prokopa, al i prije tog kornera se vidjelo da ne može više pa nije mu zamjerit, već tad više nije bilo ni izmjena.
Kakva crna bivša, zadruge i gluparije.
Troupe, Šukilović, Seedorf i Erick ispadaju kao djeca.
Nastić trom, ne bi smio prelaziti centar bez da iza ostaje osigurač.
Za Alića nije da igra krilo, a nije se 2x vratio da pomogne na beku, valjda udarilo u glavu. Momku treba da neko drži protivničkog beka pod pritiskom da bi imao prostora za trk iza leđa, samo LB, ništa više.
Cveta desno ko bez noge, dok se naštima prođe akcija.
U trenutku kada Rakić sam sebe sapliće pri građenju lopte i Erick i Deni i Prokop su na 2m od protivničkih 16m, i Troupe i Nastić su bliže 16 nego centru (što bi bilo iole ok da imamo zadnjeg veznog na terenu), znači imamo 2 igrača u odbrani, bekovi u trku obojica sporiji od svih krila, i opet to nije najgore jer mi primamo gol jer je Seedorf intelektualno kapacitiran i nema pojma kako se kretati ili gdje stajati na terenu pa od 4 na 4 dobiješ čovjeka samog ispred golmana.
Drugi gol konfuzija, nije Rakiću zamjeriti što ne zna izbiti loptu iz 16, nije mu to posao, zamjeriti mu je samo što ne zna odigrati obični pas na 2m bez da otvori kontru protivnicima. To što ne zna zabiti, više sam oguglao, i ne gledam na njeg ko na špica već U21 letvu za proslijediti loptu čovjeku do sebe - al eto, ni to ne ide.
Konstantno su oba beka ispadala, išli na čovjeka (duplo bržeg od sebe) umjesto da čuvaju prostor, stoperi općenito pogubljeni, a u vezi nismo imali nikog ko zna prekinuti akciju.
Čak ni s ulaskom Pejića (a čitavo je poluvrijeme odigrao) ja nikakve agresivnosti ili dodatne kontrole u sredini vidio nisam. Možda jer je izveo Denija umjesto Ericka, al svejedno je očekivati da taj momak malo bezobrazno uleti na loptu, stane na nju, da malo samopouzdanja ostalima - 0 bodova.
Trka kod trećeg gola je samo dokaz koliko bezvoljno smo stajali, ono je sramota i za Alića i Šabića i da nije već crkao rekao bih i Prokopa, al i prije tog kornera se vidjelo da ne može više pa nije mu zamjerit, već tad više nije bilo ni izmjena.
Pošteno, pa kako bude.
Puna podrška šefu pred Velež, fokus dole treba biti na kontra napadima, i jako stisnut vezni red.
Također, osvježit ekipu sa par pridošlih igrača i omladincima, ove Adžemove vrtit nema smisla.
Također, osvježit ekipu sa par pridošlih igrača i omladincima, ove Adžemove vrtit nema smisla.
I ja mislim. To bi bilo zadnje što bi nam trebalo u ovom trenutku.Pablo11 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:20Realno slabe sanse, vjerovatno bi nastao haos u klubu.Levin je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:17Kakve bi posljedice imalo postavljanje Amara na mjesto trenera u ovom trenutku?!
Ne govorim sad o njegovom trenerskom znanju, poznavanju lige i slično niti o činjenici da od novembra 2022 nema nikakav angažman.
Kakav bi tu bio odnos na relaciji Uprava <-> Grupa. Je li uopšte ozbiljno za očekivati da Grupa pređe preko famozne parole?
Mislim da niko ne osporava njegove zasluge. Štaviše i zahvalilo mu se na tome.Pact1921 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:22Evo brate statistike ti za 105 godina kluba si osvojio 17 trofeja ako pikas onaj 1946 . Od tih 17 , 10 je osvojio gospodin Amar kroz svoja 3 mandata koja su ukupno trajala otprilike 10 godina. To je trofej po sezoni tokom njegovih mandata. Bez njega u 95 godina smo osvojili 7 trofeja to je 1 trofej svakih 13 i po godina . Ako cak uzmemo poslije rata imas 15 trofeja 5 nije ih on osvojio to je 20 godina bez njega u prosjeku osvajamo svake 4 sezone trofej . Cinjenica mi bez ovog gospodina smo na nivou Celika iz zenice sto se tice uspjeha.
Nema to veze sa tim ko finansira a nemoj potcjenjivati uticaj i značaj Grupe za klub.
Pa vidi Husref je kod kona došao u najgorem trenutku. Kao i Adžem kod nas. U obje situacije bi bilo koji trener izgorio na lomači.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:28Ja ne znam kako ljudima jos nije jasno da je Amarovo i Husrefovo proslo, taj njihov fudbal ne prolazi vise u danasnje vrijeme, vidjelo se u zadnjim mandatima.
Tačno. Bez veze se čovjek spominje. Postoji samo jedan način da se on vrati u Klub a da li bi imao šta za reći?! Imao bi sigurno samo ne znam da li bi ga i ja želio tamo. Sve mi se čini da imamo neko prokletstvo pa bez Amara ne možemo ništa i nikako da se prekine.AhmedNurudin je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:34Ja mislim da se bespotrebno licitira Amarovim imenom. Ja sam siguran da bi imao šta pokazati trenerski još uvijek, posebno kada je finansijska situacija stabilna ali mi izgleda da nije u planovima. Ne vjerujem ni da će Slaviša dobiti otkaz, a i ako ga dobije nakon vrapčića tu očekujem da se imenuje Hajrudin na mjesto glavnog trenera do kraja sezone.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Riquelme1921
- Kontakt:
Čuj ovog Adžem došao u najgore moguće vrijeme hahahahaha
Grupa iznad svakog pojedinca.
Da naravno. Čime je to zaslužio "Adžeme odlazi" u prvom kolu?! Ničim. Zašto se ne skanira "Slaviša odlazi" nakon dvije možda najlošije predstave u novijoj historiji kluba?!Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:11Čuj ovog Adžem došao u najgore moguće vrijeme hahahahaha
Hajde ne budimo licemjerni. Nejse, realno Adžem je bio svoje završio/odnosno trebao završiti kad su mu bili prvi put skandirali. Ovako se samo obrukao za sva vremena.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ali mozes zamisliti kakva te muka natjera da te Cveta kara.avalPacidoroP je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:39Prijateljski je dijeliti, ne znam šta se ljuteBarbareZeljin je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:26Nego ima li tog krila i napadaca,kakvo je stanje sa trenerom.
Situacija je stvarno kriticna. Nije ni toj curi jednostavno,sa Muftica na Cvetu. Bas joj je ono gorilo.
Samo cekam kad ce Joao Erik i Sukilovic zivjeti zajedno sa zajednickom djevojkom.![]()
![]()
Je li to debili guze iste trebe i kako neko ocekuje da imamo tim kad se oko picke prepiru
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Amar neće nikad više biti trener, željeli mi to ili ne, ali činjenica je još jedna, dok se grupa bude pitala, mi nikada klub nećemo postati.Levin je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:06I ja mislim. To bi bilo zadnje što bi nam trebalo u ovom trenutku.Pablo11 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:20Realno slabe sanse, vjerovatno bi nastao haos u klubu.Levin je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:17Kakve bi posljedice imalo postavljanje Amara na mjesto trenera u ovom trenutku?!
Ne govorim sad o njegovom trenerskom znanju, poznavanju lige i slično niti o činjenici da od novembra 2022 nema nikakav angažman.
Kakav bi tu bio odnos na relaciji Uprava <-> Grupa. Je li uopšte ozbiljno za očekivati da Grupa pređe preko famozne parole?
Mislim da niko ne osporava njegove zasluge. Štaviše i zahvalilo mu se na tome.Pact1921 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:22Evo brate statistike ti za 105 godina kluba si osvojio 17 trofeja ako pikas onaj 1946 . Od tih 17 , 10 je osvojio gospodin Amar kroz svoja 3 mandata koja su ukupno trajala otprilike 10 godina. To je trofej po sezoni tokom njegovih mandata. Bez njega u 95 godina smo osvojili 7 trofeja to je 1 trofej svakih 13 i po godina . Ako cak uzmemo poslije rata imas 15 trofeja 5 nije ih on osvojio to je 20 godina bez njega u prosjeku osvajamo svake 4 sezone trofej . Cinjenica mi bez ovog gospodina smo na nivou Celika iz zenice sto se tice uspjeha.
Nema to veze sa tim ko finansira a nemoj potcjenjivati uticaj i značaj Grupe za klub.
Pa vidi Husref je kod kona došao u najgorem trenutku. Kao i Adžem kod nas. U obje situacije bi bilo koji trener izgorio na lomači.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:28Ja ne znam kako ljudima jos nije jasno da je Amarovo i Husrefovo proslo, taj njihov fudbal ne prolazi vise u danasnje vrijeme, vidjelo se u zadnjim mandatima.
Tačno. Bez veze se čovjek spominje. Postoji samo jedan način da se on vrati u Klub a da li bi imao šta za reći?! Imao bi sigurno samo ne znam da li bi ga i ja želio tamo. Sve mi se čini da imamo neko prokletstvo pa bez Amara ne možemo ništa i nikako da se prekine.AhmedNurudin je napisao/la: ↑17 feb 2026, 13:34Ja mislim da se bespotrebno licitira Amarovim imenom. Ja sam siguran da bi imao šta pokazati trenerski još uvijek, posebno kada je finansijska situacija stabilna ali mi izgleda da nije u planovima. Ne vjerujem ni da će Slaviša dobiti otkaz, a i ako ga dobije nakon vrapčića tu očekujem da se imenuje Hajrudin na mjesto glavnog trenera do kraja sezone.
-
TvrtkoPrvi
- Kontakt:
Zato nasi napadači ni van terena ne mogu zabit...
ne zivis u Sarajevu pa ne znas, al uglavnom imas par djevojaka koje se time "bave" i to rade skoro pa profesionalno. Svaki je guzio istu trebu, ako na to mislis
hajduk živi vječno
Pa moj berso,davno se moralo 25 ispisnica podjeliti ,ovi novi plus juniori i tako uci u sezonu,koliko kostalo da kostalo svakako ce nas i ovsko kostati.Bersaga je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:58E moj delinjo, to što oni nas guze mjesecima, to nikom ništa? Jasno ti je na terenu da njih 90% nema gram mozga, ograničeni igrači sa pogledom neopterećenim inteligencijom.
Kad imaš rezultate na terenu ništa drugo nije bitno. Cvetanoski više liči na prosječnog narkića nego na sportistu.
Ne razumijem ovo kaže ne možeš sad raskinuti s njima ugovore. Zašto? Šta ćeš dobiti s tim što ćeš ih ostaviti do ljeta? Pošalješ ih na tribine, oni će "trenirati" a plata redovna i sve ostalo? Ako ga moraš ubaciti (sinoć situacija Trupe) on osim što ne zna, on više i neće. Imamo li koristi? Ko ti garantuje da ćeš se moći s njima dogovoriti na ljeto? Ko kaže da nas možda ne prcaju sad s njima ovi koji su ih doveli?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Evo ja ne znam sta je problem izac u ovom sastavu iskreno a ubjedjen sam da bi bili bolji 90%MisterBlue je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:04Nakon ovog sinoć debakla on u Mostaru mora početi sa 90% izmijenjenim sastavom da vidimo šta i drugi momci mogu pa da onda kudimo sve redom:
Ćosić |
Hodžić - Pejić |
Husković
- Riquelme1921
- Kontakt:
Eh sad ću ti ja objasniti zašto je zaslužio.Levin je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:15Da naravno. Čime je to zaslužio "Adžeme odlazi" u prvom kolu?! Ničim. Zašto se ne skanira "Slaviša odlazi" nakon dvije možda najlošije predstave u novijoj historiji kluba?!Riquelme1921 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:11Čuj ovog Adžem došao u najgore moguće vrijeme hahahahaha
Hajde ne budimo licemjerni. Nejse, realno Adžem je bio svoje završio/odnosno trebao završiti kad su mu bili prvi put skandirali. Ovako se samo obrukao za sva vremena.
Zato što je imao uslove kakve nije mnogo trenera imalo, dat mu je višegodišnji ugovor a dogovoren je još dok ni prvenstvo nije bilo završeno, praktički dok je Denis još bio tu. Niko drugi nije niti spomenut, jedini kandidat je bio on i odmah je sve dogovoreno. Je li ti ovo sumnjivo? Nije? Okej. Idemo dalje. Adžem došao, a klub mu daje praktički odriješene ruke za finansije, da dovodi koga hoće, da tjera koga hoće, a kada smo kod toga znaš li tačan razlog zbog čega su izbačeni Krpić i Radovac? Nejse..Dakle nije ti sumnjivo da su se sve ovlasti dale treneru koji je osim nas vodio Igman Konjic, Gošk Gabelu i Goražde. Znalo se da su on i Salčin badže i odakle on kod nas. Uz to znamo šta mu se dešavalo privatno i za neke njegove objave koje nisu nivo trenera Željezničara.
Zato što je imao prelazni rok kakav nije imao niti jedan trener Želje u posljednjih x godina. Da ima finansije i da može izabrati sam sebi ekipu i pokazati praktički prstom kojeg bi igrača htio. Eh sada, ti ćeš vjerovatno reći da je to laž međutim veliki psiholog Adžem je hodao po podcastima i izjavljivao sam takve stvari. Citiram: "Birao sam ekipu kako želim." "Ja sam najbolji psiholog za svoje igrače". Eh, nakon toga tokom ljeta dovodi autobus igrača a ispostavit' će se da su to zapravo sve igrači koje je on dovodio preko veze te im dao ogromne plate. Igrače je dovodio sa provjerenim dušmanom kluba ali nejse..znaš ti to sve. Izgleda da je psiholog procjenio da je bolje raditi sa Šukalom nego sa jednim od najvećih menadžera na ovom području. Neki igrači su se sami nudili ali ih je on odbio, sada se po forumu piše da bi nam dobro došli..Ipak, njih nije doveo, ali je doveo Starovlaha koji ima 116 godina isključivo jer mu je valjao privatno.
Ok, došlo prvo kolo a on remizirao sa Radnikom na prepunoj Grbavici. Utakmica u kojoj je gost bio konkretniji i imao više šuteva u okvir od nas. Drugo kolo idemo u Posušje gdje ne pokazujemo ništa ali smo pobjedili jer je Alić u pokušaju centaršuta pogrešnim dijelom stopala šutnuo loptu te je sproveo u mrežu. Bravo. Treće kolo, Rudar ti uzima bodove na Grbavici u meču u kojem sekunde nisi bio bolji. Tada ti izjavljuješ da će doći napadač koji zna zabiti gol te se na taj način sereš u usta svim napadačima u timu i direktno ih prozoveš u medijima. Doveden je Konnings, a sve ostalo je historija.
Nakon toga dolazi meč sa Veležom gdje domaćin dobija 2 crvena kartona u prvom poluvremenu ali mi ni sa igračem viška ništa nismo bili bolji u drugom dijelu, te Velež čak promašuje i penal. Pobjedili smo ih golom sa 25 metara u rašlje a ostatak meča se branili kao da mi imamo 2 crvena. Nakon toga slavimo protiv Zrinjskog na prepunoj Grbavici ali ih dobijamo isključivo jer su 3 dana prije tog igrali play off za ulazak u grupnu fazu Europa lige te su na revanš morali za 4 dana u Nizozemsku. Definintivno nisu razmišljali o meču sa nama niti se dali u to. Nakon toga remi u Doboju bez dešavanja a zatim pobjeda protiv Borca na Grbavici. To je utakmica u kojoj je on nadigran u 70 minuta meča gdje nismo imali niti jedne šanse, pobjedili smo a ne znam ni ja kako, to je meč koji ću pamtiti godinama definintivno jer se ono desi jednom u desetljeću. Zatim poraz na Pecari i pobjeda na Grbavici u gradskom derbiju gdje Sarajevo u taj derbi ulazi sa 10 bodova iz 9 mečeva te 3 promjene trenera u prvih 2 mjeseca prvenstva. Nakon toga smo slavili protiv Posušja a nakon toga remi sa Rudarom, porazi od Veleža, Borca, Zrinjskog i Sarajeva te remi sa Širokim Brijegom. Šef ljetos obećava da je cilj smanjiti zaostatak za Borcem i Zrinjskim a on je nakon prvih 15 kola imao zaostatak od 16 bodova. Da ne smaram dalje...tek nakon 15 minuta skontam da se ja pravdam što sam protiv Adžema, ja sam gori od tebe.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Skuplje ce nas sad kostati jer necemo izaci u Europu.delinjo je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:33Pa moj berso,davno se moralo 25 ispisnica podjeliti ,ovi novi plus juniori i tako uci u sezonu,koliko kostalo da kostalo svakako ce nas i ovsko kostati.Bersaga je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:58E moj delinjo, to što oni nas guze mjesecima, to nikom ništa? Jasno ti je na terenu da njih 90% nema gram mozga, ograničeni igrači sa pogledom neopterećenim inteligencijom.
Nisam nikad vidio da kazes nekome da je bivsi i stavis ga da igra. Ili da ti igraju igraci s cijim menadzerima pregovaras o raskidu. To je preglupo, a to je prvi problem ovdje.
Iskreno, cim je zakazao onaj nocni trening ja sam znao da nema nista od njega. Neces tako nametnuti autoritet, ne moze na silu. Ti prvenstveno si kriv za poraz protiv Posusja. Zasto da Prokop trci nocni trening kad ti minute dole nije dobio kao najbolji igrac ekipe?
Autoritet se namece znanjem, pa onda dolazi ovo ostalo. Kad pokazes da znas onda suspenduj igrace i glupiraj se sa nocnim treninzima. On nije pokazao da ima znanje, ni nama ni igracima. Perica ga je takticki ponizio skoro kao Adzem na Grbavici.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ja cu samo par stvari istaci.
Ja bi dao punu podrsku treneru. Samo iz par razloga. Svi pricamo ponizili nas 0-3 sinoc. Tako je sve ste upravu.
Ali naa 5-6 godina ova nesorta od igraca sistemski ponizava. Treneri se mijenjaju kao na traci,imamo nizove poraza i bez pobijede kakve nismo imali u bivsoj Jugi. Pricamo o gubljenju svlacionice,mislim da je vakat da se svlacionica izgubi za igrace a ne za trenere.
Ko god pokusa zavesti red,uvesti modernije formacije,dokaze se da ovi igraci i oni od prije par sezona nemaju kvalitet. Namjerno opstruiraju,vezu poraze za porazima.
Treba se jednom.za sva vremena presjeci sa nekvalitetom. Slavisa jeste fulio u obje tekme. Ali trenerska logika je takva da nove igrace ne mozes utrpati odmah u ekipu. To je bilo oduvijek tako. Uredu podcijenio si ligu i mislio da ces izgurati. Meni je ono sinoc samo dokaz kakav nekvalitet se kod nas nakupio.
Vjerovatno ima vas koji misle da treba da leti. Mozda ste i upravu.
Ali vece ponizenje je sta smo mi trpili godinama. Ono sinoc je samo diploma za sveukupan nerad.
Ja bi dao punu podrsku treneru. Samo iz par razloga. Svi pricamo ponizili nas 0-3 sinoc. Tako je sve ste upravu.
Ali naa 5-6 godina ova nesorta od igraca sistemski ponizava. Treneri se mijenjaju kao na traci,imamo nizove poraza i bez pobijede kakve nismo imali u bivsoj Jugi. Pricamo o gubljenju svlacionice,mislim da je vakat da se svlacionica izgubi za igrace a ne za trenere.
Ko god pokusa zavesti red,uvesti modernije formacije,dokaze se da ovi igraci i oni od prije par sezona nemaju kvalitet. Namjerno opstruiraju,vezu poraze za porazima.
Treba se jednom.za sva vremena presjeci sa nekvalitetom. Slavisa jeste fulio u obje tekme. Ali trenerska logika je takva da nove igrace ne mozes utrpati odmah u ekipu. To je bilo oduvijek tako. Uredu podcijenio si ligu i mislio da ces izgurati. Meni je ono sinoc samo dokaz kakav nekvalitet se kod nas nakupio.
Vjerovatno ima vas koji misle da treba da leti. Mozda ste i upravu.
Ali vece ponizenje je sta smo mi trpili godinama. Ono sinoc je samo diploma za sveukupan nerad.
Trenutno korisnika/ca: haklamas, Maverick, Paromlinac, SjeverGrbavica, tiagofaria25 i 53 gosta.