Opet lazes, haman duplo skuplje.

Jbga, omlohavi on godinama.. morate pozuritiimekorisnicko je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:37nema veze, kad završimo sa međusobnim sexom,onda prelazimo na ka*anje ostalih.
Gluperdo, cudi me od tebe da nisi s nama uporedio situaciju Ljajica i Jovica i njihove djevojke, jer ipak ima veze sa Srbijom...stvarno si me razocarao, ocekivao sam to od tebe.
Pa nema ti smisla ta prica da je dobar ne bi dosao ovdje. To je izumrlo prije nekoliko godina, jer i vi i borac i zrinja ste dovodili top igrace koji su se pokazali. Znaci koji god igrac dodje u nasu ligu je krampa jer sto bi dosao kod nas?bvsic je napisao/la: ↑17 feb 2026, 16:41Meni je najjace da im je Adzem jos uvijek kriv za sve. Realno covjek se ugradio u ove holandeze, opet nije on dovoljno pametan za tako nesto vec je to neko unaprijed isplanirao a njemu dobro kako god. Znao je da nece dugo
Ali to ne mijenja cinjenicu da sada opet nisu dovedeni menadzerski igraci a i trener. Adzem je Stojanovica oducio od fudbala sa ovim istim parmacima u koje se ugradio.
Dovesti Bicakcica koji godinu dana nije potrcao kako treba je suludo, Muharem takodjer i to ga covjek na prvom treningu jos otjera (Nodi reci nam koliko si dobar na njemu).
Nastic Prokop da imaju kvaliteta i nekih ponuda ne bi oni dosli ovde, a pogotovo ih klubovi ne bi pustili djabaluka.
Zanimljivo ce biti kada se raskidali ugovori.
Samo je pitanje koliko se Nijaz ugradio na svaku platu, 5-6 igraca po milju dvije bar ihh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.