Stvarno ne znam kaj se desava u vasim glavama, kakve traume i kakvi aparati, jbt dajte normalno pisite ili nemojte, ko da imate svi 15 godina.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
ARSENAL4ever
Ne rise. Javljaš se kad uzvratimo.
4-IN-A-ROW
Ne znam tocno radi cega bi mi imali traume od Citya jer prica se i sa navijacima Uniteda, Chelsea, Poola, sto onda ispada da se ima trauma od svih ako se udje u raspravu ili kak to funkcionira.
Hocu ti samo rec da pisete ko djecurlija sa tim nazivima debilnim, jedino ak se ne znate drugacije raspravljat, onda mi vas je zao.
Hocu ti samo rec da pisete ko djecurlija sa tim nazivima debilnim, jedino ak se ne znate drugacije raspravljat, onda mi vas je zao.
ARSENAL4ever
- JayCatwright
- Kontakt:
Rene Bitorajac vs Ante Pavelić
Pa recimo odogras sezonu koja je za 1(jedan) bod slabija od najbolje Arsenalove sezone u historiji od sezone u koju se svi navijaci kunu, i to nakon 20 godina od zadnje titule i gledas u ledja Cityu - takve stvari stvaraju traume - a ako se jos nadoda i ova gdje je Arsenal apsolutni favorit tek onda se pada u depresiju.TheMix je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:44Ne znam tocno radi cega bi mi imali traume od Citya jer prica se i sa navijacima Uniteda, Chelsea, Poola, sto onda ispada da se ima trauma od svih ako se udje u raspravu ili kak to funkcionira.
Stari moj jedini kome smo mi protivnik smo mi sami sebi i ako nas pojede pritisak bio od strane Citya, Ville ili nekoga desetog, a ne da imamo traume od nekoga jer stvarno ta prica nema smisla
ARSENAL4ever