Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Sa nekog portala o Juveu.
"Konačno, direktori Juventusa duguju ispriku Spallettiju što nisu uspjeli angažirati središnjeg napadača kojeg je tražio, jer bi im pravi napadač osigurao pobjedu."
„Netko bi se trebao ispričati Lucianu Spallettiju i navijačima Juventusa. Bio je to nezaslužen poraz - i da je Spalletti imao pristojnu devetku, pobijedio bi čak i s deset igrača.“
Nekako me licno najvise brine nasa uprava koja imam osjecaj da ne da nije dorasla Juventusu nego da ljudi pojma o zivotu nemaju( ovi igraci sto su dovedeni na ljeto su jasan primjer)
Ja prvi nisam za **** Frattesija ali ako ga trener hoce dovedi mu ga, nebitan je Fratessi navodim primjer ako hices bas tog igraca dovedi ga treneru a ne nekog slicnih karatkeristika da bi nesto ustedio ko da je pijaca u pm.
Volio bi da produze ugovor Vlahovicu, iole prosjecan napadac iz **** klubova danas kosta 50milki, vidimo po nasem ubici Opendi
Vrijeme je za 2 3 kapitalca da se dovedu, pusti me vise ovih Holm, Mario,Cabala, zergova, davida.. ovaj onaj realno ti igraci ne donose titule. Turke sutra napast zavrsit pola posla prije revansa
"Konačno, direktori Juventusa duguju ispriku Spallettiju što nisu uspjeli angažirati središnjeg napadača kojeg je tražio, jer bi im pravi napadač osigurao pobjedu."
„Netko bi se trebao ispričati Lucianu Spallettiju i navijačima Juventusa. Bio je to nezaslužen poraz - i da je Spalletti imao pristojnu devetku, pobijedio bi čak i s deset igrača.“
Nekako me licno najvise brine nasa uprava koja imam osjecaj da ne da nije dorasla Juventusu nego da ljudi pojma o zivotu nemaju( ovi igraci sto su dovedeni na ljeto su jasan primjer)
Ja prvi nisam za **** Frattesija ali ako ga trener hoce dovedi mu ga, nebitan je Fratessi navodim primjer ako hices bas tog igraca dovedi ga treneru a ne nekog slicnih karatkeristika da bi nesto ustedio ko da je pijaca u pm.
Volio bi da produze ugovor Vlahovicu, iole prosjecan napadac iz **** klubova danas kosta 50milki, vidimo po nasem ubici Opendi
Vrijeme je za 2 3 kapitalca da se dovedu, pusti me vise ovih Holm, Mario,Cabala, zergova, davida.. ovaj onaj realno ti igraci ne donose titule. Turke sutra napast zavrsit pola posla prije revansa
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Eto prilike Opendi da se malo pokaže, ovo do sada je sve na kapaljku minutaža. Bolje mu je da proigra.
Najbitnije da se Kefren vraća, da je bio protiv pacova ne bi nas dobili ni sa onim njihovim sudijom niti sa igračem više.
Najbitnije da se Kefren vraća, da je bio protiv pacova ne bi nas dobili ni sa onim njihovim sudijom niti sa igračem više.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Grande Mister, neće rumunjski cigo koji šakama ljude udara držati predavanja
MANIJACI JUG 1987
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Koliko god je Openda los ove sezone, ako pocne s Westonom u spicu onda zaista zeli da ispadne.
- Burberry46
- Kontakt:
Jos jedna potvrda da Spalleti nije bezveze trazio napadaca. Idioti iz uprave mu nisu ispunili zelju.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Juventinisimo
- Kontakt:
Imamo mi napadaca koji je po ukusu Spale...samo treba ozbiljno sjesti i pokusati se dogovoriti sa njim...
Obje strane treba da malo popuste i vjerujem da se rjesenje moze naci..
Obje strane treba da malo popuste i vjerujem da se rjesenje moze naci..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Plus, sudija cini se jedna tekma suspenzije.Giudice Sportivo: Inibizione e multa per Comolli fino al 31 marzo, per Chiellini fino al 27 febbraio. Una giornata di squalifica a Kalulu. Nessun provvedimento su Bastoni
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Čudno da i Spalleti nije fasovao neku kaznu, ali i zasluženo Comolli i Chiellini, bitno da su pokazali zube, a kazna je bila očekivana i zaslužena. A ovo da se Bastoni nije gledao i to je sve normalno i viđeno, sad će za kaznu još par utakmica poslati Gnjidu i slične da se još malo ižive, ali šta drugo i očekivati kad je na čelu kluba klaun Elkan.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pogledaj ti gadova, kazne Kaulula a onoj dvojici pacova Bastoniju i Bareli ništa. A Kenan kažnjen sa dvije hiljade eura zbog simuliranja, ova dvojica ništa. Nabijem ih sve na ****, korumirana gamad.
Očekivane kazne za Kjelinija i Komolija, trebali su još žešće na onog kera La Penu, inače je i u prošlosti bio suspendovan zbog lažiranja putnih naloga, odron od čovjeka
Očekivane kazne za Kjelinija i Komolija, trebali su još žešće na onog kera La Penu, inače je i u prošlosti bio suspendovan zbog lažiranja putnih naloga, odron od čovjeka
MANIJACI JUG 1987
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovo je 4-3-3 onda formacija, moja omiljena 
MANIJACI JUG 1987
Bez spica znaci ...ljepota
Veoma losa poruka potpuno otpisivanje Opende i Zhegrove.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Lazna 9 Amer, Spaletti trubi da je Amer dobar za napadaca i docekao 5 minuta da ga i tu postavi. Spaletti je jos jedan tvrdoglavi Talijanski trener, haj ako nista bar cemo igrati sa dva krila, sto je bolje nego kad igramo sa jednim.
Ne znam sto su Opendu dzaba ostavili trebali su ga pustiti u januaru. I Milik je ograjisao Bože sačuvaj, čovjeka nema 2 godine.
Ne znam sto su Opendu dzaba ostavili trebali su ga pustiti u januaru. I Milik je ograjisao Bože sačuvaj, čovjeka nema 2 godine.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Shvatite već jednom da Openda i Zhegrova osim što nemaju kvalitet nemaju ni dvije čiste u glavi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Conseisao se posvađao za mozgom, bas ogranicen.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ovaj Cambiaso nije normalan, pa čovjek ima odluke svaka ludja od ludje
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙