Dosadan si i ne odustaješ. U redu. Nastavljamoirridu je napisao/la:Alleenn je napisao/la:Ja kako znam nije lazar fulio u Tuzli nego Zeba i to prazan go ako me sjecanje nevarairridu je napisao/la:brate sjecam se promasaja ,ja samo kazem da bi puno ovaj tim bolji bio da igra napdac koji zna dat go,jer prvo skinuo bi teret i zebi i svima sa ledja sto se tice golova i uostalom zeba je inace jedan od najboljih asitenata sad slabo sta asistira ,a sto ...zato sto nema kome ustvari pokusa al lzar promasi...i sjecam se ja dobro tih titula sjecam se ja i muharemovica na kosevu u kupu i svega toga nisam bas tako mali
haj dobro ja sam coravi umisljam nisam ni mislio to na zebu al haj...samo hocu da svi vi koji mislite protiv mene odgovorite na ovo pitanje sa da ili ne ...ako mislite da je odg ne recite zasto
DA LI BI ZELJO BIO PUNO JACI SA OVOM EKIPOM DA IMAMO MALO BOLJEG NAPDACA TO JEST NAPDACA KOJI ZNAT DAT GOL JER NE TRAZIM NI JA DROGBU![]()
Postoji nešto što se zove trener. Trener navodno selektuje igrače, određuje taktiku i tako te sitnice. Trofejni trener misli da nam Lazar TREBA u ekipi. Ti, xy osoba, misliš da nam ne treba.
Ljudi zaboravljaju da je Željo imao u napadu jednog Vladavića, Dijalibu u napadu pa nije mogao meda sa kašike. To što vi mislite ne znači da ste u pravu.
Željo sa Lazarom igra za trofeje.
Željo bez Lazara, sa "boljim napadačima" nije mogao meda.
Dakle, neko ne zna o čemu priča