e ne znam vala frajer nam je valjao, nije nas bodova kostao, ja zadovoljan.
Rockov nas je direktno kostao a niko mu nista ovdje nije prigovarao.
Poslije Vladana standard je opao al sta ces
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
e ne znam vala frajer nam je valjao, nije nas bodova kostao, ja zadovoljan.
Uz duzno postovanje Dizdarevic i Sahinovic nisu golmani..
Dobar. Pretpostavljam da će nešto slično i biti, bar ova trojka naprijed.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 20:58Šta mislite za sastav u subotu..
............... Banić
....Ristovski....Gojković.....Bralić
Hujber... Cimirot....Elezi.....Kuprešak
.............. Krdžalić
....... Menalo......Keremeh
Maroodza umjesto Bralića i Telalovic umjesto KrdzalicaDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 20:58Šta mislite za sastav u subotu..
............... Banić
.............. Krdžalić
To i ja kontam i Elezi namjesto Adema, svakako se cesto ubaciva iz drugog plana i uvijek je prijetnja za go.mirzatele je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:47Maroodza umjesto Bralića i Telalovic umjesto KrdzalicaDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 20:58Šta mislite za sastav u subotu..
............... Banić
.............. Krdžalić
Telalovic me oduševio protiv Sloge.ronaldo99 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:50To i ja kontam i Elezi namjesto Adema, svakako se cesto ubaciva iz drugog plana i uvijek je prijetnja za go.mirzatele je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:47Maroodza umjesto Bralića i Telalovic umjesto KrdzalicaDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 20:58Šta mislite za sastav u subotu..
............... Banić
.............. Krdžalić
Telalovica treba sto vise forsirati on ima itekako potencijala.
Sto bi bralic ispadao iz ekipe kad top igra ?mirzatele je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:47Maroodza umjesto Bralića i Telalovic umjesto KrdzalicaDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 20:58Šta mislite za sastav u subotu..
............... Banić
.............. Krdžalić
Najveći problem ovog sastava je "klupa", nemaš nikog ko ima imalo kvaliteta da kad uđe podigne igru. Ostaje ti Turkeš i ova djeca koja još uvijek igraju u fazonu "prvom do sebe". Ovo sam napisao onako trenutno najbolje što imamo, sad jel vrijedi rizikovati ko zna vidjet ćemo u subotu a ne treba zaboraviti i da u srijedu igramo isto jako važnu utakmicu pa možda i odmori neke igrače i pokuša ih nekako spasiti a i za slučaj da u subotu bude potrebna teška artiljerija.tabba77 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:38Dobar. Pretpostavljam da će nešto slično i biti, bar ova trojka naprijed.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 feb 2026, 20:58Šta mislite za sastav u subotu..
............... Banić
.............. Krdžalić
Ma zaj.ebaj ese raja vidiš da nam je dosadno pa da se malo zakuha, kako je krenulo od sinoć samo je harmonika falila i kolo da zaigramo.
Ma nista brate...Zero
Jesi, jesi, cak si Torabiu platio put u Ameriku...