03.01.2026.
16.01.2026.Virtu4l je napisao/la: ↑03 jan 2026, 22:14Zaboljesutra je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:10Tik-tak
Proročanatvo druga Virte možda se i ostvari.
Sad je teško prognozirati. Ostali su bez ogromne podrške kakva je bio Vincent Tan. Svaki put kad je frka za lovu ovaj je baš slučajno išao u Kuala Lumpur.
Sad se za apsolutno sve pita Mirvić i nikome ne mora polagati račune, to je veoma opasno jer svi znamo koliko ne zna.
Igračima kasne plate, dobavljači se ne plaćaju na vrijeme, poreski dug su reprogramirali, što nam govori da i dalje mora pumpati pare u klub, odnosno da prihodi ne mogu pokriti rashode.
Tako da možemo zapjevati jedan od klasika sa Grbavice,
Kod: Označi sve
Da sam Pitar ja, ne bi im'o sna ne bi spav'o ja...
Virtu4l je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:47NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:40Danas je savrsen dokaz. Nervozni ste jer nema pojacanja, ide vijest da je u Firenci. Nalic vas ispali za Zrinjski, odjednom je Nijaz u Zagrebu. Sutra kad vas Bojan Nastic zajebe Nijaz ce biti u Rijeci i dogovarati posudbu Amera Gojaka.
Ne znam šta bih ti rekao što se tiče nervoze, sve ukazuje na suprotno, da je neko drugi veoma, veoma nervozan. Vidimo to čak i na ovom forumu, na ovoj temi.![]()
Sreća pa internet sve pamti. Živio prorok

.png)