San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Braco mamuze, jel' nam veceras final game-night ove sezone?
Ako jeste, bilo mi je zadovoljstvo pratiti sezonu s vama...
Ako nije, tu smo opet za dvije noci...
GO SPURS GO
Ako jeste, bilo mi je zadovoljstvo pratiti sezonu s vama...
Ako nije, tu smo opet za dvije noci...
GO SPURS GO
tu smo opet za dvije noci...
GO SPURS GO
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ako večeras dobijemo vjerujem da možemo do prstena
Ova je serija jedina ostala valjda će otić u 7. tekmu i valjda će kao i u ostalim na zapadu pobjedit ekipa sa boljim omjerom
Ova je serija jedina ostala valjda će otić u 7. tekmu i valjda će kao i u ostalim na zapadu pobjedit ekipa sa boljim omjerom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Je li u 3 tekma?
Evo upravo sam pogledao tricu Neala po 1000-ti put dobili smo odličnog igrača rookie,a ovakve šuteve pogađa
Evo upravo sam pogledao tricu Neala po 1000-ti put dobili smo odličnog igrača rookie,a ovakve šuteve pogađa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
JEst...ustani u 6 i gledaj produžetakLBJ MVP je napisao/la:Je li u 3 tekma?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:JEst...ustani u 6 i gledaj produžetakLBJ MVP je napisao/la:Je li u 3 tekma?
Sjećam se kad su Hawksi i Magic igrali prvut tekmu dosadna košarka ja zaspao na početku druge četvrtine
Nadam se da ćemo ih lakše dobit večeras jest da volim produžetke,ali ne kada Spursi igraju
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
gdje se može gledati tekma?
BYE BYE Spurs
See you next Season..
See you next Season..
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
Lijepo je što su jednom i Mavsi došli u ovakvu situaciju da ostanu duže od Spursa u playoffu mada još nije gotovoD1n0 je napisao/la:BYE BYE Spurs
See you next Season..
Yassal, LBJ MVP, Raul64, Tim Duncan, Manu Ginobili, Tony Parker, Gregg Popovich, RC Buford, Sean Elliott GONE FISHIN AFTER TONIGHT!! 

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vrijeme je da ih Spursi lagano uzmu, bit će teško, ali mislim da San Antonio imaju jače pojedince i to bi trebala biti prevaga...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ova tekma nije za ljude sa slabijim srcem
Biće svačega do kraja
Teško da ovo dobijemo nije mi jasno kako nas bilo ko može ubijat u reketu onako pa ono Robinson i Duncan iz primea ne bi radili današnjoj Bosni.Užasan šut dok ovim ulazi svaka frljoka
P.S.Odlična reklama za McDonalds
Biće svačega do kraja
Teško da ovo dobijemo nije mi jasno kako nas bilo ko može ubijat u reketu onako pa ono Robinson i Duncan iz primea ne bi radili današnjoj Bosni.Užasan šut dok ovim ulazi svaka frljoka
P.S.Odlična reklama za McDonalds
S ovakvom igrom samo -3
Big 3 16 poena,ako oni proigraju uzimamo ovo
Onaj rezervni play uskoči jer Conley ima viška ličnih i umjesto da mi iskoristimo to on nas ubije
Onaj rezervni play uskoči jer Conley ima viška ličnih i umjesto da mi iskoristimo to on nas ubije
Zar je moguće da je ovo ušlo
Manu se pravo nafula i onda s pola terena 
Jedna velika generacija i jedna igracina odlaze u zazluzenu penziju,to bi bilo to,4 titule ,veliki Tim Duncan se oprastaju od ove sezone a mislim da vise nece imat sanse za titulu bar ne ako ne dovedu nekog jakog centtra,jer Tim nije ni blizu ono sto je bio.
Let's go fishing
To je to za ovu sezonu ne mogu da vjerujem kakva su sranja u zadnje 4 minute uradili.Dolaze do prvog vodstva nakon 2:0 i onda im Memphis pravi 8:0 seriju.
Grizliji zasluženo prolaze dalje odlična ekipa,odlično posložena da im je Gay tu možda bi mogli i nešto više učiniti,a ovako teško preko Thundera no ko zna možda ih Z-Bo odvede dalje odlično igra
To je to za ovu sezonu ne mogu da vjerujem kakva su sranja u zadnje 4 minute uradili.Dolaze do prvog vodstva nakon 2:0 i onda im Memphis pravi 8:0 seriju.
Grizliji zasluženo prolaze dalje odlična ekipa,odlično posložena da im je Gay tu možda bi mogli i nešto više učiniti,a ovako teško preko Thundera no ko zna možda ih Z-Bo odvede dalje odlično igra
I da svaka čast Barkleyu na prognozi 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gotovo ebiga...vidim Dino se uzivio raduje se ispadanju Spursa...vala upravu su ljudi, nek je i Dallas jendom zavrsio prije Spursa...ja sam naviko da oni ispadjau u prvom krugu ebiga.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FOOLS 
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dema je napisao/la:Jedna velika generacija i jedna igracina odlaze u zazluzenu penziju,to bi bilo to,4 titule ,veliki Tim Duncan se oprastaju od ove sezone a mislim da vise nece imat sanse za titulu bar ne ako ne dovedu nekog jakog centtra,jer Tim nije ni blizu ono sto je bio.
mogu oni još konkurisati za naslov,uz jedno pojačanje na centru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.