Joj nemoj njihove izjave hljeba tiDoktorXabaras je napisao/la: ↑18 feb 2026, 08:53Više žalim za tri remija (Zrinski, Široki i Velež) nego i za jednim porazom.
Koševo, baza bez poraza.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Došo nam je francuz 19god, oj safete sajo nam ga poslo
Bas nas je onaj period sa Husrefom izyebo, porazi od Listice, Borca, Zrinjskog, strumfova, da je Cvitanovic bio sad bi sig bilo u par bodova sa njima.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- teamnorth1989
- Kontakt:
Mi smo zadnjih 10 utakmica razvalili osvojili 23 boda uz go razliku 14:2 i opet si u zadnjih 10 utakmica bolji od Borca jedan bod. Borac sto ima razliku u odnosu na nas 12 bodova ima jer smo mi gubili bodove na Slogi, Rudar Prijedoru i Radniku. Dodaj jos na to Siroki Brijeg koji im se redovno naguzi a mi prospemo bodove tu oni naprave veliku razliku. Za nas bi bilo dobro da ispadnu dva kluba iz RS-a ove godine mada ne sumnjam da ce im Borac pustiti ako odmakne dovoljno Zrinjskom. Zaista ne vidim nacin kako se titula moze osvojiti i iduce godine jedino da u svih 36 kola pobjedis.
Ko je lik, ima li gdje ime, transfermakt, da ga popljujemo brzinski !Pitaristok je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:26Došo nam je francuz 19god, oj safete sajo nam ga poslo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Novi Jatta 
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa ako cemo dati 600.000 KM godisnje mozda i hoce
- belosevic23
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Neki dan ja bas gledam onu tabelu zadnjih 10 kola. Znaci sve si silovo i opet im bod bjezis.teamnorth1989 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:49Mi smo zadnjih 10 utakmica razvalili osvojili 23 boda uz go razliku 14:2 i opet si u zadnjih 10 utakmica bolji od Borca jedan bod. Borac sto ima razliku u odnosu na nas 12 bodova ima jer smo mi gubili bodove na Slogi, Rudar Prijedoru i Radniku. Dodaj jos na to Siroki Brijeg koji im se redovno naguzi a mi prospemo bodove tu oni naprave veliku razliku. Za nas bi bilo dobro da ispadnu dva kluba iz RS-a ove godine mada ne sumnjam da ce im Borac pustiti ako odmakne dovoljno Zrinjskom. Zaista ne vidim nacin kako se titula moze osvojiti i iduce godine jedino da u svih 36 kola pobjedis.
Ne bjezis im bod jer si negdje gubio bodove nego jer oni diriguju ligom. Da je pravde trebao bi im bjezati 15 bodova.
Koliko je liga namjestena za jedan klub govori cinjenica da si izdominirao 10 utakmica uz samo 2 primljena gola i opet si tu s njima. Zamisli da im se priblizis na 3 boda, to bi takvo kasapljenje bilo da bi i menalo odustao od fudbala.
Momak je bio pretalentovan, ogroman potencijal. Njega ne mogu prezalitibelosevic23 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 11:34joj šteta kako brzo ode Jatta, sudije ga pojele, malo da je poradio na disciplini, top top zadnji vezni
sta je sa brazilcem? jucer je i on neke storye izbacivao danas vec nista, nista ni iz kluba
Gledam na transfermarkt da je half/stoper?jurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2026, 11:27Ovaj bi trebao bit napadac. Novi Drogba.
Nije Francuz nego Obala Slonovače.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Daj da mu život zagorčamo odmahNazorUso je napisao/la: ↑18 feb 2026, 11:06Ko je lik, ima li gdje ime, transfermakt, da ga popljujemo brzinski !Pitaristok je napisao/la: ↑18 feb 2026, 10:26Došo nam je francuz 19god, oj safete sajo nam ga poslo
Sarajevo ljubavi moja 1946
22 utakmice u ovoj sezoni, 8 žutih i 2 crvena.
soul mate nekakav.
Da li ce se sroditi s nama, vidjet cemo.
Imamo 12 stopera sad, necemo gola primiti jos 37 utakmica !
Da li ce se sroditi s nama, vidjet cemo.
Imamo 12 stopera sad, necemo gola primiti jos 37 utakmica !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
Pitaristok
- Kontakt:
Rekoše da ima i francejurisicduska je napisao/la: ↑18 feb 2026, 11:27Ovaj bi trebao bit napadac. Novi Drogba.
Nije Francuz nego Obala Slonovače.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
da se nije izgubio taj brazilac
samo da ne zaluta u Bucanske favele ne bi ga niko izvukao
samo da ne zaluta u Bucanske favele ne bi ga niko izvukao
-
Pitaristok
- Kontakt:
Svaki klizeći sa videa mu je tačan, ali u bih će to biti penal crveni
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.