Najzalosnije je kad khurva prica o postenju i moralu....
AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dosta se pise da ce nam danas vezni red biti Ricci-Modric-Jashari.
Evo ne mogu da vjerujem da bi se to upravo moglo desiti
Evo ne mogu da vjerujem da bi se to upravo moglo desiti
Ovo nije tema seria a niti Inter tako da raspatikaj sa ove teme i idi na drugu i provociraj.
Šta ću u temi Intera pisat o Milanu, valjda ova tema služi za pisanje o Milanu? Stvarno vi milanisti
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
@admin ukloni ovog sa teme, vrijeme je veze lik sa milanom nema sem da provocira.
#CarsijaOdjebi
Može slobodno i ban al nek prvo navede koje sam pravilo ponašanja na forumu prekršiotuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 feb 2026, 12:22@admin ukloni ovog sa teme, vrijeme je veze lik sa milanom nema sem da provocira.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Smaras na nasoj temi, sta trazis uopste ovdje. Seria a je tema za sve idi tamo.
Btw RLC je out za vcrs tako da Nkunku i Rafa u napad i ova 3-ca u vezu. Fofana je valjda klupa.
Btw RLC je out za vcrs tako da Nkunku i Rafa u napad i ova 3-ca u vezu. Fofana je valjda klupa.
Veceras srijeda i LP, par Milan - Como. Prebitna utakmica, i mora se dobiti kako znaju i umiju, kud bas Como, ekipa kao nekad Sassuolo, ne godina nam nikako, ali eto uspjeli smo ih dobiti u gostima, kako tako....
Cak mi se i postava svidja, naravno volio bi da su tu Pulisic i Rabiot od prve, ali tako je kako je.....
Pravi test i za Jasharija i Riccija, da pokazu da se na njih moze oslonit covjek.
Biscione, meni licno ne smeta sve dok se pise u granicama normale, cak i ako ima privjesa zafrkavanja, ali bez uvreda ili cega vec. Ali eto ako vecini smeta, onda najbolje pebaci se na pdf Serie A, pa tamo onda opleti, mozes i zezce
uostalom, imas onog juventina, rostilj majstora sto pece zmije, pa mozes ga zafrkavati svaki dan 
Cak mi se i postava svidja, naravno volio bi da su tu Pulisic i Rabiot od prve, ali tako je kako je.....
Pravi test i za Jasharija i Riccija, da pokazu da se na njih moze oslonit covjek.
Biscione, meni licno ne smeta sve dok se pise u granicama normale, cak i ako ima privjesa zafrkavanja, ali bez uvreda ili cega vec. Ali eto ako vecini smeta, onda najbolje pebaci se na pdf Serie A, pa tamo onda opleti, mozes i zezce
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Vidim Mariani sudi, a ne onaj jado iz derbija 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Me znam za vas, al mene su uspavali. Ovo osim navijaca milana i como niko drugi ne moze gledati 
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Mike
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
E yebi se Mike, sta ti to treba.......
Ev sa ovim je on meni vec zgadio sve odbrane do sada.
Maignan od sjaja do očaja. Nema sredine.
Jesi gadljiv
Sommer ima vise CS od Majka
Na stranu sve mrzim njegovu ovu nonsalantnost , ova tekma je prebitna da se ovakve greske rade.
Nije Mike kriv ovo je ideja strucnjaka na klupi da se stoperi i golman dodaju u nedogled i naravno desi se ovo.
- muha milanez
- Kontakt:
Njima očito nije toliko bitna. Kao da su unaprijed odlučili ne pokušavati napasti prvo mjesto.
Tako bar djeluje.
Tako bar djeluje.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jel Milan u crnim dresovima?
Mozda ima vise CS, ali Mike je primio manje golova jos ima kriminalnu odbranu ispred sebe
Mike je za Sommera Dzeko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.