Hvala.
Ne mogu @n3r3d
Hvala.
Borac je qrceva ekipa !!! Da nemaju zastitu u Boriku, imali bi 2 boda do sada !
Željo puno bolji bio. Ovo na kraju se vratilo za sve nesretne x-ove i poraze u prvoj polusezonimuhamedhulk je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:58Nisam znao da je ovo tek prvi poraz Bube nakon 3 godine, fakticki prvi poraz Borka kako je na klupi!
Steta sto nije bilo Perica da zavrsi ovo danas, bili su zreli kod 0-1 ali golman domacih je top bio.
Ali plavih i preokreta vs mostaracasvaka cast za ono, sto bi brajlovic reko, cudo nevidjeno. Zadnje sekunde..
Tek se zakuhalo. Vjeruj mi !ferroviere87 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:14Mislim da su GFC i Neimari drugoligaši nakon ovog kola
Nerealno da je ovo covjeku prvi ligaski poraz kako je dosao… strasna statistika.muhamedhulk je napisao/la: ↑15 feb 2026, 22:58Nisam znao da je ovo tek prvi poraz Bube nakon 3 godine, fakticki prvi poraz Borka kako je na klupi!
Steta sto nije bilo Perica da zavrsi ovo danas, bili su zreli kod 0-1 ali golman domacih je top bio.
Ali plavih i preokreta vs mostaracasvaka cast za ono, sto bi brajlovic reko, cudo nevidjeno. Zadnje sekunde..
A ne znam koga mozete uhvatit, jedina nada smo vam bili mi da nismo pobijedili. Borac će ukrast i ostat će, možda Broda da ovog ganjate, ali i oni će sigurno otkinut 6 bodova do kraja (to je 23).NazorUso je napisao/la: ↑15 feb 2026, 23:31Tek se zakuhalo. Vjeruj mi !ferroviere87 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:14Mislim da su GFC i Neimari drugoligaši nakon ovog kola
I ljudi opet nezadovoljnimuhamedhulk je napisao/la: ↑16 feb 2026, 07:41I ja sam mislio na ligaski dio, bilo je poraza i od radnika mislim u kupu, mostara u finalu doigravanja i u evropi.
Ima kandidataferroviere87 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 03:01A ne znam koga mozete uhvatit, jedina nada smo vam bili mi da nismo pobijedili. Borac će ukrast i ostat će, možda Broda da ovog ganjate, ali i oni će sigurno otkinut 6 bodova do kraja (to je 23).NazorUso je napisao/la: ↑15 feb 2026, 23:31Tek se zakuhalo. Vjeruj mi !ferroviere87 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 21:14Mislim da su GFC i Neimari drugoligaši nakon ovog kola
Pobjedom u Zenici imate šansi samo ako mi dobijemo Broda tamo i onda da ih dobijete u Brodu.
Jes vala, 100 komentara kako nista ne valja a kad treba kupit člansku samo bliža rodbina od ovih sto su u klubutropic je napisao/la: ↑16 feb 2026, 07:44I ljudi opet nezadovoljnimuhamedhulk je napisao/la: ↑16 feb 2026, 07:41I ja sam mislio na ligaski dio, bilo je poraza i od radnika mislim u kupu, mostara u finalu doigravanja i u evropi.![]()
Sta ocekivati od bradonja iz Serica ?!ferroviere87 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 08:34Ovi Neimari su ubjedljivo najveći seljaci u ligi. Lafo GFC malim slovima u najavi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.