Jest on od Kantona igro u Celiku i da je bio bas talenat ali nekad se sve treba poklopit i srece imat .Ja sam mislio kao i ostali da ce rast ali nazalost nije ispalo a i takva mu pozicija da uvjek treba neki iskusni kao prosle sezone Kalesic .InatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 feb 2026, 00:12Prije svega hvala ti i sretno i vama!BatistutA19 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 21:25Medzuseljac je odlicno pojacanje mislim za vas i za vase ambicije .Kod nas jednostavno sve je jaca konkurencjja sve veci ciljevi pogotovo ako udjemo a vjerujemo da cemo uci. Tesko da se moze izborit za neku vecu minutazu od ove sto je dobivo u ovoj ligi a pogotovo kad udjemo, ako ne igra samo moze jos vise nazadovat.
Obecavo je puno i puno je igro u Celiku ali jednostavno nije taj veci iskorak napravio kao npr Telalovic ,kako god jedan fin momak ,kulturan,vredan i trebo bi proigrat kod vas.
Drago mi sto ste sredili pomocni teren jos trebate pritisniit i grad i Kanton da i glavni teren za pocetak bar travnjak promijene i posle reflektore i onda vecu ljesticu dici i ici napad na 1 mjesto i ulazak a bez toga nema nikakve koristi a ni sanse da udjete.
Sretno vam!!
Ja jedva cekam da vidim ovog momka na terenu, mene koliko pamcenje sluzi on je bio vasa glavna uzdanica jos kako ste iz kantona krenuli. Ovako mlad momak skoro 100 utakmica u nogama nije malo.
Razumijem situaciju u kojoj se nalazite i realno je tu sve jasno. Bas sam samo lijepo cuo o momku i to od ljudi iz Zenice, znamo svi koliko je tesko da te u tvojoj carsiji vole kod nas u drzavi. Nadam se da ce uhvatiti ritam kod nas i postati jedan od bitnijih u ekipi.
Mozda ce on igrajuci opet doci na taj nivo ili bit jos bolji kad ne bude ni pritiska imo a u Bihacu ce ga manje imat nego u Zenici a mislim Duvnjak da ce znat sa njim i da ce on igrat i izborit se u prvoj postavi.Kako god sretno vam jos jednom i da se vidimo ali ne u ovoj ligi vise nikad nego u Wwin ligi BiH.
Ali i vi morate prvo sredit vase priotitete isto kao sto smo mi dugove pa tek napast 1 mjesto a kod vas nisu dugovi nego realno jedan od losijih stadiona. Travnjak i reflektori za pocetak ,mozda uz dobru upravu ,navijacki pritisak na grad i Kanton i malo od saveza da mozete to uradit ali bez toga ne mozes nema salameta ici na 1 mjesto a ne mozes igrat u Bihacu..Kako god sretno vam u svim pravcima!!