Pa da obično kad se neki muzej ili zlatara i slično "odrađuje" lopovi se maskiraju u nekakve zidare,električare,vodoinstalere,MOLERE da skrenu pažnju oštećenika.Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 feb 2026, 11:02Navijačko sigurno nije ali lopovsko definitivno jeste. Rame uz rame sa krađom iz LouvreaZaboljesutra je napisao/la: ↑14 feb 2026, 10:59Mislim da to nije bilo najveće navijačko dešavanje u 2025. ako znaš na što mislim.Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 feb 2026, 10:53Čestitke navijačima Zrinjskog što je autobus Ultras Rapid koji je spavao kod njih dvije noči stao iznad bijelog bara odakle su za dvije minute došli do Starog mosta i uslikali se. Stvarno največe navijačko dešavanje nasih komšija u 2025![]()
![]()
BH klubovi u Evropi 25/26
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Za to je potrebna hrabrost jer postoji šansa da te pregazi par puta vise ljudi ako krene po zlu. Kada akcije uspije pola sata poslje utakmice gdje si iskoristio opuštenost druge grupe znači da je navijački bez obzira jesi li bio obučen u dimnjačara ili molera. Za lopovluk je potrebno dvadeset puta manje hrabrosti pogotovo kada u četri ujutro na prstima hodašZaboljesutra je napisao/la: ↑14 feb 2026, 11:05
Pa da obično kad se neki muzej ili zlatara i slično "odrađuje" lopovi se maskiraju u nekakve zidare,električare,vodoinstalere,MOLERE da skrenu pažnju oštećenika.![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
jesu ovo oni sto im je ponudjena ferka od strane najjace navijacke skupine u bosni i hercegovini pa nisu imali dovoljno pouzdanih ljudi
InvaZrinja na London 
Bliži se najveći nogometni trenutak za našu zajedničku domovinu u ovoj godini. Predlažem da svi diskutanti na ovom zborištu u četvrtak stave avatare HŠKZ-a.
Druže, nije ni smiješno ni zanimljivo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ne treba ni biti. Namjera je ujediniti forumski puk bar na jedan dan, mi navijači HŠKZ smo graditelji mostova među razjedinjenim skupinama. Kao najvećem klubu u državi, ta uloga nam se prirodno nameće.
-
Marokanci58
- Kontakt:
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Pogotovo je jaka hrvatska dijaspora u Londonu.Marokanci58 je napisao/la: ↑18 feb 2026, 15:03
Realno stanje bez hrvatske dijaspore koja bi otišla i da je Osijek gost u Londonu.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Namjera ti je plemenita. Krenut s forumskim pukom pa prenjet na čitavu državu
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
Zaboljesutra
- Kontakt:

Gledao sam cijelu utakmicu protiv Borca u subotu. Mislim da je utakmica bila bliža nego što sugerira rezultat. Da je poništeni pogodak bio priznat, moglo je biti 1:1'', kazao je Glasner
orna Sosa poručio je uoči utakmice protiv HŠK Zrinjski u Mostaru kako dobro poznaje mostarski klub te da se momčad Crystal Palacea raduje dvoboju u nokaut fazi UEFA Konferencijske lige.
''Naravno da poznajem Zrinjski već dugo. To je vrlo poznat klub i znamo kako igraju. Ves
Nakon njega medijima se obratio trener Crystal Palacea Oliver Glasner, koji je istaknuo kako je pogledao cijelu utakmicu Zrinjskog protiv Borca u subotu te da je susret bio bliži nego što sugerira rezultat.
''Utakmica protiv Borca je bila bliža nego što rezultat sugerira''
''Gledao sam cijelu utakmicu protiv Borca u subotu. Mislim da je utakmica bila bliža nego što sugerira rezultat. Da je poništeni pogodak bio priznat, moglo je biti 1:1'', kazao je Glasner.
Dodao je kako Zrinjski voli igrati nogomet, da ima dobre tehničke igrače i da pokušava graditi igru s puno dodavanja.
''Oni vole igrati nogomet. Imaju dobre igrače, tehnički su dobri i pokušavaju graditi igru'', rekao je Glasner.
Naveo je kako Crystal Palace nije siguran hoće li Zrinjski nastupiti s četvoricom ili petoricom u zadnjoj liniji, jer je, kako je rekao, u Konferencijskoj ligi ponekad igrao s petoricom, a u ligi uglavnom s četvoricom.
''Ne primaju puno, ali ni ne zabijaju''
Glasner je istaknuo kako njegova momčad ima respekt prema Zrinjskom, naglašavajući da su zaslužili biti u ovoj fazi natjecanja, ali da Crystal Palace dolazi u Mostar s ciljem pobjede.
Govoreći o stilu igre Zrinjskog, Glasner je podsjetio da domaćin u pravilu ne prima mnogo pogodaka, ali ih ni ne postiže mnogo, te da su u Konferencijskoj ligi često imali tijesne rezultate.
''Ne primaju mnogo pogodaka, ali ni ne zabijaju mnogo. U Konferencijskoj ligi često su imali tijesne rezultate, zato imamo respekt'', rekao je.
Upitan o ranijim poteškoćama protiv momčadi koje se brane dublje, Glasner je rekao kako su bile dvije različite utakmice, ističući da su protiv Larnace bili dominantni, ali nisu postigli pogodak, dok su protiv KuPSa imali 11 promjena u sastavu zbog rasporeda.
Dodao je kako očekuje da Zrinjski neće igrati isključivo defenzivno, ali da snažno pritišće, a zatim se vraća i brani s devet ili deset igrača oko kaznenog prostora, zbog čega će, kako je rekao, biti važno biti strpljiv i čekati prilike.
Na kraju je poručio kako ne voli ulaziti u utakmicu s idejom da je remi dovoljan, nego da Crystal Palace želi igrati napadački i pokušati pobijediti, uz ravnotežu i strukturu u igri.
Ono kad te englezi respektiraju i još dovedu hrvata iz respekta prema HŠKZ na pres konferenciju.
Ovdje sam postavio pošto neki mediji ne prenose događanja oko utakmice pa da pročita tko želi.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Danas deveterostruki šampion igra protiv aktualnog osvajača FA kupa. Nešto o čemu samo mnogi mogu sanjati 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Samo mnogi
Ok onda.
Ok onda.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Zabagovo mu mozak od masla i masnog torotana za doručak 
Razumijem hajp, i nama je bio još veći kada smo iz Evrope izbacili prvaka Engleske.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ne seri da se sjećaš toga?
To neki drugi Velež,ovaj današnji Vehlez nema ništa s tim…Islamistički pod krinkom komunizma…
Stariji nam pričali, i meni i tebi
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Hahahahahahahahahhahahaha gotovo,odjava!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], LondonBlues i 20 gostiju.