KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Evo Westa iznenadio snijeg u Sarajevu, dakle tu su i imaju fore da se kvalitetno regenerišu do petka 
Ma ne vjerujem.ja Erama ni kad na poluvremenu 20 razlike gube. Koliko puta su mi pokvarili cejf, dzaba im poručivo da ce bit Bosna opet šampionTETRAPAK je napisao/la: ↑17 feb 2026, 15:51Dobili smo ih u finalu kupa prije 2 godine.Maverick je napisao/la: ↑17 feb 2026, 14:08Ja se za vikend vise pribojavam Sirokog neg' Igokee. Mi sa Sirokim imamo takav negativan skor u finalima da nam dodju ko kriptonit Supermenu. Zato bi merak bio otrest ih od pod i s njima obrisat citav parket, da se taj luzer strik zauvjek prekine.DirkNowitzki je napisao/la: ↑17 feb 2026, 00:07.
Jako mi se svidjelo sto nismo isli na puni gas pod svaku cijenu, jer nas za vikend ceka Kup. Kada smo bili najjaci, u finalima i polufinalima smo gubili od Sirokog, jer to je jedna utakmica, los dan, inspiracija protivnika odlucuje kao kada smo 2024. godine u Maloj dvorani Skenderije uzeli favorizovanu Igokeu.
Jedva cekam vikend.Ide to rutinski, 3 razlike.
![]()
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Ma ja imam traume od utakmica sa Širokim još od vremena Siniše Štembergera, Šime Špralje i Martina Vanjka.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Postujem, ali to je do vas momci. Nema potrebe praviti bauk od listice.
- VensanKasel
- Kontakt:
Vidio sam ih danas na aerodromu , Vodoinstalater i Lopez u jednom autu ( Škoda Superb karavan , jer je vodoinstalater ) , onda ide brat Estonac i West sa pomoćnicima u Škodu Karoq , na kraju Young sam ide odvrnuo muziku na maks u autu , lagan baš
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
John Roberson prozivljava drugu mladost. Veceras je u Kupu protiv Chalona ubacio 30 poena i imao 4 asistencije. Siguran sam da bi nam dao kvalitet vise da je potpisan pocetkom sezone.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa zar nije bila prica da je kontaktiran nakon EB, ali da ga zanimao iskljucivo angazman u inostranstvu?DirkNowitzki je napisao/la: ↑17 feb 2026, 22:36John Roberson prozivljava drugu mladost. Veceras je u Kupu protiv Chalona ubacio 30 poena i imao 4 asistencije. Siguran sam da bi nam dao kvalitet vise da je potpisan pocetkom sezone.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Trazio je Ugovor na 2 sezone.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 22:40Pa zar nije bila prica da je kontaktiran nakon EB, ali da ga zanimao iskljucivo angazman u inostranstvu?DirkNowitzki je napisao/la: ↑17 feb 2026, 22:36John Roberson prozivljava drugu mladost. Veceras je u Kupu protiv Chalona ubacio 30 poena i imao 4 asistencije. Siguran sam da bi nam dao kvalitet vise da je potpisan pocetkom sezone.
Bolji je west, radi bolji defanzivni pritisak.
VensanKasel je napisao/la: ↑17 feb 2026, 22:32Vidio sam ih danas na aerodromu , Vodoinstalater i Lopez u jednom autu ( Škoda Superb karavan , jer je vodoinstalater ) , onda ide brat Estonac i West sa pomoćnicima u Škodu Karoq , na kraju Young sam ide odvrnuo muziku na maks u autu , lagan baš![]()
Sve do jednog su momci nema dalje, uklopili se u mahalu a raja ih voli, može se reći da im je kao kod kuće. Malo ih ova zima ubi kod nas, pogotovo latinose
Young je musliman prakticar
Eh, koga su kamenjarke prije 20 godina ujedale sad i od leptira strepi
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ne spominji mi Stembergera nikako, poludim kad to ime cujem. Prije jedno 4-5 godina, sretnemo se na 3X3 turniru u Puli. Vodimo svo vrijeme onda Stemberger u tri napada izjednaci rezultat. Tukli se na kraju do zadnje sekunde jedva ih uzmemo. Nevjerovatna ruka i glava, nema vise takvih igraca.
- Shategabri
West ko da radi u komunalnom pa ga iznenadio snijeg
https://www.fiba.basketball/en/events/f ... LRbxNpyRwQ
Kome se cita nasi edin i west medju boljim igracima u fiba kupu, dobro bi bilo dovest ovu dvojicu iz grcke jake van tubingena i naje smita iz priviđe tqman bi se kod nas uklopili
Kome se cita nasi edin i west medju boljim igracima u fiba kupu, dobro bi bilo dovest ovu dvojicu iz grcke jake van tubingena i naje smita iz priviđe tqman bi se kod nas uklopili
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mislim da je skontao da je ovo jedini nacin da se boris s domacim lesinarima.TETRAPAK je napisao/la: ↑18 feb 2026, 20:06https://www.bhbasket.ba/barbaric-ukolik ... -cu-otici/
Joj jest ovaj lik dosadan.
Ima cijeli interviju na basketballsphere i ponavjla se sve je vec rekao sto puta
Dirk će ti Dubravka najbolje objasnit. Koliko god mana imao, on u Klub ulaže svoju lovu. Naravno da on to vrati kasnije, ali svojim parama “krpi” kašnjenja u uplatama sponzora, partnera i sl.TETRAPAK je napisao/la: ↑18 feb 2026, 20:06https://www.bhbasket.ba/barbaric-ukolik ... -cu-otici/
Joj jest ovaj lik dosadan.
Mi u Sarajevu trenutno nemamo BUKVALNO nijednog finansijski jakog čovjeka koji je spreman ulagati novac u klub kao što to radi Dubravko. Dakle voljeli ga ili ne, analizirali mane i/ili prednosti, kad on onde, nestat će finansijske stabilnosti a mi svi znamo kakvi smo kada trošimo tuđi novac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.